• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartının bereketi kaçırdığını düşünenlerden biri de benim.
Ki bunu test ettim, onayladım.
Nakit olunca insan bir şeyi alırken daha çok düşünüyor.
Buna bağlıyorum ben kk meselesini.
evet nakitte geriye ne kadar param kaldi o an görüyorum ona gore tedbir alitorum ama kk dusunmuyorum

Ben tamamen kapatma düşüncesiyim eşim borcu kapatıp evde dursun diyor bakalım
hem bende hem esimde olunca biz ipun ucunu kaçırıyoruz herkes kafasina gore harciyor ancak bunu maas gunu anliyoruz
ama 1 tane olup onu da yanumizda tasimayinca iyi oluyor kışın bu yol biize cok fayda sagladi

Kk bir zaman hic kullanmadım, yeni eve geçince mecbur kullandık
Kk ile nakit alım arasinda gerçekten fark oluyor. Bereket konusunu zaten malum, bir de mesela ucuz birşey alınca kk gecirmek olmaz diyip yanına başka şeyler de alıyorsun o an ihtiyaç olmayan şeye de para harcıyorsun.
Önümüzdeki ay gün parasını alınca kk borcunu ödeyeceğim ama kk kapatmam,
Tatil ya da taksit yaptırmak gereken durumlar için bulunmalı

Altin kızlar :KK76: kredi kartı komple kapattım En Büyük TÜRKİYE birikim ile kredi kartını ve kardeşin sigortasını ödedim :işsiz: iyi mi yaptım...kotu mu yaptım..bilmiyorum o_O tek sevindiğim nokta kredi kartı ödemelerim olmucak..olursa cüzi miktar..:KK17: buna inanışım doğrultusunda karar verdim..borçsuz kurban kesme :KK47: pişmanmiyim. .şimdi deil ...sabh kalbim durabilir :mad::mad::mad:
Hayırlı olsun
Ben de aylar önce kkyı kapattığımda bir ferahlama hissetmiştim. Her ay düzenli olarak bir yere borç ödemekten nefret ederim. Taksitle hiçbir şey almıyorum o yüzden :dondurma:

benim kk tek sagladigim fayda taksitle altin almistim taksit bitmeden kâr elde ettim. onu da bozdum dun tl de bekliyor düşünce daha fazla gr almayi beklicem
Ben de bozdum altınları bekliyorum 197.8x lerde geziyordu dün
Bakalım pazartesi ne olacak. Almak için fırsat bekliyorum ben de

Merhaba hanımlar topik açıldığından beri takipteyim arkası yarın gibi okudum yazdıklarınızı çok faydalandım eskiden beri kendi capimda ufak tefek birikim yaptım ama hepsi çeyizlere gitti
2 yıl önce evlendim çalışmıyorum ev hanımıyım 2 ay önce kızım oldu ev almak için birikim yapıyoruz eşim maaşını alınca bana verir ev kirası faturalar taksitler ödendikten sonra 3-5 kenara atıyorum 2 yılda 43 gr bilezik yapabildik
Kızıma hediye gelen takıları da birikime ekledik eşimin isteği uzerine ama benim icim rahat olmadigi icin kizima kendimi borclu hissettigimden dolayi gizliden birikim yapiyorum
Ağustos birikimi şimdilik 3,5 gram altın bu ay başka alacağımı sanmıyorum
Ufak ilçede olduğum için has altin bulamadım 22 ayar aldım alış fiyatı 191 tl bozdurma 179 tl

Merhaba hanımlar topik açıldığından beri takipteyim arkası yarın gibi okudum yazdıklarınızı çok faydalandım eskiden beri kendi capimda ufak tefek birikim yaptım ama hepsi çeyizlere gitti
2 yıl önce evlendim çalışmıyorum ev hanımıyım 2 ay önce kızım oldu ev almak için birikim yapıyoruz eşim maaşını alınca bana verir ev kirası faturalar taksitler ödendikten sonra 3-5 kenara atıyorum 2 yılda 43 gr bilezik yapabildik
Kızıma hediye gelen takıları da birikime ekledik eşimin isteği uzerine ama benim icim rahat olmadigi icin kizima kendimi borclu hissettigimden dolayi gizliden birikim yapiyorum
Ufak ilçede olduğum için has altin bulamadım 22 ayar aldım alış fiyatı 191 tl bozdurma 179 tl
Bereketli olsun birikimlerin. Sık sık yaz buraya. Birikimlerini tecrübeleri bildir :KK51:

22 ayar gram 191 olmuş demek
Mayıs sonu muydu haziran başı mıydı hatırlayamadım şimdi kardeşim almıştı 170₺ ye. Şimdi 191 olmuş

