- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.761
Merhaba canım .Kızlar merhaba, kredi kartını bir dönem ödemeyince bir şey oluyor mu? Ya da ne oluyor bilgisi olan var mi? Daha nice hiç başımıza gelmedi ama bu ay ödeyemeyeceğiz.
Ne fayda varsa anne babada var..Kızlar az önce babam aradı.
Koridora dolap yaptirmistik 2500 TL ye. 500 peşin verip kalanı 4-5 ayda oderiz diye konuşmuştuk. Benim sana ev hediyem olsun taksitleri ben ödeyeceğim dedi.
Ayyyy nasıl makbule gecti, nasıl sevindim anlatamam
Teşekkürler canım, ama asgari de ödeyemeyeceğiz. Nakit avans olayını bi konuşayım esimle. Faiz ve kredi kelimerinden tiksiniyorum artık.Merhaba canım .
Kk nın asgari ödemesinin azıcık üstünü ödesen yeter sanıyorum. Net bilgim de yok aslında yanlış yönlendirmek istemem .
Bir dönem ben ücretsiz doğum iznimdeyken kk ödeyemeyek durumda kalmıştık o ay ,kk dan nakit Avans çekmiştim. O ayki borcumuzu kapatmıştık
ben bizim çaycı ablaya sordum bugün, benim vermem gerekmiyormuş borçtan dolayı
bu arada bankacıyla da konuştuk bugün ben yapılandırma yapamıyorum
0,98 kısa bir süre için yeni alanlar için geçerliymiş
Teşekkürler canım, ama asgari de ödeyemeyeceğiz. Nakit avans olayını bi konuşayım esimle. Faiz ve kredi kelimerinden tiksiniyorum artık.
Allah başımızdan eksik etmesinNe fayda varsa anne babada var..
Maddi manevi .. Çok sevindim adına, misafir de bereketli gelirmiş derler :)
Amin inşallahRamazan ı Şerif'iniz mübarek olsun arkadaşlar... Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin cümlemize...
Canım ne olur yanlış anlama ama en basit bir konuda bile takıldığımızda gidip erbabını, profunu bulup soruyoruz da, dinimizin temel, olmazsa olmazı olan zekat gibi önemli bir konuyu, çaycı abladan, öğreniyoruz....
İlmihaller, güvenilir hocalar var.... ilim dindir ve dinimizi kimden aldığımıza, öğrendiğimize çok dikkat etmemiz gerekiyor... yoksa Allah muhafaza , hem dünya, hem de ahiret hayatımız Saadet'imiz heba olur gider...
Umarım beni yanlış anlamazsın...
İnsanları mesleklerine ve diplomalarına göre değerlendirmeyi hoş bulmuyorum.Amin inşallah
Yok yanlış anlamadım ama soyle birşey var kimin neyi ne kadar iyi bildiğini de para kazanmak için yaptığı mesleklere göre degerlendirmeyi doğru bulmadim hiçbir zaman.
Cayci abla dediğim hanım aynı zamanda hoca, eşi imam. Ondan dolayı ona sordum ki eşine de danışma imkanım olup iki fikir alayım diye dusundum.
Manevi konulara önem veririm ve işime gelen cevabı değil de doğru cevabı öğrenmek isterim her zaman.
Kaç ay daha toplam kk borcun varsa kendince değerlendirerek nakit avans çekebilirsiniz canım, bana kurtarıcı olmuştu.Teşekkürler canım, ama asgari de ödeyemeyeceğiz. Nakit avans olayını bi konuşayım esimle. Faiz ve kredi kelimerinden tiksiniyorum artık.
Günaydın canım hayır olsun inş.gunaydin herkese gece öyle degisik daldan dala atlayarAk cesit cesit ruyalar gordum hayir olsunn ins bitkin uyandim
İnşallah canım. Ama bulaştık bile. Bundan sonrasında bulasmayiz İnşallah. Ben de hiç istemiyorum ama mecburuz.Hiçbir bilgim yok o konuda canım ama, umarım faize, krediye bulaşmadan çözersiniz sorunu....
Hiç bilgim yok canım benim de bu konuda. Akşam eşimle bir konuşucam. Her koşulda faiz ödeyeceğiz sanırım en mantıklısi nasıl olacaksa öyle hareket ederiz.Kaç ay daha toplam kk borcun varsa kendince değerlendirerek nakit avans çekebilirsiniz canım, bana kurtarıcı olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?