Inşallah kuzum bebeğin bereketiyle gelir hedefini fazla fazla tutturursun

Inşallah canım herşey gönlünce olur kızına layık bi kreş bulabilirsin araştırma yaptın mı canım şimdiden kreş fiyatlarıyla ilgili yaşadığın şehirde nasıl rakamlar
Ay ne güzel canım hem kiloları ver hem paraları birktir ne iyi 2017 hedeflerini tutturabildin 2018 daha bereketli geçsin inşallah

günaydın herkese.
burdaki herkes ben gibi zamanında yemiş ıcmis giymis deli gibi gezmiş o yüzden içimizde ay bunu yapamadım uktesi kalmamış işte bu super.
artık biriktirme zamanı gelmiş çatmış
maaş gününün gelmesi hevesle bekleyip biriktirmek için heyecanlanıyorum.
bu arada benimkini markete gönderdim dediklerimi almış. ve gelince şunu şöyle di biz zamanında çok yemisiz

Merhaba kızlar bende bu grubu bi süredir takip ediyorum ve birikim.adına olumlu fikirlerim oldu sayenizde. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bazı ssarrraflar az kullanılmış Takıları gram altın fiyatıyla satiyorlarmis fakat anladigim kadariyla herkese değil tanıdıkları kisilere. Sizce bu tarz altın takı almak ne kadar mantıklı. Bozdururken zarar eder miyiz

Hoşgeldin canım birikimlerin bereketli eviniz hayırlı olsun tez zamanda kredilerini ödemek nasip olsun inşallah biraz kendinden bahseder misin canım çalışıyo musun çocuk var mı vs

Evet çalışıyorum, 4.5 yıllık evliyiz, çocuğumuz yok. 27 yaşındayım. Erken evlenenler kervanındayım yani :) Çok şükür bir arabamız var. Ev aldık kredi çekerek, şuan 26 ayımız kaldı, aylık 2400 tl ödüyoruz. 750 tl ye kiracımız var içinde, kira bayağı bi kısmını ödüyor yani.

Aslında iyi birikim yapmış gibi görünüyoruz ama aldığımız maaşları düşününce ne iyi ne kötü bir birikim diyebilirim. Son bir yıla kadar haftanın 4-5 günü sürekli dışarıdan yiyorduk, bir de bizim en kötü şeyimiz kredi kartıydı bence. Maaşları karta yatırıp karttan harcar hale gelmiştik. Ama artık kredi kartı kullanmıyoruz. Bazen internet alışverişi için kullanıp hemen parayı yatırıyoruz ki aynı batağa düşmeyelim. Kredi kartı hakikaten berbat bir tuzak.

Ay ne güzel canım hem kiloları ver hem paraları birktir ne iyi 2017 hedeflerini tutturabildin 2018 daha bereketli geçsin inşallah
Aynen canım şükür ilk hedefim 75 e ulaştım ama yetmedi şimdi 70 e çabalıyorum inşallah onu dA başarırım

2018 hepimiz için daha güzel geçer inşallah

Hoşgeldin aramıza cnm saba bu konuda fikir verebilirim sanırım ilk evlendigim yıllar burdan alışveriş yaptığım kuyumcu dan hurda bilezik alıyordum piyasadan 300 400 lira gibi aşağıdan hurda dedimse sıfırdan farksız ama başka biri getirip kuyumcuya satmus kuyumcuda bana sattı çok karlı bence .ama herkes satmiyor artık o kuyumcu satmiyor .ve ben de bulursam hurda bilezik satani alacağım sen biliyorsan al kaçırma derim

selam kızlar.. karamelli_turta aralık ayı bildirimi de yapıp hedefimi yapayım.. en son 620 tl iken 700 tl olarak tamamladım + 50 dolarım var.. kumbarayı saymıyorum açılmayan kumbara olduğu için daha dolmasına var.. ben ocak ayına kadar başka da ekleyemem sanırım.. böylece hedefime laşmış olup 2017 deki birikim defterini kapatıyorum.. yeni yıl için hedeflerimi kafamda bi hesap yaptıktan sonra buraya yazacağım inşallah..

Sağol canım trabzon Burma bilezik satiyorlarmis bi bakayım o zman

Herkese merhaba kizlar. haftasonu ufak bir kacamak yaptik bu ayki ek dersim gitti:) olsun cok iyi geldi bana. Nasipse 31 Aralikta son 2107 birikimimi yapip 2018 icin bir plan hazirlicam . Aslinda kafamda birseyler var ama esimle oturup bi plan yapalim istiyorum. Her ay bana ne kadar verebilirain dicem ve ona gore belirlicem hdefimi:) Herkese hayirli birikimler

canım sen mı altın hesabı kullanıyordun
Evet canım benim var ziraatin internet bankacılığından altın ve döviz hesabım şimdilik memnunum çok şükür
amin canım inşalla:) sağ salim kucağıma alabileyim de başka bir şey istemiyorum :)
Amin canım aminnnnn inşallah o da olucak hayırlısıyla az kaldı nasibiyle hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin

Çok şükür canım daha çocuk olmadan ev araba işini halletmiş sayılırsınız bizimde sadece araba var çocukda düşünüyoruz bakalım nasıl olcak en azından kreş filan derdi olmadan evi çıkaralım istiyoruz malum çocukla birlikte masaraflarda büyüyo bizde uzunca bi sure k kartlarıyla uğraştık ama bizimki hep taksitti ev eşyalarımızı çeyizimizi hep kk ile hallettik çok şükür kimseye borçlanmadık kimseden para istemwdik onlarıda bitirdik sayılır 2 aya tamamen temizliycez inşallah sonrasında bizde sadece nakit kullanmayı planlıyoruz

S
SüPersiniz bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…