- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.841
tamam canım varım ben de. günlük menü yazalım hatta birbirimize. mesela bugün henüz bir şey yemedim. öğleye karpuz peynir, akşamüstü de 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak ayran, 1 adet ufak haşlanmış patates planlıyorum. şimdi bi markete gideyim önümüzdeki günler ne yapacağıma bakayım.bu arada akşam 18:00 den sonra su harici hiç bir şey yiyip içmemeyi düşünüyorum.damla cikolata kilo kontrolünde acayip gaza ihtiyacım olacak benim, birlikte yapalim
Ciddi ciddi diyet yapmalıyım çünkü geçen yıl zayıfladim diye epey kıyafet aldım bir daha masraf yapamam :)
Kaçtan aldın canım bereketli olsun bu arada
sagol canim. Ortalamam 186.93 tl. Birikim icin bozdurma yapmicam.Kaçtan aldın canım bereketli olsun bu arada
bereketli olsun, bol bol biriksin inşallahsagol canim. Ortalamam 186.93 tl. Birikim icin bozdurma yapmicam.
Dolar ve euro da aldim ama
Onlar al sat yapmak icin
az kalmış çok şükür doğuma. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. doğumda kilonun çoğu gider zaten plesenta,bebek, suyu vs derken. sonra da ödem atarsın. sıkıntı yapma hiç, kilo verilir, önemli olan sağlık olsunDoğumdan sonra aynı şekilde benimde dikkat etmem gerekiyor.
67 kilo oldum... ://
amin hepimizin bereketli olsunbereketli olsun, bol bol biriksin inşallah
ben 75imDoğumdan sonra aynı şekilde benimde dikkat etmem gerekiyor.
67 kilo oldum... ://
Maşallah canım özel olmazsa geliriniz ne kadar ne kadarını birikime actiriyorsun bizim ortalama 7,500 ama 1000 TL zor ayirabiliyorumsagol canim. Ortalamam 186.93 tl. Birikim icin bozdurma yapmicam.
Dolar ve euro da aldim ama
Onlar al sat yapmak icin
az kalmış çok şükür doğuma. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. doğumda kilonun çoğu gider zaten plesenta,bebek, suyu vs derken. sonra da ödem atarsın. sıkıntı yapma hiç, kilo verilir, önemli olan sağlık olsun
amin hepimizin bereketli olsun
ben 75im
Ama ben 67 ile hamile kaldim
Hepinize selamlar,
ben de 2014 yılından beri kendi çapımda azar azar altın biriktirmeye başladım. Şu an 10 ata altınım oldu. Biriktirmeye devam etmek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Sizlerle daha iyi motive olup altın biriktirebilir paylaşımlarda bulunabiliriz diye düşündüm.
Ne güzel canım birikimin bereketli olsun çalışıyor musun
Geçmiş olsun canım mudehale ediyorlar ama yine yükseliyor seçimden sonrasını hiç düşünemiyorummerhabalat kızlar dun iftar sonrasi bizim yabru rahatsiz gibiydi gece doktoruna gotruduk bugunde diger tahlillerde yapildi.
babasi krese birakmis simdi.
bende okuldayim son hafta yogunluklari.
piyasalari uzgun takipteyim duser diye beklerken benim tl eridi sanki
mudahale olur bir sey olursa etiketleyin beni lutfen
Merhaba canım bekar misinTeşekkür ederim hepimiz hayrını görürüz inşallah. Ben meb de öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?