- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.601
Gündüz nasıl olacak fiyatlar merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E zaten bu saatte alınıp satılmaz. :)) Mesai saatlerine görüşmek üzere. Sabah ola hayrola. Bugün baya bi heyecan yaptık. Iyi geceler herkese.
teşekkür ederim deniycem bunuBakliyatların içine 1 diş kabuklu sarımsak koyarsan onun kokusuna böcekler gelmiyor.
bereketli olsun canımkızlarrr
163 tl karla sattım gitti![]()
saol canım 2 aydır elimdeydi sinir olmuştum bugün bi gazla sattım gittibereketli olsun canım![]()
benim param vadelide kısa zamanda ihtiyacım olacağı için. enflasyona elbet yeniliyor tl de kaldığı için sen bilirsin canım ama altın döviz çok yüksek şuan.saol canım 2 aydır elimdeydi sinir olmuştum bugün bi gazla sattım gitti
kızlar vadelide kazandırır mı sizce?
şimdi bu para nereye konulmalı ?
Lindaciğim dünkü kapanişa göre cok dustu zaten. Şu anda satis yapip çikariyor al satcilar. Düşük seviben sanırım satmaya kıyamıyorum elimden de çıkartmak istiyorum her an düşebilir diye çok heyecanlı ama dakıka dakıka geriliom valla :)
Hayirli olsun canim. Ben vadeliye koyacagim simdi. Malum çok riskli bu piyasasaol canım 2 aydır elimdeydi sinir olmuştum bugün bi gazla sattım gitti
kızlar vadelide kazandırır mı sizce?
şimdi bu para nereye konulmalı ?
yok canım bu seviyelerden asla alamam zaten vadeliye attım bende mecbur piyasalar az düşsün öyle alıcam vadeli de amma az veriyor günlük 14.500 e 5 tl veriyorLindaciğim dünkü kapanişa göre cok dustu zaten. Şu anda satis yapip çikariyor al satcilar. Düşük sevi
Hayirli olsun canim. Ben vadeliye koyacagim simdi. Malum çok riskli bu piyasa
Boş durup değer kaybetmesin de bu da iyi. Hangi bankayok canım bu seviyelerden asla alamam zaten vadeliye attım bende mecbur piyasalar az düşsün öyle alıcam vadeli de amma az veriyor günlük 14.500 e 5 tl veriyor
Bereketli olsun canım ama dün dediğimiz gibi uzun vadede kazandırıyordu... Düşünce geri mi alacaksın?kızlarrr
163 tl karla sattım gitti![]()
Vakıfbank canımBoş durup değer kaybetmesin de bu da iyi. Hangi banka
evet canım ya ben al sat yapıp ufak ufak kazanmak istiyorum ama şu an düşmesini bekleyeceğim.Bereketli olsun canım ama dün dediğimiz gibi uzun vadede kazandırıyordu... Düşünce geri mi alacaksın?