• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende 20 dolar daha aldım ve 50 dolarlık hedefime ulaşmış oldum. Kendimi fazla hafife almışım galiba,daha ayın yarısı. Ay sonuna kadar 100 e de tamamlarım bu gidişle (düzeltiyorum;tamamlayamam.ramazan ayı çok harcarım)
Bakalım 1 gr altın hedefimi de tutturabilecekmiyim. Onu kumbarada biriktiriyorum ve hiç saymıyorum,sürpriz olacak. :KK39:
Eksikse tamamlarım ama fazlaysa bankadan alırım gramı. Bankalar 5 liraya bile altın veriyo :-) artık ne çıkarsa bahtımıza

selam kızlar,
sabah fizik tedaviye gidip şirkete geldim
işler yoğun bu aralar yine
öğlen pazara uğradım, yeşillik,meyve, biraz sebze aldım 46 TL tuttu.
Ramazan zammı yapmışlar herşey geçen haftaya göre daha pahalıydı
damla cikolata damla cikolata piremsesss:KK200:
:KK200::KK200::KK200: canımsın. iyi misin tatlım? nasıl gidiyor yeni evde yeni hayat ?

günaydınlar, hayırlı ramazanlar dilerim ...

az sonra evden çıkıp markete gideceğim. valla hiç istemesem de mecbur girilecek o markete..

dün buzluğumu oldukça hafiflettim. bu yaz çok sistemli doldurmaya karar verdim. mesela bu sene bezelye koymayacağım, yenmiyor. kışın oldukça indirimli iken aldığım konserve bezelye ve barbunyam var, biraz taze barbunya koyarım bu sene. onun haricinde geçen sene koyduğum için inanılmaz mutlu olduğum ve bu sene olmazsa olmaz gıdalar: salatalık, yemeklik biber, sarımsak, közlenmiş patlıcan, közlenmiş kırmızı ve yeşil biber. halen yazsonu koyduklarım dolapta mevcut. domatesi yine hazır sos olarak kavanozda alacağım. hem saklaması kolay, hem çok ucuza geliyor ve de lezzetli.bu sene ilaveten taze fasulye koymayı planlıyorum.geçen sene çok pahalı olduğu için koyamamıştım. meyve de koymuştum geçen sene, bu sene koymayacağım. kiraz,çilek ve kavun koymuştum, ama olmasa da olurlarmış. yer kaplamasınlar boşuna.

ay sonuna doğru bolca çilek alıp anneme reçel yaptırmayı planlıyorum bu sene. 3 sene kadar önce kendim bolca yapmıştım ama nedense kışı görmeden küflendiler, çok üzülmüştüm.

kurban bayramı öncesi tavuk fiyatları çok düşüyor, alıp haşlayıp bol bol atmayı planlıyorum. çok pratik oluyor ve seviyoruz. yazsonu ilikli kemik kaynatıp suyunu koymayı istiyorum yine. geçen kış tüm çorbalarıma hem lezzet verdi hem de bağışıklık sistemimizi oldukça güçlendirdi.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

geçen sene patlıcan kızartıp buzluğa koyan arkadaşlar vardı, merak ediyorum çıkınca buzluktan nasıl oluyor, beni aydınlatırsanız pek sevinirim.

Günaydın kızlar
damla cikolata damla cikolata canım çok şükür iyiyim
Yeni ev ve yeni hayat alışma sürecinde su an. Gecen hafta boynum için fizik tedaviye başladım, eve gidince günün yorgunlugu da eklenince pertim çıkmış vaziyette oluyorum. Evle ilgilenecek pek halim kalmıyor. Sağlık sorunlarını halledince yeni hayatıma daha çok uyum sağlayacağım sanırım.

Günaydın canlar :KK200:

Hayırlı ramazanlar hepinize, bolluk ,bereket olsun ,tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin.
Bugün bende niyetlendim dayanabilirsem bu sene de tutacağım. Büyük oğlum da akşam kv me israr etmiş illa beni kaldırın diye ama bu hafta ve önümüzdeki hafta sınav haftası olduğu için kıyamadım, haftasonu izin vereceğim.
Aslında biliyorum günahı bana. Çocuk istiyor ben izin vermedim :(

damla cikolata damla cikolata beybisi salatalık ve yemeklik biberi nasıl koyuyorsun canım buzluğa? Çok bereketli oluyor bence dondurucudakiler.

Bir de zekat konusunda ayrıntılı bilgi almak istiyorum . Nasıl hesaplayacağız?
İhtiyacı olan bir aile duydum ve erken vermek istiyorum . Zekatı da ona vereyim dedim. Yardımcı olacak var mı?

Back
X