- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.861
günaydın herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kurtulursunuz canımSuveybe13 bende kk ile ilgili ayni seyi dusunuyorum
bir miktar birikim konulsa bile onunla harcama yapuldigi icin sanki o da ayri zorunlu bir kalemmis gibi tekrar edip duruyor
su an 4 taksitim var içinde sonrasinda kapatmayi düşünüyorum
Elimde Ocak ayından bu yana 30 gram Bilezik, 1 Tam, bir de 2 gram altınım kalmış oldu. Bundan sonra da fiziki değil de bankada gram altın almaya devam edeceğim. Para yeterli olduğunda aynı bilezikten tekrar almak istiyorum inşallah. :)Misafir evin bereketi derlerBu ay 28 tl su faturam gelmiş 22 24 gelirdi.
Temizlik yapip makine fazla calistigindan
en uygum gelen faturam bu
kira aidat kres fatura 2500u buluyor eylul ayindan itibaren artacak.
Bunun ustune kk mutfak masrafi ve kendi giderim derken bir sey kalmayacak neredeyse 2 maastan
acilen bir planlama yapmalıyım isin ucu kaçmadan
yaklasik 6 ay sizlerle temkinli.gittim
esim kk tekrar alinca birazda plansiz gezmelerdeki harcama yatili misafirler gelince hesapsiz harcamalrim gardimi dusurdu
acilen bir plan yapayim ya benim ya esiminkini kapatmaliyiz
bazen acil bir sey olur bende de olsun diyorum 500 tl ye falan mi disurtsem limiti acaba
Çok güzel görünüyor çok beğendimOcak ayından Mayıs'a kadar (Mayıs dahil) fiziki altın almıştım. Tam altın. 5 tane vardı. Bilezik yapmak istedim. :) Dün gittik. 4 tanesini verdik. 4800 lira tuttu. Tanesini 1200'den aldılar. Bilezik 30 gram, ikili burmalardan. 5200 tuttu o da. Gramı 175'ti. 173'ten verdi. Adam yaptıracak yarın alacağız bakalım. 400 lira eksiğim vardı onu da yarın vereceğiz. 400'ü de bu ay aldığım 4 gramın 2 gramını bozdum mecbur. Tam altının tekini bozmak istemedim. Bilezik resimdeki. İnce görünümlü ama hoşuma gidiyor. Geniş olmadığı için asla eğilip bükülmüyor taş gibi. :) Satmak istediğinizde de işçiliği vs yok. Adı ikili burma.Eki Görüntüle 2163147 Elimde Ocak ayından bu yana 30 gram Bilezik, 1 Tam, bir de 2 gram altınım kalmış oldu. Bundan sonra da fiziki değil de bankada gram altın almaya devam edeceğim. Para yeterli olduğunda aynı bilezikten tekrar almak istiyorum inşallah. :)
Süpermiş canım maaşallah
amin canim Allah hepimizin kesesine berekt versin insallahSüpermiş canım maaşallah
Hep böyle olsun inşallah :)
Amin hepimizin artsın inşallah. :) Evet ben de çok beğeniyorum. Burmalardan en şık duranı bu sanırım. Kullanışlılığı çok hoşuma gidiyor. Hem fazla göze batmıyor ince ama ağır oluyor.Çok güzel görünüyor çok beğendim
Güle güle kullan
Artsın inş
Masallah bereketli olsun
Klasik poğaçayı ve Dereotlu pogacayı bılıyorumkızlar bana denenmiş ve beğenilmiş poğaça tarifi verir misiniz
yarın kahvaltıya misafirlerim var
amin hepimizin birikimi bereketli olsun insallahMasallah bereketli olsun
Altını kaçtan aldın canım
canim haberli gelen misafirime soz yok da habersiz iyi olmuyor elim ayagima dolaniyor evde ekaik oluncaMisafir evin bereketi derler
10 kısmetle gelir birini yer 9 unu ev sahibine bırakırmış.
Klozet kapakları tuvalet kapıları kapalı olmalıymış bereket gidermiş aksi halde.
Yemek dökmemek gerekiyormus çöpe az önce 1 patates çürümüş üzülerek attım .
Hayat gittikçe pahalı oluyor gerçekten
sorma cnm196 dan bile var bende bakmayayim diyorum dayanamiyorumaltın 183 olmuş param altın hesabında erımeye devam edıyor
bereketli olsun gule gule kullan arkadaşımOcak ayından Mayıs'a kadar (Mayıs dahil) fiziki altın almıştım. Tam altın. 5 tane vardı. Bilezik yapmak istedim. :) Dün gittik. 4 tanesini verdik. 4800 lira tuttu. Tanesini 1200'den aldılar. Bilezik 30 gram, ikili burmalardan. 5200 tuttu o da. Gramı 175'ti. 173'ten verdi. Adam yaptıracak yarın alacağız bakalım. 400 lira eksiğim vardı onu da yarın vereceğiz. 400'ü de bu ay aldığım 4 gramın 2 gramını bozdum mecbur. Tam altının tekini bozmak istemedim. Bilezik resimdeki. İnce görünümlü ama hoşuma gidiyor. Geniş olmadığı için asla eğilip bükülmüyor taş gibi. :) Satmak istediğinizde de işçiliği vs yok. Adı ikili burma.Eki Görüntüle 2163147 Elimde Ocak ayından bu yana 30 gram Bilezik, 1 Tam, bir de 2 gram altınım kalmış oldu. Bundan sonra da fiziki değil de bankada gram altın almaya devam edeceğim. Para yeterli olduğunda aynı bilezikten tekrar almak istiyorum inşallah. :)
bereketli olsun cnm bence zamanlaman cok iyi olmus biriksin artsi insallahhamin hepimizin birikimi bereketli olsun insallah
183.80den aldim iyi oldu aldigim ogleden sonra 184e cikti
Dolari da 4.56dan aldim