- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.341
Kim bilir kuzumAynen bende öyleyim :)) cebinde akrep mi vardı acaba :)
Çok şükür o zaman kuzum eşinden de allah razı olsunCanımm çok sağol. İyiyim şimdi. Annemler çok uzak değilde anneannem var hasta ona bakıyor. Hiç söylemedim o yüzden. Sağolsun eşim iyi kötü ilgilendi. Toparladım
Canım inşallah gönlüne göre bi iş bulursun tez vakitteama icz yi düsünüyosan şok bim ya da a101 e de bak derim hatta lardesim şokta ise başlamişti 2 yılda müdurlüğe kadar çıkmısti ve maaşlarida fena degil ama calısma saatleri ve sekli zor gerci hangimizin işi kolayda istersen oraya basvur derim hemde en azından tecrübe kazaak icin fazla vakit kaybetmemiş olursun ayrıca kargo şirketlerinide tavsiye ederim orda da aynı şekilde müdurluğe geçiş oldukça hızzlıdır ve bana kalirsa kargo sirketinde calısmak kariyer yapmak daha doğru bi tercih olur inşallah gonlüne gore olur herşey canım
Tum dostlara altınsever birikimsever hanımlara kapız açık canımkendinden bahseder misin biraz rica etsek bu birikim altın merakı nerden geliyo mesela
Ay ne ince bi düşünce canım. İnşallah Allah gönlüne göre versin kuzumKim bilir kuzumhepde öyleleri bizi bulmuş demek ki ben aldıgım takıları bile ilerde kızım olursa ona oglum olursa gelinime hediye etmeyi planliyorum kaynanama kendimi sevdiremedim ama inşallah gelinimle ana kız gibi oluruz diye hayal ediyorum
fotodaki benim zaten ifşa oldum canımbende hiç altın takmam ama özellikle geçen arkadaşın paylaştığı foto aklımı çeldi benimde..ipek kordon demiştiniz...
bu gidişle birbirimizi kolyelerimizden tanıycaz
Burasi istanbul diyip isin icinden cikiyo ev sahipleri de. Tabi herkes icin gecerli degil bundan onceki oturdugumuz evde ev sahibi 500 lira aliyordu bizden. Adam muteahhit. Yan sokagimizda o ev suan ve 5. Katti ne guzelay gercekten cok ya
Ne güzel olmuş. Ev sahibi olmuşsunuz. Darısı başımıza inşallah. Bende ev için peşinat yapmaya çalışıyorum.Arkadaşlar bazılarınız birikime başlamış bazilarıda yeni başlıyor burayı okuyarak...kk klübüne yeni üye oldum okuyordum ama yazmıyordum...birine vesile olmak iyidir...ben altınlarıma hiç el vurdurtmazdım ama 2 sene önce eşimin eline bir miktar para geçti onun tavsiyesiyle temelden bir eve girdik bitince satmak şartıyla bende altınlarımı verdim...ama evin yarı fiyatını ödedik sade...basladı yapılıyor değerlendi satalım edelim derken ev bitti...haliyle borçluyuz diye bizde harcamalarda dikkat ettik bu dönemde...sağolsun yapan şirketde hiç sıkıştırmadı biz ara ara para ödedik...en sonunda tapuyuda aldık kiraya verdik evi...inanın ev alma gibi bir konuşmamız olmamıştı...onun için 3-5 demeyin atın kenara damlaya damlaya göl olur ... şimdide kira geliriyle gram altın yapıyorum çocuklarım için
Şu an oturduğum eve 800tl veriyoruz 70tl aidat. Ben çıksam 1000 tlden aşağı vermez 1200e bile olabilir. Aşırı arttı kiralarBurasi istanbul diyip isin icinden cikiyo ev sahipleri de. Tabi herkes icin gecerli degil bundan onceki oturdugumuz evde ev sahibi 500 lira aliyordu bizden. Adam muteahhit. Yan sokagimizda o ev suan ve 5. Katti ne guzel
Evet malesef. Sen istanbuldasın sanırım.5 sene kadar önce 800 tl ye istanbulda oturuyordum. Evimde sizin ev gibi bir evdi diyebilirim.Yani resmen yasama öl modundalar
Çok tatlisin canım sende öylehepiniz çok tatlı cok samimisiniz ben karamelli_turta nın enerjisine samimiyetine bağlıyorum bunu tamamen kendisi gibi olan arkadaşları cekmiş hep altın topigine en bastan beri yaziyorum şimdiye kadar kimse kimseye saygisızlık yapmadı kimse kimseyi kırmadı allaha çok sükür
179 olmuş altın canm.o yuzden bir ihtimal ayi 20 sinden sonra inişe gecer diye umut ediyorum ama dedigim gibi 178 e dusse alacagim hedefim o sekilde
duserse beni etiketleyin kizlarr okulda pek bakamiyorum
Canım gün yapmak güne girmek güzel de ,eğer o parayla altın alacaksan değeri düşüyor paranın.
