• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım dünde yatak döşek oldum hastalık yakamı bırakmadı bütün kemiklerim ağrıyordu.Bugün daha iyiyim. Biraz halsizliğim var sadece.
Bugün ki nöbetimi değiştirdim hiç dermanım yoktu. Yarın akşam gidicem inşallah.
Şu hava değişikliği kötü etkiledi. Koca kışı atlattık baharda ardarda yakalandık.
Canım dikkat et kendine de iyileşirsin bir an önce . Bol bol istirahat et bu arada.

Ben bilezik parasını göstermekte tereddüt etmiştim açıkçası. Arkadaş hatrına günlere girdim ve benim eşim gün olayına asla sıcak bakan biri değildir. Acaba kızarmı falan diye..ama adam durumun şaşkınlığından o kısmı atladı zaar..:rolleyes:şaşırmakta da haklıydı. çünkü serveti bir günde bitirebilecek potansiyelim vardır..kendime harcamam ama elim biraz fazla açıktır

Harikasın canım ya :))
Ne güzel bir adım atmışsın.
Hep derlerdi para parayı çekiyor cıxx öyle değilmiş para biriktirdikçe insan daha çok hevesleniyor :KK66: daha çok olması için çaba harcıyor .
Evet gerçekten öyle bir şey varmış. :) Yazdığım mesajları okurken güldüm şu an. Tek başımayım. Deli diyecekler duysalar. :KK70: Hepiniz o kadar iyi ve canayakinsiniz ki, sanki 40 yıllık tanışıyoruz. Kimsenin bilmediği şeyleri anlatabiliyoruz. O sıcaklığı hissettim sizlerde. :) Ben kaçayım, yazmaktan elim ağrıdı. :KK70: Hepiniz kendinize çok iyi bakin. Seviliyorsunuz. Şimdilik iyi akşamlar. :KK200:

Canım dikkat et kendine de iyileşirsin bir an önce . Bol bol istirahat et bu arada.
Çok teşekkürler canım ilgine. Evet dinlenmeye çalışıyorum. Hafta sonuna toparladım derken şu düğünlere koşturduk dinlenemeyince yine nüksetti.
Çok şükür daha iyiyim şimdi.
İnşallah yarına birşey kalmaz

Evet gerçekten öyle bir şey varmış. :) Yazdığım mesajları okurken güldüm şu an. Tek başımayım. Deli diyecekler duysalar. :KK70: Hepiniz o kadar iyi ve canayakinsiniz ki, sanki 40 yıllık tanışıyoruz. Kimsenin bilmediği şeyleri anlatabiliyoruz. O sıcaklığı hissettim sizlerde. :) Ben kaçayım, yazmaktan elim ağrıdı. :KK70: Hepiniz kendinize çok iyi bakin. Seviliyorsunuz. Şimdilik iyi akşamlar. :KK200:
Evet canım en güzeli de o ;)
Kimsenin bilmediği herşeyi burada paylaşabiliyoruz :))
İyi akşamlar canım sende seviliyorsun :KK200:

Canım dünde yatak döşek oldum hastalık yakamı bırakmadı bütün kemiklerim ağrıyordu.Bugün daha iyiyim. Biraz halsizliğim var sadece.
Bugün ki nöbetimi değiştirdim hiç dermanım yoktu. Yarın akşam gidicem inşallah.
Şu hava değişikliği kötü etkiledi. Koca kışı atlattık baharda ardarda yakalandık.
Geçmiş olsun:KK1:

Evet mesela sizden duyduğum birşeyi birine anlatıcam. Bi arkadaş dedi diyorum sonra hangi arkadaş dedi deseler ne dicem diyorum :))
Ama burdaki fikirlerden hep yararlandığım bir gerçek :))
Ben öyle durumlarda kesin net bir bilgiymiş gibi nette okudum diyorum :KK48:

