• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar.. banka islerinden anlayan var mi?

benim garanti bankasindan bir hesabim var. Bir bucuk yildir acik. En fazla 5 ay hesabima para gecirildi.. iste iki ay 20 tl bir ay 50 tl bir ay 80 tl.. yine 20-30 lira civarlarinda para yatti heaabima.. diger aylarda hic para olmadi hesabimda. Ben bunu kapattiricam ama hesap isletim ucreti alirlar mi?

Hanimlar.. banka islerinden anlayan var mi?

benim garanti bankasindan bir hesabim var. Bir bucuk yildir acik. En fazla 5 ay hesabima para gecirildi.. iste iki ay 20 tl bir ay 50 tl bir ay 80 tl.. yine 20-30 lira civarlarinda para yatti heaabima.. diger aylarda hic para olmadi hesabimda. Ben bunu kapattiricam ama hesap isletim ucreti alirlar mi?
artık bankalar hesap işletim ücreti almıyorlar diye biliyorum canım, ama her banka mı emin olamadım. ben çalıştığım tüm bankalara soruyorum artık alınmıyor diyorlar.

sanirim ciddi bir dusus olmayacak bende bozmuştum dusukten alir diye
tl de bekliyorum kismet kizlar uzun vadede pek fiyata bakmadan almak sanirim iyi olur

gecen ay 4 taksitle altin aldim fiziki.
su an 1. taksidi odedim kar a gectim bile

Kredi ve günleri ödedikten sonra bu aralar pek nakitim kalmayacak. Yaz döneminde ben de taksitli altın almayı düşünüyorum. Alınmış bulunmuştur

kızlar ben neredeyse 1,5 yıldır kredi kartından taksitle altın alıyorum, henüz hiç zarar da etmedim. alınmış alınmıştır dedim. öderken de zorlamıyor, normal extre gelmiş de ödeniyor gibi diğer alınanlarla birlikte ödenip gidiyor.

günaydınlar, iyi haftalar olsun hepimize.

hava çok sıcak. bu saatte bile sıcak :(
kalktım evi toparladım, çamaşır atacağım az sonra makineye.
akşamdan kalma tatlı- meyve tabakları, kahve ficanları vs yıkadım. mutfağı toparlayıp dolap içlerini elden geçireceğim.

dün pazara çıktık. her şey inanılmaz pahalıydı. barbunya kg 10 tl, taze fasulye 8 tl idi. almadım ikisini de. biraz daha geçsin dedim. ufacık karpuza 12,5, kiraza 8 tl, çileğe 7 tl ödedim. delirmiş bu insanlar. nasıl reçel yapılacak bu sene anlamış değilim.... taze sarımsak aldım, ayıklayıp buzluğa attım bile. yavaş yavaş buzluğu doldurmaya geçeceğim. köyden kavanoz konserve domates almıştı geçen sene annem, çok lezzetli idi, bu sene yine sipariş verdim. 10 kavanoz .... kendi tarlasının domatesinden yapıyor, uzun süre yetiyor bana 10 kavanoz... konserve yapmayı beceremiyorum, domatesle uğraşmak istemedim bu sene. bir de buzlukta yer çok olmuyor, domatesi bari buzluğa koymayayım...

kahvaltı için poğaça börek aldık 20 tl, gazoz soda vs aldık 10 tl, akşam dilim pasta , dondurma aldık, 40 tl...pastahanede dondurmanın kilosu olmuş 40 tl- 45 tl....

sigara , ufak tefek şeyler derken 120 tl civarı para harcamışım dün. hiç bir şey yapmadan. ne kaldı elde, karpuz,kiraz...biraz da dondurma. hayat çok pahalı ya. valla içim bunalıyor fiyatları gördükçe.