Ama toplu para çok iyi oluyor, ekstra bir maaş gibi.
Son girdiğim günden 500 tl ye yakın zararım var çünkü altın alıyorum ..
Ben artık güne girmeme kararı aldım zaten birikim yapabiliyorum .bunlar bitince .
Biri Ekim son diğeri Mart.
bende varim cnm sormaaheyy maşallah kv lere gel karamelli_turta kyzum kv den yana yüzü gülmeyen biz ikimiz miyiz ne sadece
Öyleyse tekrardan hoşgeldin canım ne güzel grubumuza bilinçli bi arkadaş daha katıldı birikimlerin bol bereketli olsunCanım evliyim bir oğlum var, çalışıyorum. Aslında birikim yapmayı her zaman seven biriydim Hatta lise yollarından itibaren, çünkü birikim yapmak yarına daha stressiz olmamı sağlıyor, para hiç bir şey ama aynı zaman da çok şey. Acil bir durum için ve ev almak için de birikim yapmak istiyorum bi yandan da oğlum için BES’de birikim yapıyorum benim adıma ama oğlum için kullanacağım. Biraz mı gerçi yok baya baya açık elliyim :) o nedenle böyle bir grup bana iyi gelir teşvik olur diye katılmak istedim :)
Eğer sonlarında isen para çok değer kaybediyor . Ben altın alma amacıyla girdim ama zarardayım canım..benım 2gunum var canım bırı akraba dgerı baska.tl gününü sevmıyorum acıkcası akrabadan cıkamamda dgerı bıtınce daha gırmıcem tl gunune.para dgerını kaybedıyor bence altın yada döviz günü daha ıyı.zaten biz gune gırınce cıkanlada altın almıyoruz mu? görümcemler tam altından grdi ckta gzel oldu valla
Evet canım ya benimki eli çok sıkıdır da torunlarına bakıyor bari o yönden sıkıntı yaşamıyorum ..heyy maşallah kv lere gel karamelli_turta kyzum kv den yana yüzü gülmeyen biz ikimiz miyiz ne sadece
Hoşgeldin canımMerhaba bende sizinle birikim yapabilir miyim :) yeriniz var mı :)
Canım benim sende çok tatlısınÇok tatlisin canım sende öylehepiniz çok tatlı cok samimisiniz ben karamelli_turta nın enerjisine samimiyetine bağlıyorum bunu tamamen kendisi gibi olan arkadaşları cekmiş hep altın topigine en bastan beri yaziyorum şimdiye kadar kimse kimseye saygisızlık yapmadı kimse kimseyi kırmadı allaha çok sükür
Hepimiz aynı yollardan geçtik canım .ben çalışsaydım iyi biriktirirdim diye düşünğrdüm hep ama galiba yanılıyorum. Çalışınca evede mecbur katkı sağlamak durumunda kalıyo bir çok kişi. Ben ev hanımıyım. Su faturasını dahi bilmem ne kadar gelir,ne kadar gider. Kıyafet meseleside öyledir. Ya eşimle çıkarız veya karttan alırım ödeme olayını düşünmem hiç. Aslında kafamı kullansaymışım ne kadar param olurmuş kenarda,daha iyi anlıyorum sizi okudukça
