bugunku sabah yürüyüşünü ardindan kahvaltimi tamamladim

B Bugunneselibirgun arkadasimiz doğuma girdi belkide sesi cikmiyor. Saglikla kavus ins bebegine dua ediyorum hemen sana

Allah razı olsun canım.
Dogumhanede takibim yapılıyor
Ne kadar içerde kalsa okadar iyi bebek sorunlu diyolar.

Agrım var sancim da var..
Ama bebeğin kalp atışı şuan normalmiş ondan almıyorlar...
Pzt kesin alirlarmis

merak ettim cnm seni tamam kendine dikkat et yaninda sana destek olacak birileri var mi

hadı hayırlı olsun canım aylardır bıraradayız bızde heyecanlıyızzz

Ben bugün yine kumbaramdaki paraları çıkardim ve altın yaptım kronikuykucu nun dediği gibi ayrı tatil hesabı açtıbu hizla biriktirirsem seneye her ay bir yerdeyim, maşallah :)))
cok sevındım canım bereketlı olsun ınsAllah bnde bu yontemle ınsAllah rahatlıkla kurbanımızı kesecegız cok sukur

Kızlar altindanda birikimden de soğudum
Hem kk dan hemde nakit paradan cok harciyoruz
En çok harcamayı arabaya yapıyoruz onun dışında eve bir şey alıp taksit yapmadık daha yeni dondurucu aldım oda temmuzda başlıyor taksidi
Geçen sene borcumuz vardı kk yoktu neredeyse benim maaşımı borca verebiliyorduk ama şimdi öyle yapamıyoruz
Biz gelen herşeyi harcıyorsak ben niye çalışıyorum ki tek maaşlı adamlar benden daha iyi birikim yapıyor ben ve oğlum niye rezil oluyoruz ki bir evimiz bile yok
Benim kavga dövüş biriktirdiğim paralar hep eşimin işine yaradı yine eşimle ugraslarim sonucu yaptığım azıcık birikimde gidecek bedelli gelince

Hoşgeldin canım seni birikim topiklerinden hatırladım hemşireydin di mi :)
Bebişin kaç aylık oldu

Geçmiş olsun

Araba masraflı oluyor sigortaydı vergiydi bide eksikler çıkmaya başlarsa kötü...arabya borclanacağına eve borclanmak mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…