Sende önce bir işinin başına geç de sende yaparsın canım
Sen bir sıfır öndesin de hatta ,farkındalığın var ne güzel :))
İnsallah abla ya.
Kargo şirketlerine başvurmadım bi şimdi internettende var başvuru hani formları ama mahalledeki şubeye gidip iş başvurusu nasıl yapabilirim diye sorucam.
Geçen gün ucz markete eleman arıyorlarmış gittim anlattım kadın beni almak istemedi buralar sen heba olursun yapma etme dedi.
Dün bir konfeksiyona gittim ortacı arıyorlarmış üniveriste mezunuyum diyince çok sahiplendiler burda ne işin var 1000den fazla vermezşer sana biz kaç yaşındayız kurtulmaya açlışıyoruz diye çok duygulandım başladım ağlamaya. Orasıda almadı beni seni burda işin yok diye. Numaramı aldılar tanıdık falan güzel iş bulursak ararız seni diye

o aralar iyi bence de ama ben kuyumcudan alcam sanirim gram degilde
Sen bankadan al sat yapiyorsun anladigim kadariyla.insallah duser biraz daha canim.
evet cnm bankadan yapıyorum 178.5 ile bozdum 178 ile parcali alirim diye dusundum bakalim ins purince giderken bulgurdan olmam

kizlar seneye gun yapsak dedi arkadaslar 500 ile 1000 tl arası
sizce tl mi daha iyi olur yoksabellu bir gram yapmak mi
Ben iki gune girdim altin olarak kimse yanasmadi .. günümün birini bugün aldim 500 tl . Ikinci günüm de 1200 tl olacak onada kv lerin gunume girdim farkli sehirlerdeyiz sadece para gönderiyorum yemeği falan kv yapiyor esimde gunde ...iki yildir giriyoruz parasına

Selam kızlar herkese. İnanın okadar hayat telaşesi içerisindeuim ki anlatamam. Zaten şu saaatte yazmamdan da belli. Sağlık vs birçok hiderle eksi 5000lerdeyim 6 graö altını ve birazcık euromu bozmadım yani mayıs 15 sonrası yeni hedefler koyacağım ama önğmüz yaz bayram tatil düğün uçak bileti vs derken bu eksiden nasıl çıkacam belirsiz. Bana bir yön verin 1594.sayfadayım okuyacam hepinizi de. Herkes e selamlar bol birikimler

ne yaptın satmadın inşallah .. Muhakalk 3 antikacı gezmelisin Haa manevi değeri olanları istifleme durumu bende mevcut ama bu sendekiler hırsızın elinden kurtulmuş diye bilemedim bacım...

Kıyamam ya
Umarım kendine en uygun işi tez zamanda bulursun..

Canım gün yapmak güne girmek güzel de ,eğer o parayla altın alacaksan değeri düşüyor paranın.
Ama toplu para çok iyi oluyor, ekstra bir maaş gibi.
Son girdiğim günden 500 tl ye yakın zararım var çünkü altın alıyorum ..
Ben artık güne girmeme kararı aldım zaten birikim yapabiliyorum .bunlar bitince .
Biri Ekim son diğeri Mart.

Günaydın kızlar
kgokce bacım hoşgeldin, ne var ne yok
T tatlu benim sevdiğim bir ablam hep kız arkadaşlarından ne olursa olsun kopma, zor gününde yanında onlar olur derdi onu andım senin yazdığını okuyunca.
Benim devam eden iki günüm var şu an biri iş yerinde 300 TL, diğeri aile günü 1000 idi evden sonra 500le devam ediyorum. Ben şimdiye kadar hep ilk sıralarda aldığım için kaybın olmadı ama kalabalık ve son sıralar gelirse TL de zarar edersin, altınla girince de ilk alanlar genelde zararda oluyor.
Zaten düzenli birikim yapıyoruz artık onun için gün çok gerekli değil ama ilk sıralarda alma imkanın varsa toplu para geleceği için iyi olur
İki günümde Eylül'de bitiyor, eğer ilk almazsam girmeyeceğim ve her ay fiziki olarak bir yarım, bir gram altın alacagim

Canım benim gönlüne göre güzel bir iş bulursun inşallah, hiç üzme kendini mutlaka karşına güzel bir yer cikacaktir

benım 2gunum var canım bırı akraba dgerı baska.tl gününü sevmıyorum acıkcası akrabadan cıkamamda dgerı bıtınce daha gırmıcem tl gunune.para dgerını kaybedıyor bence altın yada döviz günü daha ıyı.zaten biz gune gırınce cıkanlada altın almıyoruz mu? görümcemler tam altından grdi ckta gzel oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…