- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.701
gimatta canımFAİRY benimde almam lazım nerede bu fiyat canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gimatta canımFAİRY benimde almam lazım nerede bu fiyat canım
çok uygunmuş ama istanbul'dayımgimatta canım
gittigidiyorda benim aldığımın fiyatı 80 tlpersil jel aldım 184 yıkama 99,90 TL
salı günü hepsiburada ve gittigidiyor da süpermarket günüymüş
kim markette omosivi 40 yıkama 23 TL, finish jel 15 TL idi. Eve giderken onlardan da birer tane alacağım.

istanbuldada vardır toptan yerler aslındaçok uygunmuş ama istanbul'dayım
Bulmam lazım uygun olanı
Broşürlere bakayım
Toptan satan bir yer söyledi geçen arkadaşistanbuldada vardır toptan yerler aslında
yakınsa oralarada bakabilirsin
ben bütün marketlere baktım dün, daha uygun bulamadımgittigidiyorda benim aldığımın fiyatı 80 tl![]()
Toptan satan bir yer söyledi geçen arkadaş
Ama aracımızı sattık
Yenisi gelince oraya gitmek istiyorum aslında
Fiyatlar dediği gibi uygunsa alışverişimi yaparım
iyi yapmışsın canımben bütün marketlere baktım dün, daha uygun bulamadım
taksit de yapıyor
Bu ay kk borcun çok değilse alışverişini yap canım .Kizlar merhabalar stok listem hazir ve cok alinacak sey var elimdeki nakit yetmez.
kk ile su an alsam ayin 15 inde ödeyebilirim
ya da ayin 7 sinde kk alirsam ekimin15 inde ödeyebilirim
ne yapsam bilemedim
Kizlar merhabalar stok listem hazir ve cok alinacak sey var elimdeki nakit yetmez.
ne yapsam bilemedim
bence alacaklarının fiyatlarına bak indirimli olanları şimdi mutlaka al,Kizlar merhabalar stok listem hazir ve cok alinacak sey var elimdeki nakit yetmez.
ne yapsam bilemedim
mintaxı arkadaşlarımda çok övdü ben de bir tane alıp deneyeceğim, fiyatı epey uygun diğer markalara göreBulaşık makinesi tableti en son şoktan almıştım memnun kaldım 2 kutu daha alayım diyorum fiyatı da aldığımda 12/13 tl gibi birşeydi mintax marka 50 tablet .
Havlu kağıt ,peçete ,çamaşır deterjanı, tuvalet kağıdı ,diş macunu vs benim de stoklamam lazım .
Bende birkez deneyeyim dedim çok beğendim. Yine ona devam edeceğim.mintaxı arkadaşlarımda çok övdü ben de bir tane alıp deneyeceğim, fiyatı epey uygun diğer markalara göre
Bulaşık makinesi tableti en son şoktan almıştım memnun kaldım 2 kutu daha alayım diyorum fiyatı da aldığımda 12/13 tl gibi birşeydi mintax marka 50 tablet .
Havlu kağıt ,peçete ,çamaşır deterjanı, tuvalet kağıdı ,diş macunu vs benim de stoklamam lazım .
mintaxı arkadaşlarımda çok övdü ben de bir tane alıp deneyeceğim, fiyatı epey uygun diğer markalara göre