Günaydın kızlar, uyuya kalmışım bugün, fizik tedavi randevum var sabah, sonra şirkette işlerim yoğun. Haftaya koşuşturmaca ile başlıyorum bakalım sonu nasıl olacak.
damla cikolata damla cikolata ben de artık nakit durumu duzelene kadar kk ile alacağım
al canım, hakkaten böyle böyle biriktirdim ben de. biz borç olunca çok sadık oluyoruz da, kenara para ,nakit koyma konusunda oldukça başarısız kalıyoruz... ben de bu ay biraz rahatlatayım kartı önümüzdeki ay yine alacağım kart ile.

al canım, hakkaten böyle böyle biriktirdim ben de. biz borç olunca çok sadık oluyoruz da, kenara para ,nakit koyma konusunda oldukça başarısız kalıyoruz... ben de bu ay biraz rahatlatayım kartı önümüzdeki ay yine alacağım kart ile.
Hayat gerçekten çok pahalı, bazen diyorum çok şükür çalışıp kazanıyoruz ama tek kişi çalışıp çocuk okutanlar bu sartlarda nasıl geçiniyor
Yilbasina kadar mesailerim olmayacak bu da nereden baksan maaşımın yarısının gitmesi demek:(, eşimin şirketinde de mali sıkıntı var yaz dönemi ödemeleri düzensiz oluyor. Hesap kitap yaptım elimize düzenli geçenler kredi, günler, harçlık derken bitiyor. Birikim olmayınca da huzursuz hissediyorum, sen geldin aklıma zaten kk ile alıyor ve ödeniyor bir şekilde diye.
Bu aldıklarımi Allahtan bir mani cikmazsa birkaç yıl bozdurmam zaten, her ay biraz gram alsam yeter

Hayat gerçekten çok pahalı, bazen diyorum çok şükür çalışıp kazanıyoruz ama tek kişi çalışıp çocuk okutanlar bu sartlarda nasıl geçiniyor
Yilbasina kadar mesailerim olmayacak bu da nereden baksan maaşımın yarısının gitmesi demek:KK43:, eşimin şirketinde de mali sıkıntı var yaz dönemi ödemeleri düzensiz oluyor. Hesap kitap yaptım elimize düzenli geçenler kredi, günler, harçlık derken bitiyor. Birikim olmayınca da huzursuz hissediyorum, sen geldin aklıma zaten kk ile alıyor ve ödeniyor bir şekilde diye.
Bu aldıklarımi Allahtan bir mani cikmazsa birkaç yıl bozdurmam zaten, her ay biraz gram alsam yeter
hiç sorma canım yaa. ben de nasıl döndüreceğimi şaşırmış durumdayım... eşime dedim yine iş yerinde yemeğini ye de gel.onların sürekli açık büfe yemek oluyor... fakat o da ev yemeğinden sıkıldım diye akşam evde pasta börek pizza vs istiyor. bunlar da çok pahalı tutuyor. sıkıldım ben de valla...almaktan, pişirmekten, yemekten çok sıkıldım..

Allah kolaylık versin size de, şu yazı atlataydık iyiydi hakkaten. benim de kartlar çok yüklü. dediğin gibi birikim de yapamayınca içim bunalıyor, vicdan azabı yaşıyorum. bu ay altın alamazsam ki şuan alabilecek gibi durmuyor bütçem, aylardır ilk defa alamamış olacağım ve canım sıkılacak. ayın 28 inde kk ödeyince tekrar bakacağım durumuma, belki 1 gr alabilirim, o bile oldukça zorlayacak aslında :(

hiç sorma canım yaa. ben de nasıl döndüreceğimi şaşırmış durumdayım... eşime dedim yine iş yerinde yemeğini ye de gel.onların sürekli açık büfe yemek oluyor... fakat o da ev yemeğinden sıkıldım diye akşam evde pasta börek pizza vs istiyor. bunlar da çok pahalı tutuyor. sıkıldım ben de valla...almaktan, pişirmekten, yemekten çok sıkıldım..

