Kredi faizlerinin 0,98 olması ve yapılandırmada bundan faydalanamama durumu için yarın avukatla görüşmeye karar verdim, gerekirse mahkemeye taşıyacağım konuyu, bugun iyice hesap kitap yaptim 120 ayda yaklaşık 50 bin TL fark ediyor. Ki ve yapılandırma olursa 7 yıla düşürmeyi planlıyorum bu da 85 bin TL civarı bir para ediyor.

çok fark ediyormuş hakkaten. hadi inşallah olur.

çok fark ediyormuş hakkaten. hadi inşallah olur.
Banka kesin ve net olmaz, yapan biz değiliz devlet, farkı hazine bize veriyor diyor
Ama eşitlik ilkesine aykırı,
Hakem heyetleri olumlu dönüş yapmiyormus bu konuda, ben de iyice hesapladim üç hafta için bu kadar fark çok fazla. Sindirilebilir ve rakam değil.
Gerçi bugün emlakçılarlada konuştum, şu an daire fiyatlari artmaya başlamış
Ay bilmiyorum hayırlısı artik

olur inşallah ama olmazsa da sıkma canını. sen isteğine kavuştun sonuçta, 1 ay daha bekleme lüksün yoktu, çok bunalmıştın ve de bilemezdin böyle olacağını...hayırlısı olsun canım

olur inşallah ama olmazsa da sıkma canını. sen isteğine kavuştun sonuçta, 1 ay daha bekleme lüksün yoktu, çok bunalmıştın ve de bilemezdin böyle olacağını...hayırlısı olsun canım
Evet canım haklısın, seçim gündemde yoktu o zaman, ve gerçekten bekleme luksum yoktu. Olursa güzel olur olmazsa da yapacak birşey yok, nasip her zamanki gibi

Allah kolaylık versin, en yakın zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Ayyyy böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum ben, inşallah kendi eviniz nasip olur

Amin ablalarim... adam sagolsun birinci sene doldugunda zam yapma demistik yapmamisti. Ikinci senede giedigimiz fiyattan oturduk. Bu ücüncü sene babam hadi adam kiraya zam yapmadi bi 50 lira fazla odemeye baslamistik... 3 cocugu mu ne var ev sahibinin. 3 tanede dairesi var ne tesaduf ki. Biri dubleks ikisi bodrum katta iste. Anlasamadilar demek ki

Ben bu ay gun parasi aldim, elimde bir miktar Tl kalmisti hesap kitap karisti ama cogunu artik tlden gecis yaptim, bir miktar altin ve uzun vadeli gezi icin euro ( 4.1 den eurolar var elimde anlamadan 5 tl yi gecti)

Son anda aklima bir borcum geldi onu halletmem lazim

Anneme dogum gunu hediyesi alacagim

Bayramdan sonra tatile gidecegiz brz harclik biraz eksik ayarlamaliyim

Onumuzdeki aylarda altin alamasamda euro icin zorlamaliyim kendimi

Bu arada bir dip not, kac aydir hic arttiramazken zekatimiz ramazana 15 gun kala toparlaniverdi..

Rabbim vererek biriktirmeyi basaranlarsan eylesin..

Ben bu yil cok zorlaniyorum ruhum yorgun kan degerlerim dusuk

Abla ezan vakti diye telefon uygulamasi var. Orada zekatmatik kismi ne. Ne kadar malin mulkun altin dolar euto nakit ne varsa giriyorsun. Heaapliyor. Bir bak istersen ona
Canım ben böyle uygulama yüklemem sanırım çünkü birçok uygulama yüklerken bilgilerinize erişilsin mi falan diye soruyor evet diyoruz. Google'da buldum ben bir hesaplama oradan baktım .
Canım klafuti nedir ben cahil kalmışım
Ev sahibi gecen ay ölmüstü. Simdi cocuklari evi satacaklarmis bize yine tasinma yollari gorundu
Çok üzüldüm Rabbim kendi evinizi nasip etsin size ....
Evet canım haklısın, seçim gündemde yoktu o zaman, ve gerçekten bekleme luksum yoktu. Olursa güzel olur olmazsa da yapacak birşey yok, nasip her zamanki gibi
Canım üzülmeni anlıyorum da bir de şöyle düşün hayırlısıyla aldın,yerleştin ne güzel.

Sadece hangi sehirdesin onu soruyor bu uygulama. :) o da ezan vakitlerini gostermek icin :) yine sen bilirsin. Insallah ablacim. Kirada olan herkese ev nqsip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…