Kk kullanıyor musunuz bende bir gün bir maaşı kenara koyduğumuzu görebilecek miyim eşim arkadaslariyla yeni güne girdi 1000 TL den ve hepsinin eşi çalışmıyor aldıkları maaşta 3300 civarı falan
Anlamiyorum bu adamlar 1000 TL çıkarıp koyabiliyor Ben nasıl bir maaşı kenara koyamıyorum çok sinir oluyorum

cnm kac haftadir dusecek diye bekledim uçtu gitti olan altini da bozdum sinir oldum yapacak bir sey yok.
heralde bir yerde durur böyle gitmez
Of of bende sinirliyim.
Keşke alsaydım ama neyse alicam zaten uzun vadede kaybettirmiyor

Ben geçen aldığım gramları ay sonuna yakın almıştım canım... değişiyor sanirim bu durum Allah bereketini arttırsin
Inşallah bizede alım fırsatı verir altin

Altında çok büyük düşüş olmuyor canım ama yine de bilemem uzun süredir bu isim içinde olanların daha iyi bir fikri olacaktir..
Bende öyle. 170e çok diyordum. Kaç lira yükseldi.
Mayısın 3'ünde de tam altını 1140'tan almıştım. 18 gün geçmiş. 110 lira artmış o da. :)
Fiziki mi alıyosun canm
Birde tam altindan daha çok kâr mi edilir genel olarak

Selam kızlar, bugün epey yoğun bir gündü okuyamadım hiç sayfayı.
Yeni arkadaşlar hosgelmis.
Birikimler bereketli olsun.
Gelir gider durumu her ailenin alışkanlıklarına, hayat standartlarına ve yapmak istediklerine göre değişiyor. Kimi 6bin kredi öderken, kimi 500 TL birikime ayiramiyir. Biraz sıkmak ve amaç koymakla da alakalı sanırım bu. Geçen ay evi alana kadar bende gelirimizin yarısını ayirmaya çalışıp, iki tane de gün oduyordum.
Ama sunu gordum birikim yaptıkça daha fazla yapmak istiyorsun ve gereksiz olan herşeyi hayatından çıkartabiliyorsun. Biraz daha bilinçli davranıyorsun yani.
damla cikolata rejime devam. Bu aralar hastane işleri olduğu için yemek taşıyamam şirkette uygun ne varsa yerim ama akşam menülerini sağlıklı hazırlarım
Sen beni kontrol et tamam mi

B Bugunneselibirgun evet canım fiziki alıyorum. Kâr oranları aynı oluyor. Mesela çeyrek 315 ise, tam da 4 katı oluyor. O da 1260 oluyor mesela. Yarım da aynı şekilde. Çeyreğin 2 katı fiyat oluyor. O yüzden fark yok. Edilen kâr da aynı. Elimizde neye yetiyorsa ona göre alabiliriz.

Kk en az 1500 gidiyor 600 TL telefon faturası, kreş 800 mazot 350 her ay arabanin bir şeyi Çıkıyor ona yani paranın hiç bereketi yok
Canım kredi kartı kullanmayı biraksaniz borcun tamamını kapatıp olmaz mı? 600 telefon sanırım tarife üzerine tel alınmış ona yapacak bi şey yok.350 arabaya her ay çok 2.é l araç sanırım ki bu kadar çok çıkartıyor masraf.kredi kartı kullanmıyorum ben.nakit her şey. Yalnız inan bana sen kendine bu hedefi koyarsan kesinlikle yaparsın çünkü kredi ödemen falan da yok.kira vardır bi de varsa o kadar.bence kendin al bi hesapla ilk.önce kredi kartını tamamen kapat sonra bir maaşı yetirmeye çalış sadece.

Iyi akşamlar kızlar herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş altının dövizin halleri ne öyle ya takip edesim gelmedi hiç
İyi akşamlar canım. .
Bende akşamüstü gördüm düşmryeceği belli zaten de, bu kadar hızlı yükseliş beklemiyordum ben.

Öyle canım doğru diyorsun ben genelde gram alıyorum bankadan

Hoşbuldummm... 42 yaşımdayım, öğretmenim.
Her evde bir tutumlu olmalı... Benim ki zorunluluktan:))ben de ona harçlık veriyorum:))
Keşke diyorum keşke daha önceden birikim yapmaya başlasaydım. Şimdi benden genç arkadaşlara az da olsa kenara koyun diyorum.

Çok doğru söyledin gerçekten her evde bir tutumlu lazım
Yeni mi başladınız birikim yapmaya?

Ben
ben düşsün düşsün diye diye iki ay oldu:)alaydım bi yerden kardaydım bile.

Ben

ben düşsün düşsün diye diye iki ay oldu:)alaydım bi yerden kardaydım bile.
Son bir kaç sayfayı okudum, evet bende almadığıma pişman oldum, seçime kadar yükselir, yarın paranın yarısına dolar, yarısına altın alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…