- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.901
Kk kullanıyor musunuz bende bir gün bir maaşı kenara koyduğumuzu görebilecek miyim eşim arkadaslariyla yeni güne girdi 1000 TL den ve hepsinin eşi çalışmıyor aldıkları maaşta 3300 civarı falancanım senin giderlerin neler ki bu kadar çok harcıyorsunuz acaba? bizim de gelirimiz ortalama 8000 civarında. ben bu ay kenara 5000 attım üstelik kişisel birikimime de 2 gram altın aldım. kişisel birikime bu ay başladım gerçi.tek tek yaz canım giderlerini bi gariplik var sanki.
Of of bende sinirliyim.cnm kac haftadir dusecek diye bekledim uçtu gitti olan altini da bozdum sinir oldum yapacak bir sey yok.
heralde bir yerde durur böyle gitmez
Ben geçen aldığım gramları ay sonuna yakın almıştım canım... değişiyor sanirim bu durum Allah bereketini arttırsin6 gün önce 184.70 ten 2 gram daha almıştım banka üzerinden. Bugün 190 olmuş. Hiç bakmamıştım kaç gündür, şoktayım. 2 gramda 10 lira kâr ediyor. Ayın sonu olunca yükseliyor gerçi ama. Çok bir düşme olacağını da sanmıyorum. En güzeli elde para oldukça almak sanırım.
Valla ben de iki aydir cok yüksek şimdi düşer bugün düşer yarın düşer ben alirsam kesin düşer diye diye kaldim öyle.Tl de de para harcaniyor.Seçimden sonra düşer diyen de var.Bilmiyorum alsak mi almasak mi.Napsak ki?
Fiziki mi alıyosun canmMayısın 3'ünde de tam altını 1140'tan almıştım. 18 gün geçmiş. 110 lira artmış o da. :)
takip etsek de yetisilebilecek gibi degilIyi akşamlar kızlarherkese hayırlı iftarlar afiyet olsun yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş altının dövizin halleri ne öyle ya takip edesim gelmedi hiç
Canım kredi kartı kullanmayı biraksaniz borcun tamamını kapatıp olmaz mı? 600 telefon sanırım tarife üzerine tel alınmış ona yapacak bi şey yok.350 arabaya her ay çok 2.é l araç sanırım ki bu kadar çok çıkartıyor masraf.kredi kartı kullanmıyorum ben.nakit her şey. Yalnız inan bana sen kendine bu hedefi koyarsan kesinlikle yaparsın çünkü kredi ödemen falan da yok.kira vardır bi de varsa o kadar.bence kendin al bi hesapla ilk.önce kredi kartını tamamen kapat sonra bir maaşı yetirmeye çalış sadece.Kk en az 1500 gidiyor 600 TL telefon faturası, kreş 800 mazot 350 her ay arabanin bir şeyi Çıkıyor ona yani paranın hiç bereketi yok
İyi akşamlar canım. .Iyi akşamlar kızlarherkese hayırlı iftarlar afiyet olsun yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş altının dövizin halleri ne öyle ya takip edesim gelmedi hiç
B Bugunneselibirgun yani tamda ben 110 kâr ettim ama. Yarımda 55 lira kâr, veya çeyrekte 27.5 lira kâr aynı hesaba denk geliyor canım. :) Herhangi bir üstünlük yok mantıken. Gücümüz neye yetiyorsa ona göre alırız.
Hepsi iyi canım pek farkeden bir şey yok. Bankada olması daha güvenli. Bereketli olsun. :)Öyle canım doğru diyorsun ben genelde gram alıyorum bankadan
teşekkür ederim inşallah...Çok iyi yapmışsın
Şuan bile kardasin
Hoşgeldin aramıza canım kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
Bereketli olsun çok severim altın, bende ata alıyorum.
Al benden bir tane daha :))
Benim eşim de tutumlu değil, ona kendi maaşından harçlık ayırıp kalanını alıyorum
Çok doğru söyledin gerçekten her evde bir tutumlu lazımHoşbuldummm... 42 yaşımdayım, öğretmenim.
Her evde bir tutumlu olmalı... Benim ki zorunluluktan:))ben de ona harçlık veriyorum:))
Keşke diyorum keşke daha önceden birikim yapmaya başlasaydım. Şimdi benden genç arkadaşlara az da olsa kenara koyun diyorum.
ben düşsün düşsün diye diye iki ay oldu:)alaydım bi yerden kardaydım bile.Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ? Bu sıralar elimde biraz para vardı, altın alayım dedim, baktım çok yüksek, sakinlerse alayım dedim ama aldı başını gitti. Sizin mesajlarla piyasayı takip etmiş olurum.
Son bir kaç sayfayı okudum, evet bende almadığıma pişman oldum, seçime kadar yükselir, yarın paranın yarısına dolar, yarısına altın alayım diyorum.Ben
ben düşsün düşsün diye diye iki ay oldu:)alaydım bi yerden kardaydım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?