- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #16.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fark ediyormuş hakkaten. hadi inşallah olur.Kredi faizlerinin 0,98 olması ve yapılandırmada bundan faydalanamama durumu için yarın avukatla görüşmeye karar verdim, gerekirse mahkemeye taşıyacağım konuyu, bugun iyice hesap kitap yaptim 120 ayda yaklaşık 50 bin TL fark ediyor. Ki ve yapılandırma olursa 7 yıla düşürmeyi planlıyorum bu da 85 bin TL civarı bir para ediyor.
Banka kesin ve net olmaz, yapan biz değiliz devlet, farkı hazine bize veriyor diyorçok fark ediyormuş hakkaten. hadi inşallah olur.
Farketmiyor diye biliyorum. Sonucta ihtiyac disi.peki 2. ev kirada değil de boş duruyorsa? kira getirisi varsa diye okudum sanki ben bugün, emin olamadım.
olur inşallah ama olmazsa da sıkma canını. sen isteğine kavuştun sonuçta, 1 ay daha bekleme lüksün yoktu, çok bunalmıştın ve de bilemezdin böyle olacağını...hayırlısı olsun canımBanka kesin ve net olmaz, yapan biz değiliz devlet, farkı hazine bize veriyor diyor
Ama eşitlik ilkesine aykırı,
Hakem heyetleri olumlu dönüş yapmiyormus bu konuda, ben de iyice hesapladim üç hafta için bu kadar fark çok fazla. Sindirilebilir ve rakam değil.
Gerçi bugün emlakçılarlada konuştum, şu an daire fiyatlari artmaya başlamış
Ay bilmiyorum hayırlısı artik
saol canım bi araştırayım o işi ben.çünkü dediğim gibi kira getirisi varsa diye okumuştumFarketmiyor diye biliyorum. Sonucta ihtiyac disi.
Allah kolaylık versin, en yakın zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallahEv sahibi gecen ay ölmüstü. Simdi cocuklari evi satacaklarmis bize yine tasinma yollari gorundu
Evet canım haklısın, seçim gündemde yoktu o zaman, ve gerçekten bekleme luksum yoktu. Olursa güzel olur olmazsa da yapacak birşey yok, nasip her zamanki gibiolur inşallah ama olmazsa da sıkma canını. sen isteğine kavuştun sonuçta, 1 ay daha bekleme lüksün yoktu, çok bunalmıştın ve de bilemezdin böyle olacağını...hayırlısı olsun canım
Ayyyy böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum ben, inşallah kendi eviniz nasip olurEv sahibi gecen ay ölmüstü. Simdi cocuklari evi satacaklarmis bize yine tasinma yollari gorundu
Aynen tam detayli bilmiyorum bende.cubbeliden dinlemistim bende aklimda tam kalmamis olabilir :)saol canım bi araştırayım o işi ben.çünkü dediğim gibi kira getirisi varsa diye okumuştum
Allah kolaylık versin, en yakın zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Ayyyy böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum ben, inşallah kendi eviniz nasip olur
Canım ben böyle uygulama yüklemem sanırım çünkü birçok uygulama yüklerken bilgilerinize erişilsin mi falan diye soruyor evet diyoruz. Google'da buldum ben bir hesaplama oradan baktım .Abla ezan vakti diye telefon uygulamasi var. Orada zekatmatik kismi ne. Ne kadar malin mulkun altin dolar euto nakit ne varsa giriyorsun. Heaapliyor. Bir bak istersen ona
Canım klafuti nedir ben cahil kalmışımeşim şehir dışındaydı, finans müd. ile birlikte dönüşte çaya geleceklermiş. bizimki evde klafuti var gel sana ısmarliim demişoysa kalmamıştı. hemen ayaklandım tekrar kiraz çıkardım buzluktan yeniden klafuti yaptım...mercimek köfte, patates salata yaptım, sigara böreğim vardı kızartacağım. çay demler ağırlarım artık. adamın eşi şehir dışındaymış, yolda yemek yer geliriz dedi eşim. durduk yerde telaş çıktı. neyse misafir iyidir, bereketi ile gelir.
ne kadar bu yaz meyve koymayacağım desem de sanırım yine kiraz yerini alacak o buzlukta...
Çok üzüldüm Rabbim kendi evinizi nasip etsin size ....Ev sahibi gecen ay ölmüstü. Simdi cocuklari evi satacaklarmis bize yine tasinma yollari gorundu
Canım üzülmeni anlıyorum da bir de şöyle düşün hayırlısıyla aldın,yerleştin ne güzel.Evet canım haklısın, seçim gündemde yoktu o zaman, ve gerçekten bekleme luksum yoktu. Olursa güzel olur olmazsa da yapacak birşey yok, nasip her zamanki gibi
Sadece hangi sehirdesin onu soruyor bu uygulama. :) o da ezan vakitlerini gostermek icin :) yine sen bilirsin. Insallah ablacim. Kirada olan herkese ev nqsip etsin rabbimCanım ben böyle uygulama yüklemem sanırım çünkü birçok uygulama yüklerken bilgilerinize erişilsin mi falan diye soruyor evet diyoruz. Google'da buldum ben bir hesaplama oradan baktım .
Canım klafuti nedir ben cahil kalmışım
Çok üzüldüm Rabbim kendi evinizi nasip etsin size ....
Canım üzülmeni anlıyorum da bir de şöyle düşün hayırlısıyla aldın,yerleştin ne güzel.