Canım tl ile günlere artık bende girmeyeceğim .Kuzum bende güne girdum ama biraz arkadasların ısrarıyla oldu tl oldugu için mesafeluydimtl de ilk baslarda olursan tamam iyi faizsiz kredi cekmissin gibi oluyo sonra tavaş yavas öduyosun alicani alip ödiyceni odüyosun ama sonlara doğru denk gelirsen kötü tl illa değer kaybetmis oluyo keşke olmasa benim gün grubum 12 kişiden olusuyo ben 3. Siradayım o yüzden fena gelmedi ayrıca ben döviz yada altin olark girmeye sıcak bakiyorum aslı da ama iş arkadaşım ceyrek olarak girmiş komsulariyla sonra kavga cıkmıs biri demis ben ceyregi su fiyattan aldim sana sen bana bu fiyattan aldın altin daha ucuza geldi filan grup dagılmıs bir daha girmemişler halbuki o elindeki altının değerini anlasa öyle düsünmüycekde herkes aynı fikirde olmuyo tl de sonlara kalınicaksa bana göre değil canım tavsiye etmem yani
Sende bizdensin kuzuuAynen bende öyleyim :)) cebinde akrep mi vardı acaba :)
bende hiç altın takmam ama özellikle geçen arkadaşın paylaştığı foto aklımı çeldi benimde..ipek kordon demiştiniz...
bu gidişle birbirimizi kolyelerimizden tanıycaz
Aynenhahaaa kesin :)
Bilinçli ebeveynler olacağız biizAmin kuzum aminnnnn cümlemizihenüz cocuğum yok ama olursa bigün kv olduğumu görürsem ders aldığim çok sey var yapmamak üzere kendime söz verdiğim ya da mutlaka şöyle yaparım şoyle davranırim dediğim
Ne güzel hayallerin var kuzumKim bilir kuzumhepde öyleleri bizi bulmuş demek ki ben aldıgım takıları bile ilerde kızım olursa ona oglum olursa gelinime hediye etmeyi planliyorum kaynanama kendimi sevdiremedim ama inşallah gelinimle ana kız gibi oluruz diye hayal ediyorum
Ne güzel canım ev sahibi olmuşsunuz ..Arkadaşlar bazılarınız birikime başlamış bazilarıda yeni başlıyor burayı okuyarak...kk klübüne yeni üye oldum okuyordum ama yazmıyordum...birine vesile olmak iyidir...ben altınlarıma hiç el vurdurtmazdım ama 2 sene önce eşimin eline bir miktar para geçti onun tavsiyesiyle temelden bir eve girdik bitince satmak şartıyla bende altınlarımı verdim...ama evin yarı fiyatını ödedik sade...basladı yapılıyor değerlendi satalım edelim derken ev bitti...haliyle borçluyuz diye bizde harcamalarda dikkat ettik bu dönemde...sağolsun yapan şirketde hiç sıkıştırmadı biz ara ara para ödedik...en sonunda tapuyuda aldık kiraya verdik evi...inanın ev alma gibi bir konuşmamız olmamıştı...onun için 3-5 demeyin atın kenara damlaya damlaya göl olur ... şimdide kira geliriyle gram altın yapıyorum çocuklarım için
Çok akıllıca fikir179 olmuş altın canm.
Bende güne girmicem ama eşime güne giriyorum diyip para alıp biriktireyim en iyisi...
Sende bizdensin kuzum yabende varim cnm sormaa
İnşallah alabilirsiniz canım ...kizlar derse biraz ara verdim tek tek okudum kocaman opuyorum hos mubabbetiniz icin
ben hala 178 i bekliyorum zaten 178.5 gibi bozmustum aceleci davranip ins en yakin zamanda düşer hepimiz maas zamani alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?