• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bnde biraz kendimden bahsetmek istiyorum bizimde 30 aylik bi araba kredimiz var 3taksit odedik henuz.2262 tl taksiti esim her ay 2500 veriyo bana maasndan gerisi ona harclik+fatura kaliyo.geri kalan her sey bnim maastan.subatta zam alicak eger 500 tl zam alirsam her ay sana 2 gr altin alicam ddi umarim sozunu tutar:halay:bnde bnde kalanla elimden geldgnce alicam ins agustostan beri 20 gram biriktirebildm

Inşallah canım herşey gönlünce olur kızına layık bi kreş bulabilirsin :dua: araştırma yaptın mı canım şimdiden kreş fiyatlarıyla ilgili yaşadığın şehirde nasıl rakamlar Hoppa
Merhaba tatlım :) nasılsın iyi misin sen eşinle kavuştun mu yoksa var mı daha zamanı?
biraz araştırdım canım da kurum kreşleri bile 750 dediler. özeller tabi çok daha fazla 1750 filan da var 750 - 1750 aralığında olacak gibi görünüyor.
biz şuan kendimizi oldukça kısarak 1200 filan atıyorduk kenara. yılbaşında iyi bir zam gelirse (memuruz gerçi %3 +enflasyon farkı olabilir) kreş ücreti 1500 olsa iyi de 1750 olursa şimdi biriktirdiklerimizden aylık ekleriz üstüne artık diye düşünüyorum bakalım seneye yaşadıkça netleşecek her şey.

Kızlar ben bu ay ücretsiz izne çıktım haliyle maaş alamayacam. Esime her ay gram altın alalım diye ısrar ediyorum Henuz bi karara varmadik ama en azından her ay sabit gram altın alsak baya birikim olur heralde.
Aslında biz para biriktiriuoruz ama tl olarak. O zaman da paramiz pul oluyor.

Evet canım benim var ziraatin internet bankacılığından altın ve döviz hesabım şimdilik memnunum çok şükür :KK52:

Amin canım aminnnnn inşallah o da olucak hayırlısıyla az kaldı nasibiyle hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin :dua::dua::dua:

bende denıcem bakalım actım 1 gram aldm canım, memnun kalırsam hesaptan devam ederm tabıkı takılabılcek altınlar elmde olur kalanı hesapta olur bakalm: ) )

Aynen canım şükür ilk hedefim 75 e ulaştım ama yetmedi şimdi 70 e çabalıyorum inşallah onu dA başarırım :KK200:

2018 hepimiz için daha güzel geçer inşallah

Merhaba ben de diyet serüvenindeyim. 76’dan 62’ye ulaştım, ama bi 7 kilo daha yolum var bakalım.

Tebrik ederim seni de:KK200: Önceden cipse, kuruyemişe yatırırdık paraların bir kısmını da :)) Şimdi de ceviz, kuru kayısı, hurma, badem :)

Çok şükür canım daha çocuk olmadan ev araba işini halletmiş sayılırsınız :KK66:bizimde sadece araba var çocukda düşünüyoruz bakalım nasıl olcak en azından kreş filan derdi olmadan evi çıkaralım istiyoruz malum çocukla birlikte masaraflarda büyüyo :KK43: bizde uzunca bi sure k kartlarıyla uğraştık ama bizimki hep taksitti ev eşyalarımızı çeyizimizi hep kk ile hallettik çok şükür kimseye borçlanmadık kimseden para istemwdik onlarıda bitirdik sayılır 2 aya tamamen temizliycez inşallah sonrasında bizde sadece nakit kullanmayı planlıyoruz :KK68:

Çok şükür bir kısmını hallettik sayılır Nakit kullanmak benim için çok önemli.. Bunalmıştım çünkü nakitsiz kalmaktan, ufak şeyler bile kredi kartına yüklemekten..

karamelli_turta karamelli_turta benim hedeflerim neden 2018 listede yok, çok mu karışık oldu:)
bugün eşim bana harçlık verdi, prim almış geçen hafta. haftasonu kaçamağından kalanı verdi.
gram alayım dedim sonra vazgeçtim kardeşimden aldığım paranın yerine koydum.
borç 2750 TL kaldı.
Neden yok tatlım atlamış mıyım?
Tekrar yazabilir misin

Neden yok tatlım atlamış mıyım?
Tekrar yazabilir misin
Ocak-şubat kardeşten alınan borç ve kredi kartı kapatılacak
Mart itibari ile ev kredisi ödemeye başlayana kadar her ay 2500 TL,
ev kredisi ödenirken her ay 2 gram altın
Kumbarada birikenler ayrıca değerlendirilecek

