- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.781
Yuppi, özel sektör çalışanları da insan ama değil mi? Gözün aydın canım keyfini çıkar :)Günaydın canlar
Haftanın son günü veee şükür yarın tatil :))
Resmi tatillerde her zaman çalışan biri olarak mutlu oldum ya
Fazla mesai almak da bir yere kadar.Yuppi, özel sektör çalışanları da insan ama değil mi? Gözün aydın canım keyfini çıkar :)
Amin inşallah
Yok yanlış anlamadım ama soyle birşey var kimin neyi ne kadar iyi bildiğini de para kazanmak için yaptığı mesleklere göre degerlendirmeyi doğru bulmadim hiçbir zaman.
Cayci abla dediğim hanım aynı zamanda hoca, eşi imam. Ondan dolayı ona sordum ki eşine de danışma imkanım olup iki fikir alayım diye dusundum.
Manevi konulara önem veririm ve işime gelen cevabı değil de doğru cevabı öğrenmek isterim her zaman.
İnşallah canım. Ama bulaştık bile. Bundan sonrasında bulasmayiz İnşallah. Ben de hiç istemiyorum ama mecburuz.
Ara sıra gel , özlettin :)
Üstesinden gelirsin sen :)Canım yaaa, ben de özledim...
Her zamanki gibi çok yoğunum :) durmadan denetim raporu hazırlıyorum, eee bi de Ramazan-ı Şerifin yoğunluğu, bi de üç çocuk.... yakında başımda huniyle gezerken görürsen beni, hiç şaşırma...
gecmis olsun annenizeBende bende
Hastanedeyim annem rahatsız
Beklemek hem sıkıcı hem ruhen ve bedenen yorucu
Altının düşeceğine hiç ihtimal vermeyenlerdenim... Ne alırsak kar diyorum.. .Altin 186.5...kriz kendini bariz bariz hissettiriyor artik.. gerci uzun bir suredir vardi da.
Kredi ve günleri ödedikten sonra bu aralar pek nakitim kalmayacak. Yaz döneminde ben de taksitli altın almayı düşünüyorum. Alınmış bulunmuştursanirim ciddi bir dusus olmayacak bende bozmuştum dusukten alir diye
tl de bekliyorum kismet kizlar uzun vadede pek fiyata bakmadan almak sanirim iyi olur
gecen ay 4 taksitle altin aldim fiziki.
su an 1. taksidi odedim kar a gectim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?