Allah kolaylık versin size de, şu yazı atlataydık iyiydi hakkaten. benim de kartlar çok yüklü. dediğin gibi birikim de yapamayınca içim bunalıyor, vicdan azabı yaşıyorum. bu ay altın alamazsam ki şuan alabilecek gibi durmuyor bütçem, aylardır ilk defa alamamış olacağım ve canım sıkılacak. ayın 28 inde kk ödeyince tekrar bakacağım durumuma, belki 1 gr alabilirim, o bile oldukça zorlayacak aslında :KK43:
Sen hesabını kitabını yapar altınını mutlaka alırsın, güveniyorum sana. Ben TL biriktirdiğim de bile senin yazdıklarına motive olup altın almıştım unuttun mu.
Ben yeni evimde hala tam bir duzen kuramadım, bu da harcamalara fazlasıyla yansıyor tabi. Bu aralar birazda sağlık durumum nedeniyle başladım evi ve yemek düzenini. ilaçların ve düzensiz beslenmenin etkisiyle kilo da almisim.
Bugün rejime başladım. Artık daha çok dikkat ederim harcamalara.
İşyerinde yiyip eve gelmek süpermiş aslında, ilk tasindigimizda doğalgaz bağlanan kadar bende şirketten yemek getiriyorsun, nasıl büyük kolaylıkti

Sen hesabını kitabını yapar altınını mutlaka alırsın, güveniyorum sana. Ben TL biriktirdiğim de bile senin yazdıklarına motive olup altın almıştım unuttun mu.
Ben yeni evimde hala tam bir duzen kuramadım, bu da harcamalara fazlasıyla yansıyor tabi. Bu aralar birazda sağlık durumum nedeniyle başladım evi ve yemek düzenini. ilaçların ve düzensiz beslenmenin etkisiyle kilo da almisim.
Bugün rejime başladım. Artık daha çok dikkat ederim harcamalara.
İşyerinde yiyip eve gelmek süpermiş aslında, ilk tasindigimizda doğalgaz bağlanan kadar bende şirketten yemek getiriyorsun, nasıl büyük kolaylıkti
inşallah canım, duruma göre bir bakayım. gözümü karartıp battı balık yan gider deyip almam gerekecek altını, bir şeylerden bolca kısıp rutinim devam etsin diye yapabilirim belki. sen de çok iyi yaptın canım, tl nin değeri her an düşüyor, altın değer kazanıyor, çok isabetli bir karardı...

yeni ev inanılmaz zor bir durum, çok iyi bilirim, eksik ihtiyaç hiç bitmez. oysa diğer evde olup gidiyorduk şimdi nereden çıktı bunca ihtiyaç dediğimi bilirim...

ben de bugün başlayacağım kontrollü beslenmeye, birlikte başlayıp gazlayalım istersen birbirimizi?

markete gitmeyeceğim diyorum ama bakıyorum çamaşır deterjanım bitti bitecek, bulaşık deterjanım dibinde kalmış... diyet için tavuk vs almalıyım. sigaram bitmiş.. nasıl gitmesin bu çukulata markete :(((

aynen iş yerinde yiyip gelmesi büyük avantaj ama benim gıcık koca yemiyor... 3 gün yese 4. gün canım istemedi diyor :((( bunaltıyor beni. aşırı tatlı ve abur cubur düşkünü. yemek yiyip geldiğinde bile elinde koca poşet abur cuburla gelir çayla atıştırırız diye.

Kızlar allah çocuklarınız sağlığınız ve birikimleriniz konusnda yardımcı olsun.

Insan evladi olunca farklı dertlerle uğraşıyor.

Yemek işini ben kyinvalidemde hallediyorum . Evliliğimin ilk yıllarında gitmeyelim diye çile dökmüştüm. Ama şimdi hamileyim elim ayağım fazla ayakta kalmaya gelmiyor. Hergün kendi isteğimle gidiyorum. Sağolsun o da oruçlu haliyle yemekte yapıyor. Çayda. Bende basit sofra işlerine çay koyma işlerine yardım ediyorum. Inşallah doğumdan sonra bu yakınlık sorun olmaz...

Birikim konusunda altın hızla yukseliyor
Biraz önce baktım gram 187 lira olmuş.
Cuş dedim kendi kendime.
Almayıp hala hata mi ediyorum. Bekliyorum çünkü.
Ama bekle bekle nereye kadar ...

Kenarda bin lira kadar bankaya yatirmadigim para var.
Onu bankaya yatırsam mi elmin altında mi dursa bilmiyorum.

