- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.301
Gremse 2,5 Tam altına denk geliyor canım. Büyüklüğü de öyle. :) Gremse alacaktım daha cok gaza gelirim diye. :) Sordum hicbir yerde yok. Siparisle getirtiyoruz dediler. Vazgectim. Simdi 2 tane gremsem olacaktı. :) Tam altın 4 tane çeyreğe denk geliyor. Gremse de 10 çeyrek canım. :) Fiyatlar da aynı oranda artar fark yoktur. :)
Gremse zenginlerin yatırım aracıymış. Ilk araştırdığımda okumuştum.Görünüş olarak; çeyreğin, yarımın, tam altının aynısı. Ön ve arka yüzleri.. Tamın büyüğü oluyor o da. :) Birikim için ideal. Hangileri ideal falan derken, bu topikte altin uzmani olduk iyice.
onu biliyorum kayınvalidem düğünde 5i bir yerde yapmıştı onlardan bana
belki daha erken kapatirsiniz borcu canim.Gunaydin kizlar
Ne guzel konusmussunuz ancak okuyabildim.
O buyuk kolyelere ve bileziklere bnde bayagi heves ettim. Dugunlerde cok guzel durur bencede. esime gecen gun gosteriyorum ne kadar guzel degil mi diye. 6 sene sonra evin kredisi bitsin sanada alirim diyor
Benim ki simdilik hayal
Simdilik ancak idare edebiliyoruz ama zamanla elimiz rahatlarsa erken kapatmak super olurGunaydin kizlar
belki daha erken kapatirsiniz borcu canim.
amin canim erkekler hep oyle. Sen calisiyorsan isler kolay olur yani ilerde insallah eliniz bollasirSimdilik ancak idare edebiliyoruz ama zamanla elimiz rahatlarsa erken kapatmak super olur
Ev almaya bile zor ikna ettim. O gunu kurtarayim yeter dusuncesinde hep. Sonumuz hayir olsun insallah :)
Canım ben takipteyim açikcası gönlümden 175 geciyo ama çok zor gibi sanki 177-178 i görürsem alırım bellide olmaz sanki bu sabah piyasalar tekrar yükselişte gibiKizlar altin alimini kactan yapacaksiniz? Aklinizdaki fiyat nedir?
ben bi iki saat bosum. Bakiyorum devamli dolar dusse altjnda dusecek ama dolar 4.27.nin altina dusup cikiyor geri.Canım ben takipteyim açikcası gönlümden 175 geciyo ama çok zor gibi sanki 177-178 i görürsem alırım bellide olmaz sanki bu sabah piyasalar tekrar yükselişte gibi
ailenle kaldigin evin kirasi mi canim? Sen sanirim ailenin musrif olmasindan mi sikayetciydin? Karistiriyor muyum bir topigin vardi senin sanki orada yazmistinSimdi disari cikip bankaya gidicem. Kirayi yatirmaya.. elim varmiyor o kadar parayi kiraya yatirmaya ya
Benimki de aynı şeyi söyledi senin 6 yıl bana göre iyi biz daha bir taksit ödedik:)Gunaydin kizlar
Ne guzel konusmussunuz ancak okuyabildim.
O buyuk kolyelere ve bileziklere bnde bayagi heves ettim. Dugunlerde cok guzel durur bencede. esime gecen gun gosteriyorum ne kadar guzel degil mi diye. 6 sene sonra evin kredisi bitsin sanada alirim diyor
Benim ki simdilik hayal
Canım kaç yıllık evliliğimiz de gördüğüm tek iyi şey oydu, birde nisanda iki tam takmıştı. Başka da iyi birseyini görmedikheyy maşallah kv lere gel karamelli_turta kyzum kv den yana yüzü gülmeyen biz ikimiz miyiz ne sadece
Günaydın.
Kıyamam ya
Umarım kendine en uygun işi tez zamanda bulursun..
İnsallah amin amin aminCanım benim gönlüne göre güzel bir iş bulursun inşallah, hiç üzme kendini mutlaka karşına güzel bir yer cikacaktir
Kuzummmm çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez vakitteCanım dünde yatak döşek oldum hastalık yakamı bırakmadı bütün kemiklerim ağrıyordu.Bugün daha iyiyim. Biraz halsizliğim var sadece.
Bugün ki nöbetimi değiştirdim hiç dermanım yoktu. Yarın akşam gidicem inşallah.
Şu hava değişikliği kötü etkiledi. Koca kışı atlattık baharda ardarda yakalandık.
Kumbara fikri cok mantikli benecede gram parasi oldukcada tumletilir. Boylece belki 6 yildan evvel alabilirimBenimki de aynı şeyi söyledi senin 6 yıl bana göre iyi biz daha bir taksit ödedik:)
Kumbara koydum eve diyorum çıkanlar şahsıma özel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?