Merhaba kızlar bende bu grubu bi süredir takip ediyorum ve birikim.adına olumlu fikirlerim oldu sayenizde. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bazı ssarrraflar az kullanılmış Takıları gram altın fiyatıyla satiyorlarmis fakat anladigim kadariyla herkese değil tanıdıkları kisilere. Sizce bu tarz altın takı almak ne kadar mantıklı. Bozdururken zarar eder miyiz
Hoşgeldin bacım.bizzzat aldığım için sorun yok. Hurda altın denilen şey bileziğin modeli veya künye yani seri üretim sistemi kuyumcuda olan ve genellikle de evlilik sonrası altın bozduran çiftlerin bileziği vs oluyor. Ayrıca yanlış bilinen birşey altından satarken zarar etmez sadece altının gramı düşerse olmakta. Alista işçiliği odemekteyiz. Erzurum'da çok var böyle altın satan yani alinabilir

Selam kızlar.
Bu ara birikim durdu bende. Güne girdim aylık 200 tl ona veriyorum.arada kumbaraya atıyorum. Hedefimi tutturucam inş.eşim bugün yağ almış 5 kilo yeni yılda zam gelir diye.
Elektrik gelmiş 42 tl baya düştü elektriğim. Çok çamaşır yıkamaktan geliyormuş fatura.

Hoşgeldin bacım.bizzzat aldığım için sorun yok. Hurda altın denilen şey bileziğin modeli veya künye yani seri üretim sistemi kuyumcuda olan ve genellikle de evlilik sonrası altın bozduran çiftlerin bileziği vs oluyor. Ayrıca yanlış bilinen birşey altından satarken zarar etmez sadece altının gramı düşerse olmakta. Alista işçiliği odemekteyiz. Erzurum'da çok var böyle altın satan yani alinabilir
Hoşbulduk bacım. Sağolasın. Benim.bildiğim gram altın zarar etmez ama ziynet esyalarinda zarar etmek söz konusu. 60 gram.civarında bi bilezik beğendim 13000 civarında fiyat verdiler aklım kaldı o bilezikte ama çok pahalı olduğu için ve Bozdururken zarar edebileceğimiz için almadım

Hoşbulduk bacım. Sağolasın. Benim.bildiğim gram altın zarar etmez ama ziynet esyalarinda zarar etmek söz konusu. 60 gram.civarında bi bilezik beğendim 13000 civarında fiyat verdiler aklım kaldı o bilezikte ama çok pahalı olduğu için ve Bozdururken zarar edebileceğimiz için almadım
İşçilikten dolayı falan mı bu kadar pahalı acaba canım
Ben de 8 bin cıvarıyla 50 gr gibi bi bilezik almak istiyordum yoksa yanılıyormuyum

Merhaba ben de diyet serüvenindeyim. 76’dan 62’ye ulaştım, ama bi 7 kilo daha yolum var bakalım.

Tebrik ederim seni de:KK200: Önceden cipse, kuruyemişe yatırırdık paraların bir kısmını da :)) Şimdi de ceviz, kuru kayısı, hurma, badem :)
Bende seni tebrik ediyorum canım
O 7 kiloyu dA verirsin inşallah
Allah yardımcımız olsun :KK33:

Merhaba tatlım :) nasılsın iyi misin sen eşinle kavuştun mu yoksa var mı daha zamanı?
biraz araştırdım canım da kurum kreşleri bile 750 dediler. özeller tabi çok daha fazla 1750 filan da var 750 - 1750 aralığında olacak gibi görünüyor.
biz şuan kendimizi oldukça kısarak 1200 filan atıyorduk kenara. yılbaşında iyi bir zam gelirse (memuruz gerçi %3 +enflasyon farkı olabilir) kreş ücreti 1500 olsa iyi de 1750 olursa şimdi biriktirdiklerimizden aylık ekleriz üstüne artık diye düşünüyorum bakalım seneye yaşadıkça netleşecek her şey.
Sağol tatlım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür :KK52: eşimde arada sadece izin alarak helebildi canım her defasında bikaç günlüğüne tamamen dönüş tarihleri şu an için belli değil :KK43::cry: döndükten sonra düşünuyoruz canım bizde bebek planımız bu yönde hamileliğimde yalnız kalmak istemiyorum Hoppa kreş konusunda da herşey gönlünüze gore olsun canım inşallah kızının mutlu oluca güzel arkadaşlıklar kuruca sağlıklı bi yer bulursunuz inşallah :KK68::KK68:

Back
X