Ek olarak eşim bebeğin parasını n yarısını verdi.
Dun kredi ödedi. Iki kartına borcu varmış.
Bin liralık limitte 500 lira borcu kaldı. 250 ödedi.
Diğer hesabını bilmiyorum.
Dun yatırırken indim baktım bende bişey demedi.
Ticaretle uğraştığı için borcunun olmasının normal olduğunu söylüyor..

aynen iş yerinde yiyip gelmesi büyük avantaj ama benim gıcık koca yemiyor... 3 gün yese 4. gün canım istemedi diyor :KK43:(( bunaltıyor beni. aşırı tatlı ve abur cubur düşkünü. yemek yiyip geldiğinde bile elinde koca poşet abur cuburla gelir çayla atıştırırız diye.

Canım aslında yemeği ona kitlesen
Kek poğaça sutlu tatlı artık ne kolayına geliyorsa yapsan

Ben ıslak kek yapıyorum. Yarısını babanneme yarısını kaynanama goturdugum hâlde bir hafta bizim evde kalıyor tadida bozulmuyor.
Sütlü irmik toplarida öyle canm

Canım aslında yemeği ona kitlesen
Kek poğaça sutlu tatlı artık ne kolayına geliyorsa yapsan

Ben ıslak kek yapıyorum. Yarısını babanneme yarısını kaynanama goturdugum hâlde bir hafta bizim evde kalıyor tadida bozulmuyor.
Sütlü irmik toplarida öyle canm
tatlının pastanın her çeşidini yapıyorum, yapmadığım hiç bir şey kalmadı sanırım.
yemeği kitliyorum ama uzun sürmüyor. 3 gün yiyip geliyor 4. gün eve gelip yemedim ben canım istemedi açım diyor, bu sfer karnını tatlı,kek, börekle doyuruyor, böyle olunca da 2 günde bitiyor yaptıklarım. 2 güne bir pasta börek yapmak da pahalıya geliyor. bir süre yapıyorum, sonra bunalıyorum, bu seferde marketten almaya başlıyor... marketten almasın abur cubur diye yine evde yemek yapmaya başlıyorum böyle böyle sürüp gidiyor kısır döngü gibi...

Dün eşim için kıyafet alışverisine çıktık
Çıkmışken oğlum ve bana da bir kaç birşey aldık
Oğlum için 100
Benim için 200
Eşim için 950 TL :) harcadık
Toplamda 1250 tuttu hepsi
Akşam eşimle düşündük bu kk olmasaydı elimizde nakitimiz olsaydı bu kadar verebilirmiydik dedik veremezdik dedik bizleri kk ile sömürüyorlar
Karar verdik bundan sonra kk ile harcama yapmicaz 3 ay yapmazsak borç kalmıyor kalan bir kaç ufak takside son ay toptan veririz olur biter
Ama eşim kk kapatmayalim diyor o konuda kararsızım

tatlının pastanın her çeşidini yapıyorum, yapmadığım hiç bir şey kalmadı sanırım.
yemeği kitliyorum ama uzun sürmüyor. 3 gün yiyip geliyor 4. gün eve gelip yemedim ben canım istemedi açım diyor, bu sfer karnını tatlı,kek, börekle doyuruyor, böyle olunca da 2 günde bitiyor yaptıklarım. 2 güne bir pasta börek yapmak da pahalıya geliyor. bir süre yapıyorum, sonra bunalıyorum, bu seferde marketten almaya başlıyor... marketten almasın abur cubur diye yine evde yemek yapmaya başlıyorum böyle böyle sürüp gidiyor kısır döngü gibi...

Bu işten tek kurtuluş yolu sağlıklı beslenelim sloganı bence

Bu işten tek kurtuluş yolu sağlıklı beslenelim sloganı bence
hahahaha onu da denedim. gitti 1 er kilo fındık badem antep fıstığı ceviz aldı, 2 haftada hepsini yedik :) biraz oburuz galiba, normal insanlar gibi 1 avuç yiyip kalkamadık :))) bu sefer daha pahalıya geldi... üstüne de kilo aldık :))) denemediğim bi yöntem kalmadı sanki :)))

Merhaba

Piyasaların hali içimi yakıyor bu gidişle seçime kadar altın 200 ü geçicek, dolar 7 lira olucak diye korkuyorum.

Kk ile alsammı bilmiyorum, birde nakit avans kampanyam var, en iyisi ona başvurayım, alınmış alınmıştır.

Back
X