- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.821
artık bankalar hesap işletim ücreti almıyorlar diye biliyorum canım, ama her banka mı emin olamadım. ben çalıştığım tüm bankalara soruyorum artık alınmıyor diyorlar.Hanimlar.. banka islerinden anlayan var mi?
benim garanti bankasindan bir hesabim var. Bir bucuk yildir acik. En fazla 5 ay hesabima para gecirildi.. iste iki ay 20 tl bir ay 50 tl bir ay 80 tl.. yine 20-30 lira civarlarinda para yatti heaabima.. diger aylarda hic para olmadi hesabimda. Ben bunu kapattiricam ama hesap isletim ucreti alirlar mi?
sanirim ciddi bir dusus olmayacak bende bozmuştum dusukten alir diye
tl de bekliyorum kismet kizlar uzun vadede pek fiyata bakmadan almak sanirim iyi olur
gecen ay 4 taksitle altin aldim fiziki.
su an 1. taksidi odedim kar a gectim bile
Kredi ve günleri ödedikten sonra bu aralar pek nakitim kalmayacak. Yaz döneminde ben de taksitli altın almayı düşünüyorum. Alınmış bulunmuştur
al canım, hakkaten böyle böyle biriktirdim ben de. biz borç olunca çok sadık oluyoruz da, kenara para ,nakit koyma konusunda oldukça başarısız kalıyoruz... ben de bu ay biraz rahatlatayım kartı önümüzdeki ay yine alacağım kart ile.Günaydın kızlar, uyuya kalmışım bugün, fizik tedavi randevum var sabah, sonra şirkette işlerim yoğun. Haftaya koşuşturmaca ile başlıyorum bakalım sonu nasıl olacak.
damla cikolata ben de artık nakit durumu duzelene kadar kk ile alacağım
Hayat gerçekten çok pahalı, bazen diyorum çok şükür çalışıp kazanıyoruz ama tek kişi çalışıp çocuk okutanlar bu sartlarda nasıl geçiniyoral canım, hakkaten böyle böyle biriktirdim ben de. biz borç olunca çok sadık oluyoruz da, kenara para ,nakit koyma konusunda oldukça başarısız kalıyoruz... ben de bu ay biraz rahatlatayım kartı önümüzdeki ay yine alacağım kart ile.
hiç sorma canım yaa. ben de nasıl döndüreceğimi şaşırmış durumdayım... eşime dedim yine iş yerinde yemeğini ye de gel.onların sürekli açık büfe yemek oluyor... fakat o da ev yemeğinden sıkıldım diye akşam evde pasta börek pizza vs istiyor. bunlar da çok pahalı tutuyor. sıkıldım ben de valla...almaktan, pişirmekten, yemekten çok sıkıldım..Hayat gerçekten çok pahalı, bazen diyorum çok şükür çalışıp kazanıyoruz ama tek kişi çalışıp çocuk okutanlar bu sartlarda nasıl geçiniyor
Yilbasina kadar mesailerim olmayacak bu da nereden baksan maaşımın yarısının gitmesi demek, eşimin şirketinde de mali sıkıntı var yaz dönemi ödemeleri düzensiz oluyor. Hesap kitap yaptım elimize düzenli geçenler kredi, günler, harçlık derken bitiyor. Birikim olmayınca da huzursuz hissediyorum, sen geldin aklıma zaten kk ile alıyor ve ödeniyor bir şekilde diye.
Bu aldıklarımi Allahtan bir mani cikmazsa birkaç yıl bozdurmam zaten, her ay biraz gram alsam yeter
Sen hesabını kitabını yapar altınını mutlaka alırsın, güveniyorum sana. Ben TL biriktirdiğim de bile senin yazdıklarına motive olup altın almıştım unuttun mu.hiç sorma canım yaa. ben de nasıl döndüreceğimi şaşırmış durumdayım... eşime dedim yine iş yerinde yemeğini ye de gel.onların sürekli açık büfe yemek oluyor... fakat o da ev yemeğinden sıkıldım diye akşam evde pasta börek pizza vs istiyor. bunlar da çok pahalı tutuyor. sıkıldım ben de valla...almaktan, pişirmekten, yemekten çok sıkıldım..