Yeşil elbiseli kızın boynunda olandan istiyorum :)
Acayip heves ettim
canım hevesın varsa al hevesını kırmak ıstemem ama zebil gıbı herkesın boynunda tugralar ve fotograftaki tip.bence bu tarz ck gzel altın kolyeler var onlara bakabılırsın bugun konustuk mesela beşli resat falan var ona herkesın gucu yetmıyor daha farklı olur bence sakın yanls anlama fıkrımı soyleyeym dedm

canım hevesın varsa al hevesını kırmak ıstemem ama zebil gıbı herkesın boynunda tugralar ve fotograftaki tip.bence bu tarz ck gzel altın kolyeler var onlara bakabılırsın bugun konustuk mesela beşli resat falan var ona herkesın gucu yetmıyor daha farklı olur bence sakın yanls anlama fıkrımı soyleyeym dedm
Yok canım niye yanlış anlayayim
Benim yakın zamanda birşey alabilme durum zaten yok, malum oncelik evin eksikleri.
Tvde gördüm hoşuma gitti.
Normalde zaten tarzım değil :)
Gösterişli olmasını sevdim :)
Yakın çevre düğün derneklerinde kullanmaya altın birşey almak isterim para biriktirirsem olmazsa da
Gremse besi biryerdem var, kayınvalidem düğünde taktı onu bozmadik. zor gün olur, ihtiyaç çıkar diye duruyor.

Ay işim gücüm yok elime hiçbir şey geçmiyor ama öyle hevesleniyorum ki yazdıklarınızı okuyunca. Gözüm kesmemişti 1600 küsür sayfayı okumaya. Bende başlayayım baştan çok merak ettim.
Çok canlısınız çok tatlısınız. Hepiniz gönlünce olsun her niyeti. Bol birikimleriniz olsun insallah :KK200:

Ay işim gücüm yok elime hiçbir şey geçmiyor ama öyle hevesleniyorum ki yazdıklarınızı okuyunca. Gözüm kesmemişti 1600 küsür sayfayı okumaya. Bende başlayayım baştan çok merak ettim.
Çok canlısınız çok tatlısınız. Hepiniz gönlünce olsun her niyeti. Bol birikimleriniz olsun insallah :KK200:

kesinlikle tavsiye ederim..acayip hırslandım şu an:KK48: kumbara koydum kapının hemen girişine,evi haraca bağlıyorum an itibariyle:confused:

kural koydum artık; 1 liralar orda toplanacak,sadece ordaki paralarla oğlana slaym ,kalem,ıvır zıvır alınacak ..çok parayla gidince kendimi kaybediyorum..iyi olacak böyle iyi..:KK37:

Sende önce bir işinin başına geç de sende yaparsın canım ;)
Sen bir sıfır öndesin de hatta ,farkındalığın var ne güzel :))

kesinlikle tavsiye ederim..acayip hırslandım şu an:KK48: kumbara koydum kapının hemen girişine,evi haraca bağlıyorum an itibariyle:confused:

kural koydum artık; 1 liralar orda toplanacak,sadece ordaki paralarla oğlana slaym ,kalem,ıvır zıvır alınacak ..çok parayla gidince kendimi kaybediyorum..iyi olacak böyle iyi..:KK37:
Çocuğun yediği helal giydiği haram derler. Bazen çok abartıyoruz canım gerçekten ihtiyaçları olanları alsak çok olmayacak da işte ;)
Olsun bundan sonra sadece kumbarayı onun ihtiyaçları için kullanırsın :)

Yok canım niye yanlış anlayayim
Benim yakın zamanda birşey alabilme durum zaten yok, malum oncelik evin eksikleri.
Tvde gördüm hoşuma gitti.
Normalde zaten tarzım değil :)
Gösterişli olmasını sevdim :)
Yakın çevre düğün derneklerinde kullanmaya altın birşey almak isterim para biriktirirsem olmazsa da
Gremse besi biryerdem var, kayınvalidem düğünde taktı onu bozmadik. zor gün olur, ihtiyaç çıkar diye duruyor.
ne guzel ondan kolye yaptırabılırsın sık bı zıncırle canım

Back
X