Çok tatlisin canım sende öyle hepiniz çok tatlı cok samimisiniz ben karamelli_turta nın enerjisine samimiyetine bağlıyorum bunu tamamen kendisi gibi olan arkadaşları cekmiş hep altın topigine en bastan beri yaziyorum şimdiye kadar kimse kimseye saygisızlık yapmadı kimse kimseyi kırmadı allaha çok sükür

Hosgeldin canm bu topikte herkese yer var. Kizlar o kadar iyi ki. Okurken yazmasam bile buyuk zevk aliyorum buralarda

Evet canım okudum biraz ve yazmak istedim teşvik olsun bana da birikim için, ufak ufak çalışmalarım var :) hem burada güzel dostluklar var, en güzeli de o

ailenle kaldigin evin kirasi mi canim? Sen sanirim ailenin musrif olmasindan mi sikayetciydin? Karistiriyor muyum bir topigin vardi senin sanki orada yazmistin
dogru ailemle yasiyorum. Tam musrif demeyelim ona. Yine dikkat ettiler mi ediyorlar ama.. islerine gelince diyelim bin lira kira nedir ya 70 m.kare 2+1 daire icin..

Bu arada abimi de haraca bagladim onun adina da birikyiriyoeum. Her gun bir sigara parasi aliyorum artik.. ceyrek parasi oldugunda fiyati ne olursa olsun alicam. Suana kadar bir kurus birikmisi yok. O yuzden "bana hergun sigara parasi veriyorsun, senin adina biriktiriyorum." Dedim

ben çalışsaydım iyi biriktirirdim diye düşünğrdüm hep ama galiba yanılıyorum. Çalışınca evede mecbur katkı sağlamak durumunda kalıyo bir çok kişi. Ben ev hanımıyım. Su faturasını dahi bilmem ne kadar gelir,ne kadar gider. Kıyafet meseleside öyledir. Ya eşimle çıkarız veya karttan alırım ödeme olayını düşünmem hiç. Aslında kafamı kullansaymışım ne kadar param olurmuş kenarda,daha iyi anlıyorum sizi okudukça

kizlar seneye gun yapsak dedi arkadaslar 500 ile 1000 tl arası
sizce tl mi daha iyi olur yoksabellu bir gram yapmak mi
Kuzum bende güne girdum ama biraz arkadasların ısrarıyla oldu tl oldugu için mesafeluydim tl de ilk baslarda olursan tamam iyi faizsiz kredi cekmissin gibi oluyo sonra tavaş yavas öduyosun alicani alip ödiyceni odüyosun ama sonlara doğru denk gelirsen kötü tl illa değer kaybetmis oluyo keşke olmasa benim gün grubum 12 kişiden olusuyo ben 3. Siradayım o yüzden fena gelmedi ayrıca ben döviz yada altin olark girmeye sıcak bakiyorum aslı da ama iş arkadaşım ceyrek olarak girmiş komsulariyla sonra kavga cıkmıs biri demis ben ceyregi su fiyattan aldim sana sen bana bu fiyattan aldın altin daha ucuza geldi filan grup dagılmıs bir daha girmemişler halbuki o elindeki altının değerini anlasa öyle düsünmüycekde herkes aynı fikirde olmuyo tl de sonlara kalınicaksa bana göre değil canım tavsiye etmem yani

kizlar seneye gun yapsak dedi arkadaslar 500 ile 1000 tl arası
sizce tl mi daha iyi olur yoksabellu bir gram yapmak mi
Canım gün konusunda bende arkadaşlar gibi düşünüyorum. Bi güne girdim 500tl den. İhtiyacı olanlarda önce aldı. En sondayım. Çok pişmanım. Tl sürekli değer kaybediyor. Bir daha pek düşünmüyorum

Bende grcen senelerde buradaki arkadaslar bilir ogrenciyken basladim birikime. Agustosta 3 yil olacak biriktirmeye baslayali. 6 ceyrek yaptim suana kadar. Bu birkac aydir kumbaraya para atmiyorum nedense hep bi harcama psikolojisi.. biraz da o yuzden atniyorum hep birikim hep birikim olunca sıkıyor insani. Azicik harcama yapip motive olmak lazim :)

Kuzummmm çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez vakitte dinlen iyice istirahat et annenler yakınmıydı canım var mı yardımcı abilcek biri
Canımm çok sağol. İyiyim şimdi. Annemler çok uzak değilde anneannem var hasta ona bakıyor. Hiç söylemedim o yüzden. Sağolsun eşim iyi kötü ilgilendi. Toparladım

Kumbara fikri cok mantikli benecede gram parasi oldukcada tumletilir. Boylece belki 6 yildan evvel alabilirim
bizim ocak ayından beri kumbaramız var 450tl bırıktı 2gram aldım gerısıde kumbarada kurban ıcın bırıktırıyorum ben kolye ıcınde neden olmasın bence deneyın

Amin kuzum aminnnnn cümlemizi henüz cocuğum yok ama olursa bigün kv olduğumu görürsem ders aldığim çok sey var yapmamak üzere kendime söz verdiğim ya da mutlaka şöyle yaparım şoyle davranırim dediğim

Günaydın.
Anadolu yakasındayım altunizadede oturuyorum. Avrupa yakasında olsam sanırım daha kolay iş bulurdum ben atayım size
Canım inşallah gönlüne göre bi iş bulursun tez vakitte ama icz yi düsünüyosan şok bim ya da a101 e de bak derim hatta lardesim şokta ise başlamişti 2 yılda müdurlüğe kadar çıkmısti ve maaşlarida fena degil ama calısma saatleri ve sekli zor gerci hangimizin işi kolayda istersen oraya basvur derim hemde en azından tecrübe kazaak icin fazla vakit kaybetmemiş olursun ayrıca kargo şirketlerinide tavsiye ederim orda da aynı şekilde müdurluğe geçiş oldukça hızzlıdır ve bana kalirsa kargo sirketinde calısmak kariyer yapmak daha doğru bi tercih olur inşallah gonlüne gore olur herşey canım
Merhaba bende sizinle birikim yapabilir miyim :) yeriniz var mı :)
Tum dostlara altınsever birikimsever hanımlara kapız açık canım kendinden bahseder misin biraz rica etsek bu birikim altın merakı nerden geliyo mesela

Çok teşekkür ederim öneriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…