- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.941
aynen.. ne ararsan pazari gibi ayniBen dün akşam letgoda bir kablo sattım 5 tl. Alıcı akşam bizim mahalleye geldi. Eşime diyorum hadi git kabloyu ver gel, 5 tl için ne uğraşıyorsun ben sana vereyim diyorbu arada letgoda saçma sapan şeyler satılabiliyor kızlar, başka şeylerde sattım, atacağınız şeyleri satmayı deneyin.
Ben olmasaydım sen ne ev alabilirdin ne araba diyorum ben de eşime hiç sesi çıkmıyorKızlar sanırım eserimiz de bizler kadar tasarruflu ve birikim yanlısı olsa daha kolay ve guzel olurdu herşey.
Gerçi haklarını da yemeyeyim benim eşim biraz biraz yola geldi, aksam konuşuyoruz diyor ki bana kalsa yedi sene daha ev anlamazdım, iyiki herşeyi sen takip ediyorsun. Boşuna dememisler yuvayı dişi kuş yapar diye dedim ben de :))
Pazar günü kutlu sepeti bombostu, dün nevresimleri değiştirdim, ortuleri kaldırdım şimdiden iki makina oldu. Siyahlar da makinada yıkanmayı bekliyor. Alt tarafı iki kişiyiz ben basedemiyorum camasirlasabah sabah pek hamaratim evi topladim duzenledim suslendim cikiyorum okul zamani minnaklar beni beklerr
kirli sepeti dolmak uzere yika as katla hoop basa dön
Sanırım öğretmensin sınıf öğretmenisabah sabah pek hamaratim evi topladim duzenledim suslendim cikiyorum okul zamani minnaklar beni beklerr
kirli sepeti dolmak uzere yika as katla hoop basa dön
Günaydın, kurutma makinası almayı ben de düşünüyorum. Hangi marka sizinki ?Sanırım öğretmensin sınıf öğretmenikolay gelsin... Kaçıncı sınıfları okutuyorsun?
Bu arada bizim ev ahalisi kirli sepetini hiç boş bırakmaz
Ben de çamaşır kurutma makinası alarak işlerimi hayli kolaylaştırdım. Çok memnunum. Çok kısa sürede çamaşır işini halledebiliyorum.
siemens Q700 aldım kışın ben.Günaydın, kurutma makinası almayı ben de düşünüyorum. Hangi marka sizinki ?
tamam canım model aklımda olsun, baktım internette çok farklı fiyatları var, siz kaça aldınız ? Bir de genelde yorumlarda çok kırışık çıkıyor ya da giysiler çekiyor diyenler var, sizin bir sıkıntınız oldu mu?siemens Q700 aldım kışın ben.
Sen bu kk ile altın almada doğru bir adım attın canım :)
Borca sadığız kredi ,kk ama aylık rutin birikime anca alıştım :))
Ay o dolabı bende görsem hepsini yer bitiririm canım
İlahi kankim ya ay ne güldüm :)))
canım araba sıfırken ne alıyor bu adam her ay böyle ufaktan izin verme bence hep çöpe giden para onlar maalesef. işte nasıl olsa ödeniyor mantığıyla hiç kapanmayacak hep kısır döngü devam edecek. bence ipleri eline al ilerde sana teşekkür eder. eviniz var mı ?Araba sıfır alındı 3 4 senelik ama eşim sürekli bir masrafını çıkartıyor yok yağsı yok lastikleri arabasına bir şeyler yapma ihtiyacı duyuyor. kk içinde kapatma konusunda da esim nasıl olsa ödeniyor diyor eşimin hiç umrunda değil hatta ben tasarruf yapalım birikim yapalım dedikçe gıcık oldu
ben o 350 tl yi arabaya alınan mazot gibi algıladım ama her ay 350 tl masraf yapılıyorsa hakkaten çok fazla...canım araba sıfırken ne alıyor bu adam her ay böyle ufaktan izin verme bence hep çöpe giden para onlar maalesef. işte nasıl olsa ödeniyor mantığıyla hiç kapanmayacak hep kısır döngü devam edecek. bence ipleri eline al ilerde sana teşekkür eder. eviniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?