damla cikolata kilo kontrolünde acayip gaza ihtiyacım olacak benim, birlikte yapalim
Ciddi ciddi diyet yapmalıyım çünkü geçen yıl zayıfladim diye epey kıyafet aldım bir daha masraf yapamam :)
tamam canım varım ben de. günlük menü yazalım hatta birbirimize. mesela bugün henüz bir şey yemedim. öğleye karpuz peynir, akşamüstü de 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak ayran, 1 adet ufak haşlanmış patates planlıyorum. şimdi bi markete gideyim önümüzdeki günler ne yapacağıma bakayım.bu arada akşam 18:00 den sonra su harici hiç bir şey yiyip içmemeyi düşünüyorum.

markete gittim geldim.
1 pk sigara, patlıcan, bütün tavuk, salça, patates, ayran aldım, 33 tl ödedim. marketler pazardan daha mı ucuz kaldı ne?

patatesleri iri dilimledim bütün tavuk ile haşlıyorum. patlıcanları közlüyorum şuan zeytinyağlı patlıcan közlemesi yemeği yapacağım. tavuğu 5 parçaya ayırıp buzluğa atacağım bir kısmını. önümüzdeki günlerde tavuk çorba ve nohutlu tavuk yaparım. ayrıca 1 gün de zeytinyağlı kurufasulye yapacağım.bu haftayı bu şekilde tamamlarım sanırım.

Doğumdan sonra aynı şekilde benimde dikkat etmem gerekiyor.
67 kilo oldum... ://
az kalmış çok şükür doğuma. sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. doğumda kilonun çoğu gider zaten plesenta,bebek, suyu vs derken. sonra da ödem atarsın. sıkıntı yapma hiç, kilo verilir, önemli olan sağlık olsun

sagol canim. Ortalamam 186.93 tl. Birikim icin bozdurma yapmicam.
Dolar ve euro da aldim ama
Onlar al sat yapmak icin
Maşallah canım özel olmazsa geliriniz ne kadar ne kadarını birikime actiriyorsun bizim ortalama 7,500 ama 1000 TL zor ayirabiliyorum

Amin amin inşallah sağ salim alirim kucagima

Catladim hep.
Bacaklarım falan.
Kilo verilsede onlar kalcak (

Neyse şu çocuk bir doğsun inşallah

Hepinize selamlar,
ben de 2014 yılından beri kendi çapımda azar azar altın biriktirmeye başladım. Şu an 10 ata altınım oldu. Biriktirmeye devam etmek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Sizlerle daha iyi motive olup altın biriktirebilir paylaşımlarda bulunabiliriz diye düşündüm.

Ne güzel canım birikimin bereketli olsun çalışıyor musun

merhabalat kızlar dun iftar sonrasi bizim yabru rahatsiz gibiydi gece doktoruna gotruduk bugunde diger tahlillerde yapildi.
babasi krese birakmis simdi.

bende okuldayim son hafta yogunluklari.
piyasalari uzgun takipteyim duser diye beklerken benim tl eridi sanki

mudahale olur bir sey olursa etiketleyin beni lutfen

Geçmiş olsun canım mudehale ediyorlar ama yine yükseliyor seçimden sonrasını hiç düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…