- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.861
canım senin giderlerin neler ki bu kadar çok harcıyorsunuz acaba? bizim de gelirimiz ortalama 8000 civarında. ben bu ay kenara 5000 attım üstelik kişisel birikimime de 2 gram altın aldım. kişisel birikime bu ay başladım gerçi.tek tek yaz canım giderlerini bi gariplik var sanki.Maşallah canım özel olmazsa geliriniz ne kadar ne kadarını birikime actiriyorsun bizim ortalama 7,500 ama 1000 TL zor ayirabiliyorum
canım senin giderlerin neler ki bu kadar çok harcıyorsunuz acaba? bizim de gelirimiz ortalama 8000 civarında. ben bu ay kenara 5000 attım üstelik kişisel birikimime de 2 gram altın aldım. kişisel birikime bu ay başladım gerçi.tek tek yaz canım giderlerini bi gariplik var sanki.
canim bu ay esime bir maas ikramiye verdiler o yuzden bu kadar biriktirebildim. Yoksa alamazdim bu kadar. Ev kredisi oduyoruz 6000.Maşallah canım özel olmazsa geliriniz ne kadar ne kadarını birikime actiriyorsun bizim ortalama 7,500 ama 1000 TL zor ayirabiliyorum
ayy ben senin yari haftandayim nerdeyse 8 kilo falan aldimBende 56 ile kaldım 11 kilo şimdiden aldım 18 i bulmasa bari bu oran
Çok alınıyormuş son aylarda canm
yazdım ya üste canım 8 bin gelir ortalama 3 bin de gider çoluk çocuk yok belki ondandır. bi de minimal yaşamaya çalışanlardanım sanırım onun da etkisi var kesinlikle :) inanın dikkat ettikçe sanırım daha çok birikmeye başlıyor :)Valla bende sizin giderinizi merak ettim şimdi:)) çok güzel biriktiriyosunuz maşallah. Allah arttırsın..
Bu hayat pahalılığında böyle güzel birikim yapanlara gıptayla bakıyorum. Helal olsun
Kuzum insanların yapısı farklı belki sencanim bu ay esime bir maas ikramiye verdiler o yuzden bu kadar biriktirebildim. Yoksa alamazdim bu kadar. Ev kredisi oduyoruz 6000.
ayy ben senin yari haftandayim nerdeyse 8 kilo falan aldim
ev kredisi 6000 micanim bu ay esime bir maas ikramiye verdiler o yuzden bu kadar biriktirebildim. Yoksa alamazdim bu kadar. Ev kredisi oduyoruz 6000.
kolay vermem aslinda ama yani yediklerimde tatliya dayanamiyorum. Cok zararli biliyorum. Ama vaktim olursa cok spor yaparim. Yururum. Spor salonuna gidiyordum hamilelikten dolayi uueligimi dondurdum. Cocuklardan nasil firsat bilup giderim bilmem. Ama ikiz oljnca kosturmaktan kolay veririm belki canimKuzum insanların yapısı farklı belki sen
Daha kolay verceksindir
Ben kilo veremiyorum kolay
evet malesefev kredisi 6000 mi
geliriniz 8 bin ev kredisi 6 bin masAllah canımcanim bu ay esime bir maas ikramiye verdiler o yuzden bu kadar biriktirebildim. Yoksa alamazdim bu kadar. Ev kredisi oduyoruz 6000.
kolay vermem aslinda ama yani yediklerimde tatliya dayanamiyorum. Cok zararli biliyorum. Ama vaktim olursa cok spor yaparim. Yururum. Spor salonuna gidiyordum hamilelikten dolayi uueligimi dondurdum. Cocuklardan nasil firsat bilup giderim bilmem. Ama ikiz oljnca kosturmaktan kolay veririm belki canim
evet malesef3.5 senemiz kaldi cok sukur
Bende sizin o kadar arttirmaniza şok oldum. Nasil yapiyorsun? Araba var mi? Yoksa daha kolay artirmak. Araba cok para harcatiyor
yazdım ya üste canım 8 bin gelir ortalama 3 bin de gider çoluk çocuk yok belki ondandır. bi de minimal yaşamaya çalışanlardanım sanırım onun da etkisi var kesinlikle :) inanın dikkat ettikçe sanırım daha çok birikmeye başlıyor :)
siz bana şok oluyorsunuz ama ayda 6000 bin kredi ödüyorsunuz :) sizce de aynı şartlarda değil miyiz :) sonuçta ben biriktiriyorum siz ev sahibi olmuşsunuz evinizi ödüyorsunuz bence hiç bi farkı yok bana göre. ne güzel biter inşallah 3,5 sene nedir ki ?kolay vermem aslinda ama yani yediklerimde tatliya dayanamiyorum. Cok zararli biliyorum. Ama vaktim olursa cok spor yaparim. Yururum. Spor salonuna gidiyordum hamilelikten dolayi uueligimi dondurdum. Cocuklardan nasil firsat bilup giderim bilmem. Ama ikiz oljnca kosturmaktan kolay veririm belki canim
Bende sizin o kadar arttirmaniza şok oldum. Nasil yapiyorsun? Araba var mi? Yoksa daha kolay artirmak. Araba cok para harcatiyor
canım annem bana 50 kiloyla hamıle kalmıs ve 27 kılo almıskolay vermem aslinda ama yani yediklerimde tatliya dayanamiyorum. Cok zararli biliyorum. Ama vaktim olursa cok spor yaparim. Yururum. Spor salonuna gidiyordum hamilelikten dolayi uueligimi dondurdum. Cocuklardan nasil firsat bilup giderim bilmem. Ama ikiz oljnca kosturmaktan kolay veririm belki canim
eskiden çok yerdik dışarda haftada 4-5 gün rahat. şimdi tamamen evde yiyoruz bayadır. yani aslında bunun dışında aklıma gelenler Migros dan falan alışveriş yapmam bim var evimin önünde ordan yapıyorum et kıyma kasabım var ordan alırım sadece. haftalık pazara çıkarım kesinlikle ve ne yapacağım bellidir. aslında dışardan yemek yemeyi çok seven biri olarak kendimi aştığımı düşünüyorum zira dışardan yediğimizde beş kuruş para artmıyordu malesefNelere dikkat ediyorsun canım
Bizimle de paylaşır mısın
Teşekkürler şimdiden
canim karistirdin evet. Aradaki 2000 tl ile gecinilmez birde bende cesaret edemem o kadarinageliriniz 8 bin ev kredisi 6 bin masAllah canımdusununce evimiz kira olmasa bıze de 2000 sıkısırsak yeter bide evin olacak psıkolojısıyle dıyorum ama yıne de çok yüksek rakamlara cesaret edemıyorum bı turlu ben yaa
benBeth18 ile lindalinda yı karıstırdım galiba sımdı farkettim
haklisin. Evet dogduktan sonra veririm ama bende catlamaktan korkuyorumAaaayy seninki ikiz mi canımım
Allah kolaylık versin sen onların peşinde olmaktan emzirirken falan verirsin canım
Normal senin durumun
Ama tatlıyı yine de az yemeye çalış.
