• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi ve günleri ödedikten sonra bu aralar pek nakitim kalmayacak. Yaz döneminde ben de taksitli altın almayı düşünüyorum. Alınmış bulunmuştur
tekrar duserse iyi bir sekilde alabildigim kadar alip taksit yapmayi dusunuyorum
bu ay odedim sanki apisveris odekisim gibi hic hissetmedim

tesekkur ederim saglik gibisi yok.
ya ben hastayim yine de duramiyorum ev isi camasir bitmez mi hiç:KK34:
Geçmiş olsun canım
Ben de sözde bugün dinlenip uyuyacaktim ama nerdeeeee
Sabahtan beridir indir, kaldır, sil, supur modundayim. Bir de yemek yaptım.
Bir makina çamaşır kurudu diğeri asılacak
Bitmiyor, yap yap bitmiyor

Selam kızlar.. dunden islerimin çoğunu bitirdiğim için bugün daha rahatım. Dünden pilav, corba, cacik, ve irmik helvam var.. bugün önceden islattigim ve yapmaya fırsatım olmadigi icin dondurucuya attigim kuru fasulyeyi çıkardım. Kirmizi etli kuru fasulye yaparim sadece.
Kumbarami açtım eşim tumletmeye götürdü. 360 tl cikti 300 ünü bütünleyecek. Digerini bi yere vermek için ayırdım. Hafta içi ona 50 dolarimi da eklerim üstünü tamamlar bi yarim alırım artik.
Yeni kumbara yaptim bile eşim 20 tl attı ben de 17 tl attim ve bismillah.diyip basladik..

Selam kızlar :KK54:
İki gün üst üste evde olmak bünyeme tuhaf geldi ,napsın alışık değil .
Kendimi çok zorlamamak adına derin temizliğe girmedim . Sil, süpür ,yıka ,as ,katla ,ütüle . Hepsi bu.
Dünden mercimek çorbası var, tavuk kızartacağım bir de cacık yada salata yeter de artar .
Kv memlekete gidiyor çocuklar annemde olacak bu hafta ne zamandır istiyorlardı zaten ;) büyük oğlumun son sınav haftası o bakımdan hâlâ tlf ,tablet yok.
Maaştan kalan son 250 tl aybaşına kadar yeter mi bilmem .

Yok
Hoşgeldin :KK66: hemen başla tabi .
Kendini tanıtır mısın çalışıyor musun kaç yaşındasın çocuk Vs..
Çalişmiyorum canım bir tane 10 aylık kızım var 26 yaşındayım..
Evin parası bende kalır ama tüm harcamaları ben yaparım yani eşim aylığini alir içinden kendine bir miktar alır gerisini bana verir her ödemegi ben yaparim onun için altın biriktirebilirim.uzun zamandır istiyordum ama biraz savruk olduğum için başaramıyordum.
Inşallah bu vesile olur bende biriktirebilirim

Yok

Çalişmiyorum canım bir tane 10 aylık kızım var 26 yaşındayım..
Evin parası bende kalır ama tüm harcamaları ben yaparım yani eşim aylığini alir içinden kendine bir miktar alır gerisini bana verir her ödemegi ben yaparim onun için altın biriktirebilirim.uzun zamandır istiyordum ama biraz savruk olduğum için başaramıyordum.
Inşallah bu vesile olur bende biriktirebilirim
Allah bağışlasın kuzuyu :)
Bizde de durum böyle.
Ama bende çalışıyorum.
Kendi gelirinden bir miktar alır ve gerisini bana verir evin ,çocukların tüm giderlerini hallederiz ve tabi birikimi baştan yaparım maaş geldiği gibi . Yoksa o para da uçabilir ;)

Allah bağışlasın kuzuyu :)
Bizde de durum böyle.
Ama bende çalışıyorum.
Kendi gelirinden bir miktar alır ve gerisini bana verir evin ,çocukların tüm giderlerini hallederiz ve tabi birikimi baştan yaparım maaş geldiği gibi . Yoksa o para da uçabilir :KK66:
Amin canim hepimizin yavrularini Rabbim bağışlasin..
Aynen maaşı aldığın gibi altın aldin aldın yoksa birdaha gidiyor..bizde daha dün maaş aldik ama bugünde kuyumcular kapali yarın ilk altınımı alırım Insallah

karamelli_turta karamelli_turta canım telefon tablet olayını nasıl yapıyorsun.benim oğlumda bilgisayar ve telefonla çok fazla vakit geçiriyo. Tüm yıl böyleydi aslında..derslerini etkilediğini söyleyemem ama daha 4. sınıf..
Seneye dersler daha ağarlaşırsa mutlaka etkiler. Zaten 6 da geliyo eve en erken. Ödev internet falan derken beyin eror verecek bi gün diye korkuyorum:)

karamelli_turta karamelli_turta canım telefon tablet olayını nasıl yapıyorsun.benim oğlumda bilgisayar ve telefonla çok fazla vakit geçiriyo. Tüm yıl böyleydi aslında..derslerini etkilediğini söyleyemem ama daha 4. sınıf..
Seneye dersler daha ağarlaşırsa mutlaka etkiler. Zaten 6 da geliyo eve en erken. Ödev internet falan derken beyin eror verecek bi gün diye korkuyorum:)
Oğlum 5. Sınıfa gidiyor canım.
Öyle ki sadece haftasonu serbest yapmıştık ama gördük ki cuma gece yarılarına kadar oturup, cumartesi sabahın 7 sinde kalkıyor.
Kitabını Vs okulda bırakıyor ,okula olan yoğunlaşması azalıyor .
Dedik böyle olmayacak madem ödevi olan kitabı okulda unuttun ,erkenden uyanıyorsun sınavların bitene kadar tlfun ve tablet ,pc yok şimdilik.
Haftasonu normal uyku saatlerine döndü,ders notları gayet iyi .
Yaz tatilinde de saat sınırlaması koyarız muhtemelen çünkü oyunu bırakamıyor.

Benimkide öyle maalesef..Bende bu yaz üzerinde durmak istiyorum bu internet olayının. Nasıl yapabilirim onu bilmiyorum aslında..
Yanlız bir çocuk..eni sonu kıyamıyorum tamam diyorum.
Yaz tatilinde ben nasıl yaparım hiç bilmiyorum canım .
Böyle okul döneminde yasak koymak daha kolay bizim için.
Benimki kardeşi olduğu halde sıkılıyor tabi hep onunla olmuyor, net cazip geliyor ;)
Kendimizden pay biçmek lazım ;)

Back
X