Kesinlikle canım, aynı fikirdeyim...

sorun kişinin mesleği değil zaten, sorulan kişi doktor abla da olsaydı, yorumum aynı olacaktı.... anlatmak istediğim, dini ana kaynağından, doğru yerden, ehlinden öğrenmenin, bizler için daha doğru olacağıydı....

Anlayışın için teşekkürler.... :)

İnşallah canım. Ama bulaştık bile. Bundan sonrasında bulasmayiz İnşallah. Ben de hiç istemiyorum ama mecburuz.
Ara sıra gel , özlettin :)

Canım yaaa, ben de özledim...

Her zamanki gibi çok yoğunum :) durmadan denetim raporu hazırlıyorum, eee bi de Ramazan-ı Şerifin yoğunluğu, bi de üç çocuk.... yakında başımda huniyle gezerken görürsen beni, hiç şaşırma...

Bugün ne kadar sıcak ve sıkıcı bir gün..Allah tüm oruç tutan ve dışarda çalışanlara yardım etsin.
Bu hafta pazara çıkmadım. Manavdan taze fasulye aldım. Allahım bu kadarmı kötü kokar..bide pişmedi gitti mübarek..
iki üç ay öncesine kadar Pazar nedir bilmezdim,hepmi böyle yedik,bugünlük banamı böyle denk geldi anlayamadım

Selam kızlar, bu ne sıcak böyle, daha Mayıs bitmeden böyle yazı düşünüyorum da nasıl geçecek
Annemler iftara gelmiyor akşam, uzun süredir görmedikleri bir arkadaşları sabah arayıp görmek istediklerini söylemiş, annemde bana sordu ayıp olur mu diye.
Sahura kardeşlerim gelecek, yemekler yarınki iftara kalacak

Günaydın hanımlar
Bugün evdeyiz yemek, alışveriş ,ev işleri derken geçer .
Saf zeytinyağı almıştım onun parasını gönderdim 110 tl 5 lt uygun oldu sanki .
Daha önce denemelik almıştım çok beğendim.
Alışveriş listemi düzenleyeceğim malum herşey çarçabuk bitiyor.

sanirim ciddi bir dusus olmayacak bende bozmuştum dusukten alir diye
tl de bekliyorum kismet kizlar uzun vadede pek fiyata bakmadan almak sanirim iyi olur

gecen ay 4 taksitle altin aldim fiziki.
su an 1. taksidi odedim kar a gectim bile
Kredi ve günleri ödedikten sonra bu aralar pek nakitim kalmayacak. Yaz döneminde ben de taksitli altın almayı düşünüyorum. Alınmış bulunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…