aynen.. ne ararsan pazari gibi ayni brnde cok sık kullaniyorum. En cok kitaplar icin..

Ben olmasaydım sen ne ev alabilirdin ne araba diyorum ben de eşime hiç sesi çıkmıyor

sabah sabah pek hamaratim evi topladim duzenledim suslendim cikiyorum okul zamani minnaklar beni beklerr

kirli sepeti dolmak uzere yika as katla hoop basa dön
Pazar günü kutlu sepeti bombostu, dün nevresimleri değiştirdim, ortuleri kaldırdım şimdiden iki makina oldu. Siyahlar da makinada yıkanmayı bekliyor. Alt tarafı iki kişiyiz ben basedemiyorum camasirla

sabah sabah pek hamaratim evi topladim duzenledim suslendim cikiyorum okul zamani minnaklar beni beklerr

kirli sepeti dolmak uzere yika as katla hoop basa dön
Sanırım öğretmensin sınıf öğretmeni kolay gelsin... Kaçıncı sınıfları okutuyorsun?

Bu arada bizim ev ahalisi kirli sepetini hiç boş bırakmaz
Ben de çamaşır kurutma makinası alarak işlerimi hayli kolaylaştırdım. Çok memnunum. Çok kısa sürede çamaşır işini halledebiliyorum.

Günaydın, kurutma makinası almayı ben de düşünüyorum. Hangi marka sizinki ?

günaydın kankiciiim karamelli_turta valla kk ile altın almasaydım şuan ki altın varlığımın yarısı olmazdı. iyi akıl ettim ben o işi

sen hep gül inşallah

kızlar günaydın.

sabah sabah evi toparla, çamaşır at makineye... yine bir sürü iş ile güne başladım.

K kahvemsi mutluluk canım bizde 2 kişiyiz ve çamaşırla henüz başetmeyi başaramadım. nasıl çıkıyor bu kadar çamaşır da anlamış değilim. yazın hele günde 2 makine falan yıkıyorum, çok sıcak olunca sürekli kıyafet değiştiriyoruz sanırım. eşimin yazın iş yerinde dolabında yedek gömlek ve tişörtleri olur, gün içinde bile değiştirir....

dün diyete tam gaz başladııım, tavukları haşlamışem, közlenmiş patlıcanları yemişemmm, her şey akşam eşim saat 8 de elinde sıcacık ramazan pidesi ile gelene kadar süpper gidiyordu... eve girdi çok açım ben, gün içinde çok yoğundum fırsat bulup hiç bir şey yiyemedim dedi ve menemen istedi. o sıcak pide, tereyağ-peynir, menemen üçlüsüne yenik düştüm resmen... sonra gece uyuyamadım miidemin şişinden ((( bugün çok sıkı tembihledim, bozma benim diyetimi bi 5-10 kilo verip kurtulayım, aç gelme eve, gerekirse git restoranda ye gel dedim. bakalım bugün benim diyeti neler bekliyor K kahvemsi mutluluk

canım araba sıfırken ne alıyor bu adam her ay böyle ufaktan izin verme bence hep çöpe giden para onlar maalesef. işte nasıl olsa ödeniyor mantığıyla hiç kapanmayacak hep kısır döngü devam edecek. bence ipleri eline al ilerde sana teşekkür eder. eviniz var mı ?

bugün ya da yarın reglim gelecek oldukça şiş ve ödem yapmış hissediyorum kendimi.
saçlarımı boyamam gerek.
bir arkadaşımın önerisi ile hazır ağda bantlarından aldım, çok pratik olduğunu söyledi. özellikle dudak üstü ufak sarı tüyler için kullanacağım bugün.

birara araba ile yalnız çıkma alıştırması yapmam gerekiyor ama çok korkuyorum, bakalım bugün aşıp çıkabilecek miyim..hoş 2 haftadır erteliyorum :)))))

cam-kapı açık, her gün toz almak gerekiyor. daha yaz başında bıktım süpürmekten, toz almaktan..
bitmiyor ev işleri bitmiyorrr....

buarada yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler...

ben o 350 tl yi arabaya alınan mazot gibi algıladım ama her ay 350 tl masraf yapılıyorsa hakkaten çok fazla... Suveybe13

kurutma makinası benimde aklımda ama acaba gerek var mı diye düşünüyorum tam alacağım zaman. yan yana koyacak yerim yok üst üste de aynı marka olması lazım yani bosch onlarda çok pahalı. alsam sizce işimin çoğu biter mi çamaşır olarak bende çok muzdaribim bu konuda. kuzenimde var benim kesinlikle almalısın diyor. ütüm de azaldı diyor o nasıl oluyor onu anlamıyorum. millet de yorumlarda hep kırıştırıyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…