Allah kolaylık versin size de, şu yazı atlataydık iyiydi hakkaten. benim de kartlar çok yüklü. dediğin gibi birikim de yapamayınca içim bunalıyor, vicdan azabı yaşıyorum. bu ay altın alamazsam ki şuan alabilecek gibi durmuyor bütçem, aylardır ilk defa alamamış olacağım ve canım sıkılacak. ayın 28 inde kk ödeyince tekrar bakacağım durumuma, belki 1 gr alabilirim, o bile oldukça zorlayacak aslında
inşallah canım, duruma göre bir bakayım. gözümü karartıp battı balık yan gider deyip almam gerekecek altını, bir şeylerden bolca kısıp rutinim devam etsin diye yapabilirim belki. sen de çok iyi yaptın canım, tl nin değeri her an düşüyor, altın değer kazanıyor, çok isabetli bir karardı...Sen hesabını kitabını yapar altınını mutlaka alırsın, güveniyorum sana. Ben TL biriktirdiğim de bile senin yazdıklarına motive olup altın almıştım unuttun mu.
Ben yeni evimde hala tam bir duzen kuramadım, bu da harcamalara fazlasıyla yansıyor tabi. Bu aralar birazda sağlık durumum nedeniyle başladım evi ve yemek düzenini. ilaçların ve düzensiz beslenmenin etkisiyle kilo da almisim.
Bugün rejime başladım. Artık daha çok dikkat ederim harcamalara.
İşyerinde yiyip eve gelmek süpermiş aslında, ilk tasindigimizda doğalgaz bağlanan kadar bende şirketten yemek getiriyorsun, nasıl büyük kolaylıkti
İşyerinde yiyip eve gelmek süpermiş aslında, ilk tasindigimizda doğalgaz bağlanan kadar bende şirketten yemek getiriyorsun, nasıl büyük kolaylıkti
aynen iş yerinde yiyip gelmesi büyük avantaj ama benim gıcık koca yemiyor... 3 gün yese 4. gün canım istemedi diyor(( bunaltıyor beni. aşırı tatlı ve abur cubur düşkünü. yemek yiyip geldiğinde bile elinde koca poşet abur cuburla gelir çayla atıştırırız diye.
tatlının pastanın her çeşidini yapıyorum, yapmadığım hiç bir şey kalmadı sanırım.Canım aslında yemeği ona kitlesen
Kek poğaça sutlu tatlı artık ne kolayına geliyorsa yapsan
Ben ıslak kek yapıyorum. Yarısını babanneme yarısını kaynanama goturdugum hâlde bir hafta bizim evde kalıyor tadida bozulmuyor.
Sütlü irmik toplarida öyle canm
tatlının pastanın her çeşidini yapıyorum, yapmadığım hiç bir şey kalmadı sanırım.
yemeği kitliyorum ama uzun sürmüyor. 3 gün yiyip geliyor 4. gün eve gelip yemedim ben canım istemedi açım diyor, bu sfer karnını tatlı,kek, börekle doyuruyor, böyle olunca da 2 günde bitiyor yaptıklarım. 2 güne bir pasta börek yapmak da pahalıya geliyor. bir süre yapıyorum, sonra bunalıyorum, bu seferde marketten almaya başlıyor... marketten almasın abur cubur diye yine evde yemek yapmaya başlıyorum böyle böyle sürüp gidiyor kısır döngü gibi...
hahahaha onu da denedim. gitti 1 er kilo fındık badem antep fıstığı ceviz aldı, 2 haftada hepsini yedik :) biraz oburuz galiba, normal insanlar gibi 1 avuç yiyip kalkamadık :))) bu sefer daha pahalıya geldi... üstüne de kilo aldık :))) denemediğim bi yöntem kalmadı sanki :)))Bu işten tek kurtuluş yolu sağlıklı beslenelim sloganı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?