Aynen bende öyleyim :)) cebinde akrep mi vardı acaba :)
Kim bilir kuzum hepde öyleleri bizi bulmuş demek ki ben aldıgım takıları bile ilerde kızım olursa ona oglum olursa gelinime hediye etmeyi planliyorum kaynanama kendimi sevdiremedim ama inşallah gelinimle ana kız gibi oluruz diye hayal ediyorum

Canım evliyim bir oğlum var, çalışıyorum. Aslında birikim yapmayı her zaman seven biriydim Hatta lise yollarından itibaren, çünkü birikim yapmak yarına daha stressiz olmamı sağlıyor, para hiç bir şey ama aynı zaman da çok şey. Acil bir durum için ve ev almak için de birikim yapmak istiyorum bi yandan da oğlum için BES’de birikim yapıyorum benim adıma ama oğlum için kullanacağım. Biraz mı gerçi yok baya baya açık elliyim :) o nedenle böyle bir grup bana iyi gelir teşvik olur diye katılmak istedim :)

Ay ne ince bi düşünce canım. İnşallah Allah gönlüne göre versin kuzum

Arkadaşlar bazılarınız birikime başlamış bazilarıda yeni başlıyor burayı okuyarak...kk klübüne yeni üye oldum okuyordum ama yazmıyordum...birine vesile olmak iyidir...ben altınlarıma hiç el vurdurtmazdım ama 2 sene önce eşimin eline bir miktar para geçti onun tavsiyesiyle temelden bir eve girdik bitince satmak şartıyla bende altınlarımı verdim...ama evin yarı fiyatını ödedik sade...basladı yapılıyor değerlendi satalım edelim derken ev bitti...haliyle borçluyuz diye bizde harcamalarda dikkat ettik bu dönemde...sağolsun yapan şirketde hiç sıkıştırmadı biz ara ara para ödedik...en sonunda tapuyuda aldık kiraya verdik evi...inanın ev alma gibi bir konuşmamız olmamıştı...onun için 3-5 demeyin atın kenara damlaya damlaya göl olur ... şimdide kira geliriyle gram altın yapıyorum çocuklarım için

ay gercekten cok ya
Burasi istanbul diyip isin icinden cikiyo ev sahipleri de. Tabi herkes icin gecerli degil bundan onceki oturdugumuz evde ev sahibi 500 lira aliyordu bizden. Adam muteahhit. Yan sokagimizda o ev suan ve 5. Katti ne guzel

Ne güzel olmuş. Ev sahibi olmuşsunuz. Darısı başımıza inşallah. Bende ev için peşinat yapmaya çalışıyorum.
Ev firması da iyiymiş gerçekten. Burda güvenilebilecek firmalar pek öyle imkan sunmuyor maalesef.

Son düzenleme:
Burasi istanbul diyip isin icinden cikiyo ev sahipleri de. Tabi herkes icin gecerli degil bundan onceki oturdugumuz evde ev sahibi 500 lira aliyordu bizden. Adam muteahhit. Yan sokagimizda o ev suan ve 5. Katti ne guzel
Şu an oturduğum eve 800tl veriyoruz 70tl aidat. Ben çıksam 1000 tlden aşağı vermez 1200e bile olabilir. Aşırı arttı kiralar

Bizde bodrum kattayiz iste bizim katta 3 daire var. Bizim daire ve karsidaki 2+1 yandaki 3+1. 3+1 e giren ilk kiracilar bin tl ile cikti belki biz geceriz diye bi kirayi soralim dedik 1300 demislerdi 1.5 yil once...suan belki 1.400 filan veriyorlardir. Gercektrn cok artti ya. Cogu ev sahibinde insaf yok

Yani resmen yasama öl modundalar
Evet malesef. Sen istanbuldasın sanırım.5 sene kadar önce 800 tl ye istanbulda oturuyordum. Evimde sizin ev gibi bir evdi diyebilirim.
İzmitte de çok arttı ama en azından yüksek fiyatlı da olsa evin güzel oluyor.

o yuzden bir ihtimal ayi 20 sinden sonra inişe gecer diye umut ediyorum ama dedigim gibi 178 e dusse alacagim hedefim o sekilde
duserse beni etiketleyin kizlarr okulda pek bakamiyorum
179 olmuş altın canm.

Bende güne girmicem ama eşime güne giriyorum diyip para alıp biriktireyim en iyisi...

Öyleyse tekrardan hoşgeldin canım ne güzel grubumuza bilinçli bi arkadaş daha katıldı birikimlerin bol bereketli olsun

Eğer sonlarında isen para çok değer kaybediyor . Ben altın alma amacıyla girdim ama zarardayım canım..
heyy maşallah kv lere gel karamelli_turta kyzum kv den yana yüzü gülmeyen biz ikimiz miyiz ne sadece
Evet canım ya benimki eli çok sıkıdır da torunlarına bakıyor bari o yönden sıkıntı yaşamıyorum ..
Merhaba bende sizinle birikim yapabilir miyim :) yeriniz var mı :)
Hoşgeldin canım
Birlikte çok güzel birikimler yapabiliriz :)
Tabiiki yerimiz var
Canım benim sende çok tatlısın

Çok güzel bir uyum oldu topiğimizde hemde ilk günlerden beri. Kimse birbirini rencide edecek kıracak birşey söylemiyor.
Herkes olduğu gibi
Maşallah maşallah Hepimiz aynı yollardan geçtik canım .
İnsan belli bir olgunluğa gelmeden bazı şeyleri farkedemiyor.
Bak sende farkettin artık sende bir birikimcisin
Canım tl ile günlere artık bende girmeyeceğim .
Ancak ilk aylara ayarlarsa girebilirim onda da asla ısrar etmem.. Ama altın günü denk gelirse gireceğim

Sizin komşuların altın günü kötü olmuş canım ya. Aslında altın altındır yani farkında değil sanırım .
Aynen bende öyleyim :)) cebinde akrep mi vardı acaba :)
Sende bizdensin kuzuu

bende hiç altın takmam ama özellikle geçen arkadaşın paylaştığı foto aklımı çeldi benimde..ipek kordon demiştiniz...
bu gidişle birbirimizi kolyelerimizden tanıycaz

Aynen
Bilinçli ebeveynler olacağız biiz
Ne güzel hayallerin var kuzum
Ne güzel canım ev sahibi olmuşsunuz ..
İnşallah hepimizin başına.. Birikime devam...
179 olmuş altın canm.

Bende güne girmicem ama eşime güne giriyorum diyip para alıp biriktireyim en iyisi...
Çok akıllıca fikir
bende varim cnm sormaa
Sende bizdensin kuzum ya
kizlar derse biraz ara verdim tek tek okudum kocaman opuyorum hos mubabbetiniz icin

ben hala 178 i bekliyorum zaten 178.5 gibi bozmustum aceleci davranip ins en yakin zamanda düşer hepimiz maas zamani alabiliriz
İnşallah alabilirsiniz canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…