- 3 Mayıs 2018
- 477
- 1.657
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.801
bugunku sabah yürüyüşünü ardindan kahvaltimi tamamladim
B Bugunneselibirgun arkadasimiz doğuma girdi belkide sesi cikmiyor. Saglikla kavus ins bebegine dua ediyorum hemen sana
merak ettim cnm seni tamam kendine dikkat et yaninda sana destek olacak birileri var miAllah razı olsun canım.
Dogumhanede takibim yapılıyor
Ne kadar içerde kalsa okadar iyi bebek sorunlu diyolar.
Agrım var sancim da var..
Ama bebeğin kalp atışı şuan normalmiş ondan almıyorlar...
Pzt kesin alirlarmis
su anki seviyenin cok ustunde aldim benAltın bana göz kırpıyoral beni diye ama korkuyorum l kalkarsa bir düşüş daha olur o zaman...nefis işte yüksekten alma diyor
merak ettim cnm seni tamam kendine dikkat et yaninda sana destek olacak birileri var mi
Bende 199 dan aldım 600 küşür zarar gözüküyor satamiyorum da kaldı öylesu anki seviyenin cok ustunde aldim ben
su an tl olsa alirdim ama yokk
hadı hayırlı olsun canım aylardır bıraradayız bızde heyecanlıyızzzAllah razı olsun canım.
Dogumhanede takibim yapılıyor
Ne kadar içerde kalsa okadar iyi bebek sorunlu diyolar.
Agrım var sancim da var..
Ama bebeğin kalp atışı şuan normalmiş ondan almıyorlar...
Pzt kesin alirlarmis
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahIçeri kimseyi almıyorlar canım.
Eşim kv var
Babamlar da gelmek istiyor ama ben cikamadigim için goremicekler...
Telefonla haberlesiyoruz
cok sevındım canım bereketlı olsun ınsAllah bnde bu yontemle ınsAllah rahatlıkla kurbanımızı kesecegız cok sukurBen bugün yine kumbaramdaki paraları çıkardim ve altın yaptımkronikuykucu nun dediği gibi ayrı tatil hesabı açtıbu hizla biriktirirsem seneye her ay bir yerdeyim, maşallah :)))
Hoşgeldin canım seni birikim topiklerinden hatırladım hemşireydin di mi :)Merhaba hanımlar uzun bi aradan sonra işe döndüm ve bende geldim birikim yapmaya :) Haziran ayı birikimim 1300 tltemmuzda da 1200 atıcam kenara ayrıca temmuzda 4500 tl gün parası alıcam 7000 ediyo altın yükselmezse 40 gr bilezik alıcam inşallah
Geçmiş olsunBen dün ayakbileğimi burktum bağlar zedelenmiş...pencere siliyordum aşağı indim sandalyeden dengem bir bozuldu toparlayım tutunayım kötü düşmeyim derken kendimi 3 metre ötedeki dolaba çarparak anca durdurabildim bu arada ayağım burkuldu...bir acı bir acıherhalde 15 dakika yerlerde yuvarlanıp böğürdüm...Allahtan kırılmadı...şimdi bir ayakkabı gibi birşey verdiler onunla yavaş yavaş yürüyorum koltuk deyneğiyle
Evet canım hatırlamazsınız diye düşünmüştüm teşekkür ederimHoşgeldin canım seni birikim topiklerinden hatırladım hemşireydin di mi :)
Bebişin kaç aylık oldu
Araba masraflı oluyor sigortaydı vergiydi bide eksikler çıkmaya başlarsa kötü...arabya borclanacağına eve borclanmak mantıklıKızlar altindanda birikimden de soğudum
Hem kk dan hemde nakit paradan cok harciyoruz
En çok harcamayı arabaya yapıyoruz onun dışında eve bir şey alıp taksit yapmadık daha yeni dondurucu aldım oda temmuzda başlıyor taksidi
Geçen sene borcumuz vardı kk yoktu neredeyse benim maaşımı borca verebiliyorduk ama şimdi öyle yapamıyoruz
Biz gelen herşeyi harcıyorsak ben niye çalışıyorum ki tek maaşlı adamlar benden daha iyi birikim yapıyor ben ve oğlum niye rezil oluyoruz ki bir evimiz bile yok
Benim kavga dövüş biriktirdiğim paralar hep eşimin işine yaradı yine eşimle ugraslarim sonucu yaptığım azıcık birikimde gidecek bedelli gelince
seninde zarar cokmus cnm ben sinir oldum bu kadar düşmesine ne yazikki maas zamani da degil alamiyorumBende 199 dan aldım 600 küşür zarar gözüküyor satamiyorum da kaldı öyle
sorma canım ya ama lazım olan bi para değildi zaten birikimdeki paramdan yapmıştım umarım yükselir.6 aya kadar yükselsin yeterseninde zarar cokmus cnm ben sinir oldum bu kadar düşmesine ne yazikki maas zamani da degil alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?