- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.821
Canım hayırlısıyla beğeni kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun canım.
Dogumhanede takibim yapılıyor
Ne kadar içerde kalsa okadar iyi bebek sorunlu diyolar.
Agrım var sancim da var..
Ama bebeğin kalp atışı şuan normalmiş ondan almıyorlar...
Pzt kesin alirlarmis
BEn de 193.67den 5gr almıştım zararda şu anBende 199 dan aldım 600 küşür zarar gözüküyor satamiyorum da kaldı öyle
Saol canım benim..amaaan ne yapayım koşturma halindeyim hep...Günaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk canım arkadaşım üzülme şimdi olmazsa bir ay sonra olur, çok ihtiyacın olduğunu biliyorum da bazen sabırlı olmak gerekiyor bazı durumlarda .
Eylülde bir planınız var da zaten, eşinle de olur birkaç gün.
Estella- bu ne güzel bir haber umarım hayırlısı olur güzel kapılar açılır
Ben-Hic geçmiş olsun canım görünmez kaza ..
damla cikolata m marifetli kuzum neler neler yapıyorsun maşallah sana canım benim
@pure hazel her ay yapıyorum zaten birikim listesi, herkes biliyor ve katılım listedeki kadar .
Maşallah büyütmüşsün ucretsiz izin aldın sanirim şimdi kim ilgileniyorEvet canım hatırlamazsınız diye düşünmüştüm teşekkür ederimbir buçuk yaşında
Hayırlı doğumlar dilerim canım,sagsalim kucağına almak nasip olsun inşallah..Allah razı olsun canım.
Dogumhanede takibim yapılıyor
Ne kadar içerde kalsa okadar iyi bebek sorunlu diyolar.
Agrım var sancim da var..
Ama bebeğin kalp atışı şuan normalmiş ondan almıyorlar...
Pzt kesin alirlarmis
Maaş zamani emin ol yükselirseninde zarar cokmus cnm ben sinir oldum bu kadar düşmesine ne yazikki maas zamani da degil alamiyorum
Masallah vallahi 3 çocukla ayda 1000 TL birikim çok iyi.belki farklı gelirleri daha vardır?Kızlar burda eşimin arkadaşları var adamlar 3.500 alıyor 3 tane çocuğu var 1000 TL den güne giriyorlar
Yok canım idare ederek geciniyorlar birikimlerinide yapıyorlarMasallah vallahi 3 çocukla ayda 1000 TL birikim çok iyi.belki farklı gelirleri daha vardır?
O zaman bana da 1 çeyrek ve 2 gr altın yazar mısın haziran içinHer ay yapıyoruz zaten, ilk sayfada aylık bildirimlere göre düzenliyorkaramelli_turta
Diyecek bir şey bulamadım.vallahi bravo.demek ki oluyor...umarım çocuklar ihtiyaclarindan mahrum kalarak buyumuyorlardir...Yok canım idare ederek geciniyorlar birikimlerinide yapıyorlar
Bizim şirkette bir abi diyeyim iki çocuğu var, eşi çalışmıyor, maaşını biliyorum hep nasıl geçiniyor diye düşünür kızlarla aramızda konuşurdukKızlar burda eşimin arkadaşları var adamlar 3.500 alıyor 3 tane çocuğu var 1000 TL den güne giriyorlar
Bide kirada oturuyorlar de kendimi denize atayımKızlar burda eşimin arkadaşları var adamlar 3.500 alıyor 3 tane çocuğu var 1000 TL den güne giriyorlar
Bizde borsayla ilgileniyoruz ne uzadık ne kısaldık...bir hissede kazanıyorsun diğerinde kaybediyorsunBizim şirkette bir abi diyeyim iki çocuğu var, eşi çalışmıyor, maaşını biliyorum hep nasıl geçiniyor diye düşünür kızlarla aramızda konuşurduk
Adamın geliri hepimizden çokmus meğer borsa ile ilgileniyormus da kimseye soylemiyormus
o zamana yükselir cnm au anki gecici bir durum ytdsorma canım ya ama lazım olan bi para değildi zaten birikimdeki paramdan yapmıştım umarım yükselir.6 aya kadar yükselsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?