Ben şu çatlaklarimi şişmiş el ve ayaklarımı görünce sinir oluyorum..
Alyansim bile sıkıyor artik
yok canim sartlar ayni degil ben o kadar arttiramiyorum. Biz gelirin yarisini harciyoruz yarisini ev kredisini oduyoruz. Migros var yakinizimizda. Bende oraya gitmek istemiyorum ama meyve sebze pazara gidemedigimde oradan aliyorum. Gerci bi farki kalmadi artik marketle pazarin her yer ates pahasi.siz bana şok oluyorsunuz ama ayda 6000 bin kredi ödüyorsunuz :) sizce de aynı şartlarda değil miyiz :) sonuçta ben biriktiriyorum siz ev sahibi olmuşsunuz evinizi ödüyorsunuz bence hiç bi farkı yok bana göre. ne güzel biter inşallah 3,5 sene nedir ki ?
nasıl yapıyorum maaşı alır almaz ya ben eşime ya eşim bana atıyor 5 bin ayırıyorz sonra kalanı ile geçiniyoruz:) evet arabamız var. ama yılda 2 kere mtv haricinde bi masrafı yok benzin hariç :)
5 kilocanım annem bana 50 kiloyla hamıle kalmıs ve 27 kılo almısama 40 ım cıkmadan eski kılosuna geri dönmüs korkmayın ınsAllah saglık olsun hallolur hepsi
bu arada 27 kılo alan annemden 5 kilo ben dogmusum
disarida yemek buyuk olcude masraflari azaltiyor bizde bayadir yemiyoruz. Evdekiler hem saglikli hemde ucuzeskiden çok yerdik dışarda haftada 4-5 gün rahat. şimdi tamamen evde yiyoruz bayadır. yani aslında bunun dışında aklıma gelenler Migros dan falan alışveriş yapmam bim var evimin önünde ordan yapıyorum et kıyma kasabım var ordan alırım sadece. haftalık pazara çıkarım kesinlikle ve ne yapacağım bellidir. aslında dışardan yemek yemeyi çok seven biri olarak kendimi aştığımı düşünüyorum zira dışardan yediğimizde beş kuruş para artmıyordu malesef
eskiden çok yerdik dışarda haftada 4-5 gün rahat. şimdi tamamen evde yiyoruz bayadır. yani aslında bunun dışında aklıma gelenler Migros dan falan alışveriş yapmam bim var evimin önünde ordan yapıyorum et kıyma kasabım var ordan alırım sadece. haftalık pazara çıkarım kesinlikle ve ne yapacağım bellidir. aslında dışardan yemek yemeyi çok seven biri olarak kendimi aştığımı düşünüyorum zira dışardan yediğimizde beş kuruş para artmıyordu malesef
zaten aslında keşke herkes öyle yapabilse ne güzel olur. bir maaş yenecek bir maaş birikime ayrılacak :)amma güzel olurdu ama herkesin şartları durumları farklı maalesefbizimde ayın 1 ine kadar elimizde az harçlık kaldı.. eşimde 300 tll.. bende 170 tl.. ben her türlü idare ederim hatta arttırırım.. eşim de oruç tutuyor harcaması yok.. akşamları da kv lerdeyiz.. bu ayı kapatırız diye düşünüyorum.. önümüzdeki ay giderlerimiz sabitleniyor.. eşim 1 haziranda 2800 tl alır..
1000 ev kredisi
250 kv
500 kk
100 faturalar
1850 tl toplam ödemeler.. kalanla nereye kadar giderse artık.. kendi maaşımı saymicam.. yokmuş gibi birikime atacam inşallah..
ya ben böyle yazıyorum ama planlanan gibi olmuyor zaten son bir aydır birikim yapabiliyorum öncesinde ayı zor getiriyorduk.. ama elimden geldiği kadar atmam lazım birikime.. bi kaç ay sonra doğum iznine başlayacağım ve otomatikmen tek maaşa düşeceğiz.. onun alıştırmalarını yapıyorum:)zaten aslında keşke herkes öyle yapabilse ne güzel olur. bir maaş yenecek bir maaş birikime ayrılacak :)amma güzel olurdu ama herkesin şartları durumları farklı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?