Günaydın dostlar hepinize bereketli mutlu huzurlu bir gün diliyorum

Evet canım bunları biliyorumda maşallah senin bildiğini bilmiyordum önceki mesajlarda resatı sorunca ben birde gremse var demek istedim ne güzel kk nın altın konusundaki bütün bilgili hanımları bu topiğe toplanmış

Gunaydin kizlar
Ne guzel konusmussunuz ancak okuyabildim.
O buyuk kolyelere ve bileziklere bnde bayagi heves ettim. Dugunlerde cok guzel durur bencede. esime gecen gun gosteriyorum ne kadar guzel degil mi diye. 6 sene sonra evin kredisi bitsin sanada alirim diyor
Benim ki simdilik hayal

Gunaydin kizlar

belki daha erken kapatirsiniz borcu canim.

Gunaydin kizlar

belki daha erken kapatirsiniz borcu canim.
Simdilik ancak idare edebiliyoruz ama zamanla elimiz rahatlarsa erken kapatmak super olur
Ev almaya bile zor ikna ettim. O gunu kurtarayim yeter dusuncesinde hep. Sonumuz hayir olsun insallah :)

Simdilik ancak idare edebiliyoruz ama zamanla elimiz rahatlarsa erken kapatmak super olur
Ev almaya bile zor ikna ettim. O gunu kurtarayim yeter dusuncesinde hep. Sonumuz hayir olsun insallah :)
amin canim erkekler hep oyle. Sen calisiyorsan isler kolay olur yani ilerde insallah eliniz bollasir

Kizlar altin alimini kactan yapacaksiniz? Aklinizdaki fiyat nedir?
Canım ben takipteyim açikcası gönlümden 175 geciyo ama çok zor gibi sanki 177-178 i görürsem alırım bellide olmaz sanki bu sabah piyasalar tekrar yükselişte gibi

Canım ben takipteyim açikcası gönlümden 175 geciyo ama çok zor gibi sanki 177-178 i görürsem alırım bellide olmaz sanki bu sabah piyasalar tekrar yükselişte gibi
ben bi iki saat bosum. Bakiyorum devamli dolar dusse altjnda dusecek ama dolar 4.27.nin altina dusup cikiyor geri.
Evet 175 seviyesi cok iyi bende mi gram alsam ya bankadan bilemiyorum sonra satarim diye korkuyorum

Simdi disari cikip bankaya gidicem. Kirayi yatirmaya.. elim varmiyor o kadar parayi kiraya yatirmaya ya
ailenle kaldigin evin kirasi mi canim? Sen sanirim ailenin musrif olmasindan mi sikayetciydin? Karistiriyor muyum bir topigin vardi senin sanki orada yazmistin

Benimki de aynı şeyi söyledi senin 6 yıl bana göre iyi biz daha bir taksit ödedik:)
Kumbara koydum eve diyorum çıkanlar şahsıma özel :)

heyy maşallah kv lere gel karamelli_turta kyzum kv den yana yüzü gülmeyen biz ikimiz miyiz ne sadece
Canım kaç yıllık evliliğimiz de gördüğüm tek iyi şey oydu, birde nisanda iki tam takmıştı. Başka da iyi birseyini görmedik
Tek oğlu, tek çocuğu olduğunu düşününce ?
Allah iyi insanlarla karşılaştırsin hepimizi

Kuzummmm çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez vakitte dinlen iyice istirahat et annenler yakınmıydı canım var mı yardımcı abilcek biri

Benimki de aynı şeyi söyledi senin 6 yıl bana göre iyi biz daha bir taksit ödedik:)
Kumbara koydum eve diyorum çıkanlar şahsıma özel :)
Kumbara fikri cok mantikli benecede gram parasi oldukcada tumletilir. Boylece belki 6 yildan evvel alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…