sen de benim canımsın. bırakmam ,söz.
biz zaten 3-4 kişi birikimci hatunlar topiğinde takılıyorduk, bizim kızlar da buraya transfer olmuş, o topik boş kalmış. bundan böyle hep beraber buradan devam ederiz. bana da bi el atarsınız bu iki ay bitik haldeyim valla
K
kahvemsi mutluluk
Z
zeyneprer
kgokce
@sinirliportakal (bu arada nerelerdesin portakalcım? iyi misin?)
benim içimde hiç yoktu, bi gün tesadüfen bu topikleri keşfetmemle başladı tüm maceram :)
buarada kızlar hazır herkes buradayken hepinizin fikrine ihtiyacım var, bana bir akıl verir misiniz?
benim babaanneden kalma bi değerli taş ve madenlerden oluşan takı grubum var.taş ve maden değerinden ziyade antika değeri var. bir antikacıya değer biçtirdiğimde-sanırım bundan 1 yıl kadar önce- 20 bin tlye hemen alacağını söyledi. sorabileceğim başka antikacı da olmadığı için mukayese edemedim.
bu takıları hiç kullanmıyorum.çok zarif fakat öyle gündelik için fazla taşlı gösterişli gibi. öte yandan gelecekte bu takıları takmak isteyeceğim kimsem de yok.zavallılar öyle dolap köşesinde duruyorlar... bir dönem annemde duruyorlardı, bir haftasonu ondan aldım ve düğünde taktım, o haftasonu annemin evine hırsız girdi ve ne var ne yoksa çalındı, bu set kıl payı kurtuldu.bu detayı şundan yazıyorum, o soygunda çalınmış olabilir, ellerim bomboş kalabilirdi..
şimdi sorum şu, siz olsanız satar mıydınız? satıp altın alsam diye düşünmüyor değilim. değersiz bir parça gibi kıyıda köşede duracağına altın olarak her gün değerlenir diyorum. eşim bu konuda bana tamamen karşı, onların manevi değeri var, dursunlar diyor. sizin fikirleriniz nedir?