Eşime iftarlık birşeyler hazırladım ve yarın için;
Mercimek çorbası
Barbunya pilaki
Zeytinyağlı biber dolması
Tiramisu hazırladım
Eve gelince de pilav,salata ve eti yaparım.
Birazdan da süpürge açıp temizliğe başlayacağım.
Bu gece uzun olacak benim için
İlk misafirler :)

Haninlar bisey soracagim. Adet dışı kan geliyor benden. Sanki son gunu gibi.. araliklarla filan. Bu orucu etkiler mi. Bozar mi yani. Bileniniz var mi

Kızlar merhaba, kredi kartını bir dönem ödemeyince bir şey oluyor mu? Ya da ne oluyor bilgisi olan var mi? Daha nice hiç başımıza gelmedi ama bu ay ödeyemeyeceğiz.
Merhaba canım .
Kk nın asgari ödemesinin azıcık üstünü ödesen yeter sanıyorum. Net bilgim de yok aslında yanlış yönlendirmek istemem .

Bir dönem ben ücretsiz doğum iznimdeyken kk ödeyemeyek durumda kalmıştık o ay ,kk dan nakit Avans çekmiştim. O ayki borcumuzu kapatmıştık

Ne fayda varsa anne babada var..
Maddi manevi .. Çok sevindim adına, misafir de bereketli gelirmiş derler :)

Teşekkürler canım, ama asgari de ödeyemeyeceğiz. Nakit avans olayını bi konuşayım esimle. Faiz ve kredi kelimerinden tiksiniyorum artık.

Ramazan ı Şerif'iniz mübarek olsun arkadaşlar... Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin cümlemize...

Canım ne olur yanlış anlama ama en basit bir konuda bile takıldığımızda gidip erbabını, profunu bulup soruyoruz da, dinimizin temel, olmazsa olmazı olan zekat gibi önemli bir konuyu, çaycı abladan, öğreniyoruz....

İlmihaller, güvenilir hocalar var.... ilim dindir ve dinimizi kimden aldığımıza, öğrendiğimize çok dikkat etmemiz gerekiyor... yoksa Allah muhafaza , hem dünya, hem de ahiret hayatımız Saadet'imiz heba olur gider...

Umarım beni yanlış anlamazsın...

Ne fayda varsa anne babada var..
Maddi manevi .. Çok sevindim adına, misafir de bereketli gelirmiş derler :)
Allah başımızdan eksik etmesin
Daha gelmeden bereketleri geldi:) çok şükür.
Bu ay biraz sıkıntılı olacak diye konuşurken akşam üstüne babamın telefonu ilaç gibi geldi ne yalan soyleyeyim

Amin inşallah
Yok yanlış anlamadım ama soyle birşey var kimin neyi ne kadar iyi bildiğini de para kazanmak için yaptığı mesleklere göre degerlendirmeyi doğru bulmadim hiçbir zaman.
Cayci abla dediğim hanım aynı zamanda hoca, eşi imam. Ondan dolayı ona sordum ki eşine de danışma imkanım olup iki fikir alayım diye dusundum.
Manevi konulara önem veririm ve işime gelen cevabı değil de doğru cevabı öğrenmek isterim her zaman.

İnsanları mesleklerine ve diplomalarına göre değerlendirmeyi hoş bulmuyorum.

Yol göstermek, bildiklerini seninle paylaşması için sormuşsun eşi imam olmasa bile sorabilirsin neden olmasın?

Teşekkürler canım, ama asgari de ödeyemeyeceğiz. Nakit avans olayını bi konuşayım esimle. Faiz ve kredi kelimerinden tiksiniyorum artık.
Kaç ay daha toplam kk borcun varsa kendince değerlendirerek nakit avans çekebilirsiniz canım, bana kurtarıcı olmuştu.

Kaç ay daha toplam kk borcun varsa kendince değerlendirerek nakit avans çekebilirsiniz canım, bana kurtarıcı olmuştu.
Hiç bilgim yok canım benim de bu konuda. Akşam eşimle bir konuşucam. Her koşulda faiz ödeyeceğiz sanırım en mantıklısi nasıl olacaksa öyle hareket ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…