- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.801
tekrar duserse iyi bir sekilde alabildigim kadar alip taksit yapmayi dusunuyorumKredi ve günleri ödedikten sonra bu aralar pek nakitim kalmayacak. Yaz döneminde ben de taksitli altın almayı düşünüyorum. Alınmış bulunmuştur
tesekkur ederim saglik gibisi yok.
Geçmiş olsun canımtesekkur ederim saglik gibisi yok.
ya ben hastayim yine de duramiyorum ev isi camasir bitmez mi hiç
HoşgeldinHemem bende kumbara yapmaliyim gerçi ben ne zaman yapsam bozukluk olmadiğinda ordan aliyorum ama Insallah bu sefer başaririm
Çalişmiyorum canım bir tane 10 aylık kızım var 26 yaşındayım..Hoşgeldinhemen başla tabi .
Kendini tanıtır mısın çalışıyor musun kaç yaşındasın çocuk Vs..
Allah bağışlasın kuzuyu :)Yok
Çalişmiyorum canım bir tane 10 aylık kızım var 26 yaşındayım..
Evin parası bende kalır ama tüm harcamaları ben yaparım yani eşim aylığini alir içinden kendine bir miktar alır gerisini bana verir her ödemegi ben yaparim onun için altın biriktirebilirim.uzun zamandır istiyordum ama biraz savruk olduğum için başaramıyordum.
Inşallah bu vesile olur bende biriktirebilirim
Amin canim hepimizin yavrularini Rabbim bağışlasin..Allah bağışlasın kuzuyu :)
Bizde de durum böyle.
Ama bende çalışıyorum.
Kendi gelirinden bir miktar alır ve gerisini bana verir evin ,çocukların tüm giderlerini hallederiz ve tabi birikimi baştan yaparım maaş geldiği gibi . Yoksa o para da uçabilir
Hayırlısı olsun canım .Sağol turtam boşanma davası açtım iş arama sürecindeyim ailemin yanında huzurla yaşayıp gidiyorum
Oğlum 5. Sınıfa gidiyor canım.karamelli_turta canım telefon tablet olayını nasıl yapıyorsun.benim oğlumda bilgisayar ve telefonla çok fazla vakit geçiriyo. Tüm yıl böyleydi aslında..derslerini etkilediğini söyleyemem ama daha 4. sınıf..
Seneye dersler daha ağarlaşırsa mutlaka etkiler. Zaten 6 da geliyo eve en erken. Ödev internet falan derken beyin eror verecek bi gün diye korkuyorum:)
Yaz tatilinde ben nasıl yaparım hiç bilmiyorum canım .Benimkide öyle maalesef..Bende bu yaz üzerinde durmak istiyorum bu internet olayının. Nasıl yapabilirim onu bilmiyorum aslında..
Yanlız bir çocuk..eni sonu kıyamıyorum tamam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?