Haklısın canım sanırım 200 ü geçer altın. Bu yüzden ben de haziran ayında ne kadar tırtıklayabilirsem hepsini altın olarak değerlendireceğim kısmetse...

eşimle
evliyim 2 çocuğum var. Biri 16 yaşında kız diğeri 8 yaşında erkek. Kızım üniversiteye hazırlanıyor lise 3. sınıf
Eşimden gizli ne koyabilirsem kenarı koyuyorum.

Eşim pek tutumlu değildir. Eve ne kadar para girerse girsin birikim yapamaz. Benim zorumla kaç kere altın yaptıysak bir şekilde para lazım olunca borca gitti. Halbuki altın yapıldığında artık onun yok sayılması dokunulmaması lazım. Ben de bu yüzden artık biriktirip ona haber vermiyorum.

evliyim 2 çocuğum var. Biri 16 yaşında kız diğeri 8 yaşında erkek. Kızım üniversiteye hazırlanıyor lise 3. sınıf
Eşimden gizli ne koyabilirsem kenarı koyuyorum.
Hoşgeldin aramıza canım kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
Allah hepimize yardım etsin. Kimbilir kaç tl olacak dolar altın. Ben altın yüksek olmasına rağmen Cuma günü 1 küçük altınımı verip üzerine para ekleyip ata altın aldım. 1255 tl ye sanırım.
Bereketli olsun çok severim altın, bende ata alıyorum.
Al benden bir tane daha :))
Benim eşim de tutumlu değil, ona kendi maaşından harçlık ayırıp kalanını alıyorum

Kizlar cuma gunu ve oncesinde bir miktar dolar ve euro almistim
Bozdum 27 tl kar elde ettim
Allah bereket versin

Canım ben dolar işine hiç bulaşmıyorum
Takip etmiyorum
Altını düzenli takip ediyorum dolar hakkında hiç fikrim yok açıkçası o yüzden biraz çekimserim kâr yapabilmene çok sevindim
Benim eşimde tutumlu sayılmaz canım
Ya da ekstra birikime ayırmadığı için ben öyle düşünüyorum

Bebek için 10 20 ne olursa atmıştık geçen lazım olmuş 400 lira almış . 200 lirasını verdi. Bende güvenemem sanirim kendim ayrı biriktiriyorum biraz

Sen bu kk ile altın almada doğru bir adım attın canım :)
Borca sadığız kredi ,kk ama aylık rutin birikime anca alıştım :))
Ay o dolabı bende görsem hepsini yer bitiririm canım
Kk ile alışveriş yapmamak kendiniz için atacağınız çok büyük bir adım canım emin ol . Ben sadece büyük eşya ve tatil için kk tutuyorum. Kenarda bir tane olması iyidir ne olur ne olmaz.
İlahi kankim ya ay ne güldüm :)))
karamelli_turta
Mayis ayi icin 21 gram altin aldim canim
Altin istikakimi doldurdum
Ekledim canım bereketli olsun.
Harikasın bence çözmüşsün bu işi
Canım hedef aşılmış ve bir sonraki hedef deyükselmiş harika :))

anladim canim tesekkurler.

karamelli_turta tesekkurler

karamelli_turta harika olan sizlersiniz.
kendime güvenim geldi sayenizde...

Haziran için hedeflediğim miktar,sonralar içinde geçerli aslında..Çünkü benim yapabileceğim en üst limit bu..malum çalışmıyorum...

Eşimin dahil olduğu birikimlerimizi saymıyorum. (Ödemelerimizide saymıyorum)
Kendi başıma bişeyler yapabilmenin peşindeyim.

Buralara takıldığım sürece başarırım ben bu işi..eskiden sıkılınca hemen bir arkadaşı arar,dışarda kahvaltıya yada kahveye davet ederdim.şimdi bu sayfalarda zaman geçirmek daha keyifli geliyo bana.

Çok seviniyorum canım böyle olunca :)
Hedefin çalışmayan biri için gayet yüksek bence .çalışanlar bile bu kadarını yapmıyorken kesinlikle azımsama olur mu?
Başardığını gördükçe daha da hevesleniyor insan, şaşırıyor başarabildiğine

Off 190 lira ne ya.

Düşmeyecek mi bu.
Yarin sabah bakicam olmadi alirim.
Böyle olmuyor bu gidis nereye
cnm kac haftadir dusecek diye bekledim uçtu gitti olan altini da bozdum sinir oldum yapacak bir sey yok.
heralde bir yerde durur böyle gitmez

6 gün önce 184.70 ten 2 gram daha almıştım banka üzerinden. Bugün 190 olmuş. Hiç bakmamıştım kaç gündür, şoktayım. 2 gramda 10 lira kâr ediyor. Ayın sonu olunca yükseliyor gerçi ama. Çok bir düşme olacağını da sanmıyorum. En güzeli elde para oldukça almak sanırım.

Kk en az 1500 gidiyor 600 TL telefon faturası, kreş 800 mazot 350 her ay arabanin bir şeyi Çıkıyor ona yani paranın hiç bereketi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…