Canım hayırlısıyla beğeni kucağına alırsın inşallah
Paylaşmak istediğin ne olursa yaz burdan bi hep desteğiz sana

Kızlar iyi dileklerini izin için çook teşekkür ederim pazartesi günü izmirdeyim boy kilo ölçümü için

Bugün evdeki herkes kumbarasını döktü ortaya toplam 200tl çıktı. Yarın altın almayı düşünüyorum Şu an 183.15 görünüyo gramı. En son 193.67den almışım ya

Saol canım benim..amaaan ne yapayım koşturma halindeyim hep...

Bu sabah yine araba ile çıkıp gezdim, sonra parkuruma gittim.göl, kuşlar , çiçekler ,deniz derken 2 tur atmisim.eve gelip duş alıp yüzmeye indim.2 saat kadar yuzup eve gelip tekrar duş alıp çarşıya gittim.kk ödedim.markete uğradım.eve gelip patlıcan oturtma yaptım.simdi yanına pilav ve cacık yapacağım.camasir yikadim astim.bulasiklari yikadim mutfagi topladim..esim gelince de büyük mgrosa gideceğiz.money kartımda 20 TL birikmiş,ay sonunda silinecek galiba onları harcayayim.toplu alış veriş yapayım istiyorum.gunler acayip hızlı akıyor..sen neler yaptın canım?gündüzde misin bu hafta?

Hayırlı doğumlar dilerim canım,sagsalim kucağına almak nasip olsun inşallah..

Kızlar burda eşimin arkadaşları var adamlar 3.500 alıyor 3 tane çocuğu var 1000 TL den güne giriyorlar
Bizim şirkette bir abi diyeyim iki çocuğu var, eşi çalışmıyor, maaşını biliyorum hep nasıl geçiniyor diye düşünür kızlarla aramızda konuşurduk
Adamın geliri hepimizden çokmus meğer borsa ile ilgileniyormus da kimseye soylemiyormus

Ben çok sıkarak birikim yapmaya karşıyım tamam israfa da karşıyım, birikim şart ama birikim yapacağım diye de kendimi çok kısıtlayamam.
İkisinin ortasını bulmak önemli olan.
Baska bir gelir yoksa uc çocuk ile kalan 2500 TL ile geçinmek büyük başarı onu da tebrik ederim hangi şehir acaba
Ama kendimden dusunuyorum, biz iki kişiyiz aylık mutfak masrafımiz son aylarda hep bin TL ustu ve neredeyse hiç dışarıda yemek yok bu parada. Fatura, eğitim, sağlık, giyim gibi kalemleri de ekleyince sosyal bir aktivite için para kalmaz ki, bilemedim

Bizde borsayla ilgileniyoruz ne uzadık ne kısaldık...bir hissede kazanıyorsun diğerinde kaybediyorsun

Yazın tatil sürecinde birikimim az olacak sanırım. Çünkü hicbir birikimimiz yok tatile çıkacağız nasipse ve benim maaş oraya gidecek. Hepimiz tatlımızda doyasıya eğlenip dinleniriz umarım.
Tatil dönüşü eylül gibi maaşım ile bileşik almayı planlıyorum bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…