- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.801
garantide bu yok en az 1 gram varmis hangi bankada var biliyomusun canimEvet 0.5 mesela yarim gram yani. Daha az da alinabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
garantide bu yok en az 1 gram varmis hangi bankada var biliyomusun canimEvet 0.5 mesela yarim gram yani. Daha az da alinabiliyor
Benim hesabim iş bankasinda ben alabiliyorumgarantide bu yok en az 1 gram varmis hangi bankada var biliyomusun canim
benim iş bankasında hesabım var ama para kesiliyor kullanmıyorum şimdi para yatırsam hepsini keser kesinBenim hesabim iş bankasinda ben alabiliyorum
O günkü satış fiyatının 20 tl aşagısına bozduruluyor.Ata altini bozdururken kaç lira zararina bozduruluyor
Hayırlı olsun canım...selam kızlar az önce garantiden altın hesabı açtım ve 1 gram altın aldım 158.5 tan çok mutluyum![]()
Hayırlı olsun altınlarınız...Günaydın kızlar 158.8 den 6 gram altın aldık bakalım![]()
sağol canımO günkü satış fiyatının 20 tl aşagısına bozduruluyor.
Hayırlı olsun canım...
Hayırlı olsun altınlarınız...
ziraat var cnmbankadaki altın hesaplarından 1 gramdan az altın alınan varmı kızlar![]()
Hayırlı olsun, geçmiş olsuuunn :))Kizzzzlaaarrr hepinize benden cayy, son kredi borcumu da an itibari ile kapattım
700 TL kadar fazla faiz ödemekten kurtuldum. Aralık ayında birikimim olmayacak ama fazladan odemeyecegim faiz bu ayın birikimi olsun mu:)
Ayarlar dan nasıl yaptın cnm hesaba para girince gelen bildirimi ben beceremefim nedeenBenim hesabim iş bankasinda ben alabiliyorum
borcu olan herkes kurtulsun ıns cnmKizzzzlaaarrr hepinize benden cayy, son kredi borcumu da an itibari ile kapattım
700 TL kadar fazla faiz ödemekten kurtuldum. Aralık ayında birikimim olmayacak ama fazladan odemeyecegim faiz bu ayın birikimi olsun mu:)
İş bankası işletim ücreti almıyor benden son iki yıldır almaları yasaklandı zaten alamaz ki artık zatenbenim iş bankasında hesabım var ama para kesiliyor kullanmıyorum şimdi para yatırsam hepsini keser kesin![]()
Mobil bankacılık benim ki cnm tlf dan ama ayarlar bölümünde böyle birşey görmedim yaInternet hesabimi actim
Yukarda ayarlar var
Ordan transfer ayarlari ödeme ayarlari var ona tikladim
Gelen eft gelen transfer gelen maas sms ile bilgendir . Üçunu de sms ile haber ver k8smini tikladim
Halkbank miMobil bankacılık benim ki cnm tlf dan ama ayarlar bölümünde böyle birşey görmedim ya
cuma günü elime para geçicek inşallah alabilirim o kadae düşükten 
Halkbank mi
hadi hayirli olsunn darisi basimiza insAllahKizzzzlaaarrr hepinize benden cayy, son kredi borcumu da an itibari ile kapattım
An itibari ile güncel birikim 9,5 gr 45 dolar 10 euro.
Hazır düşmüşken almak istedik, hemen bozdurmayı düşünmediğim için düşüşe geçmesi benim için yeterliydi, ayın 15 i gelene kdr artık alamam ama 15inde düşük olursa alırım.