Insallah kurtulursunuz canım

Ocak ayından Mayıs'a kadar (Mayıs dahil) fiziki altın almıştım. Tam altın. 5 tane vardı. Bilezik yapmak istedim. :) Dün gittik. 4 tanesini verdik. 4800 lira tuttu. Tanesini 1200'den aldılar. Bilezik 30 gram, ikili burmalardan. 5200 tuttu o da. Gramı 175'ti. 173'ten verdi. Adam yaptıracak yarın alacağız bakalım. 400 lira eksiğim vardı onu da yarın vereceğiz. 400'ü de bu ay aldığım 4 gramın 2 gramını bozdum mecbur. Tam altının tekini bozmak istemedim. Bilezik resimdeki. İnce görünümlü ama hoşuma gidiyor. Geniş olmadığı için asla eğilip bükülmüyor taş gibi. :) Satmak istediğinizde de işçiliği vs yok. Adı ikili burma. Elimde Ocak ayından bu yana 30 gram Bilezik, 1 Tam, bir de 2 gram altınım kalmış oldu. Bundan sonra da fiziki değil de bankada gram altın almaya devam edeceğim. Para yeterli olduğunda aynı bilezikten tekrar almak istiyorum inşallah. :)

Misafir evin bereketi derler
10 kısmetle gelir birini yer 9 unu ev sahibine bırakırmış.
Klozet kapakları tuvalet kapıları kapalı olmalıymış bereket gidermiş aksi halde.
Yemek dökmemek gerekiyormus çöpe az önce 1 patates çürümüş üzülerek attım .
Hayat gittikçe pahalı oluyor gerçekten

Çok güzel görünüyor çok beğendim
Güle güle kullan
Artsın inş

Çok güzel görünüyor çok beğendim
Güle güle kullan
Artsın inş
Amin hepimizin artsın inşallah. :) Evet ben de çok beğeniyorum. Burmalardan en şık duranı bu sanırım. Kullanışlılığı çok hoşuma gidiyor. Hem fazla göze batmıyor ince ama ağır oluyor.

kızlar bana denenmiş ve beğenilmiş poğaça tarifi verir misiniz
yarın kahvaltıya misafirlerim var
Klasik poğaçayı ve Dereotlu pogacayı bılıyorum
Kahvaltıda dereotlu pogacayı daha çok beğenıyorum ben
Dereotlu pogaca
150 gr tereyağı
2 yumurta bırının sarısı üzerı ıcın
1 cay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1,5 cay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı sirke
Hamur kabartma tozu
Aldığı kadar un

Klasik poğaça
2 su bardağı ılık su
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta
1 paket yaş maya ya da kuru maya
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
Aldığı kadar un

200 derecede pişiyor ikiside

canim haberli gelen misafirime soz yok da habersiz iyi olmuyor elim ayagima dolaniyor evde ekaik olunca
bizim evde ufaklik hep acik birakir banyo kapisini..

bereketli olsun gule gule kullan arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…