22 ayar altının alış satış fiyatı arasındaki fark ne kadar çok ya 24 ayar da aynı mı acaba

Fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar eşim ortak olarak kayık almak istiyor geçen sene tek başına alacaktı karşı çıktım aldırmadım gene mevzusunu açtı bu sefer benim ağzıma da bal çalmak istiyor 10 bin kredi çekecekmiş 3 yıllık senelik 450 öderiz dedi 6 binlik bilezik alırım koluna dedi (birikim amaçlı ara sıra gezmeye giderken takiyorum) bende kabul ettim hatamı yaptım yoksa 3 yılda bilezik ödediğim faizi çıkartır mi

Bereketli olsun birikimlerin. Sık sık yaz buraya. Birikimlerini tecrübeleri bildir :KK51:

22 ayar gram 191 olmuş demek
Mayıs sonu muydu haziran başı mıydı hatırlayamadım şimdi kardeşim almıştı 170₺ ye. Şimdi 191 olmuş

22 ayar altının alış satış fiyatı arasındaki fark ne kadar çok ya 24 ayar da aynı mı acaba
Teşekkür ederim canım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşaallah
Has altını bugün tek bir kuyumcuya sordum var dedi 15 gr tamamladıktan sonra has altına cevirecem alış satış fiyatını sorup
22 ayar olunca gram gram yer tutuyo has altın da 5-10-20 gr satiliyo çalışmadığım için banka hesabim yok bu yüzden fiziki alıyorum

Teşekkür ederim canım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşaallah
Has altını bugün tek bir kuyumcuya sordum var dedi 15 gr tamamladıktan sonra has altına cevirecem alış satış fiyatını sorup
22 ayar olunca gram gram yer tutuyo has altın da 5-10-20 gr satiliyo çalışmadığım için banka hesabim yok bu yüzden fiziki alıyorum
Canim ben de calismiyorum. Kuveytturkten vadesiz hesap actirdim. Ne icin diye sordular. Birikim yapmak icin kendi capimda dedim. :)) Açılıyor yani. Eşim kendi kartından bana harçlık gönderiyor. Ben de hesabımdan altın vs alıyorum. Hesap ücreti de alınmıyor. Bilgin olsun. Alış satış arasındaki fark gram basi 1 tl. Boşu boşuna bozdururken zarar etme. 11 lira çok.

Aramıza hoşgeldin :)
Sık sık yaz bizde faydalanalım canım senin tecrübelerinden ..

Aramıza hoşgeldin :)
Sık sık yaz bizde faydalanalım canım senin tecrübelerinden ..
Hoş bulduk canım çok fazla tecrübeye sahip değilim kuzum faturalar kira düşünce ilk önce birikim parası ayırıyorum kenara indirim takibi yapıyorum babam emekli bi markette onun indirim kartını kullanıyorum

Hoş bulduk canım çok fazla tecrübeye sahip değilim kuzum faturalar kira düşünce ilk önce birikim parası ayırıyorum kenara indirim takibi yapıyorum babam emekli bi markette onun indirim kartını kullanıyorum
Sen doğru olanı yapıyorsun.
Önce zorunlu giderler (aylık birikim de buna dahil )
Sonra istekler...

gunaydın kızlarr
9,5gıbı cıktık yola
bugun iznimin ilk günü 27agustosa kadar izinliyim:KK68:
bir gece ankarada kalıcaz ınsAllah yarın ordan pamukkaleyi gezip marmarıse otelimize insAllah:KK31:
ankarada calıstıgım kurumun konuk evi var çok cok uygun ve yeni bina orda kalıcaz ınsAllah sadece konaklama 60tl ve de kızılayda:KK71:
iyi tatiller canım, bizim planla sizinki çok benziyor, biz ankaradan yola çıkıp pamukkaleyi gezip Marmaris e geçicez inşallah bayramdan sonrA:KK73:dönüşte özellikle Marmaris’le ilgili tavsiyelerine açığım

Arkadaşlar merhabalar, fikre ihtiyacım var. Birikim maalesef yapamıyorum. Yani kenara attığım da ihtiyaç olan birşeylere harcanıp gidiyor...

Şu an 4.000 tl faizsiz bir kredi imkanı var. Sadece 60-70 lira kadar bir sigorta masrafı var sanırım. 12 ay 335-340 lira ödeyeceğim.

Altın birikimine bir başlangıç olarak bu krediyi kullansam mı diye düşünüyorum. Çok büyük bir mebla değil ama normalde bütçeden 4000 lira ayırıp da başlayamam birikime. O nedenle iyi olabilir diye düşündüm.

Ne dersiniz?

Back
X