• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mintax yumuşatıcısını gördüm şok markette 60 yıkamalı 7,65 tl fiyatı deneyen oldu mu stok için çok uygun fiyatı
Ben hiç mintax ürünü kulanmadim ama Bimin pembe konsantre olanı ve abcnin yine pembe olanlarını uygun fiyata bulunca alıp karıştırdım kokusu da güzel.
Gün paraları gelmeye başladı ben de aldığımı kk yatırıp alışveriş yaptım.
Kasaptan kıyma ve biraz tavuk aldım. Köfte yapıp buzluğa atacağım.
Marketten de omo sıvı aldım bir tane.
Ürünlerin gramajlarina çok dikkat edin kızlar alırken aynı fiyat ama gramaj eksik.
Solo peçete 50li paket gördüm bugün markette, kağıt ürünlerine çok zam geldiği için onlarda adet azaltmış.
Yarında şoka gidip mintax tablet ve elde yıkama bulaşık deterjanı ile çamaşır suyu alacağım.

Ben hiç mintax ürünü kulanmadim ama Bimin pembe konsantre olanı ve abcnin yine pembe olanlarını uygun fiyata bulunca alıp karıştırdım kokusu da güzel.
Ürünlerin gramajlarina çok dikkat edin kızlar alırken aynı fiyat ama gramaj eksik.
Solo peçete 50li paket gördüm bugün markette, kağıt ürünlerine çok zam geldiği için onlarda adet azaltmış.
Yarında şoka gidip mintax tablet ve elde yıkama bulaşık deterjanı ile çamaşır suyu alacağım.
Bende mintax tablet denemeyi düşündüm fakat uzun vade de bardaklarımı tabaklarımı çizerse diye korkumdan hiç farklı birşey kullanamıyorum

iş yoğunluğundan fırsatım olmuyo.. kusura bakmayın bacilar :eek: Bu arada kız kardeşim bolu muhasebe ve vergi uyg okuluna yerleşti.:KK49:.çok baskı yaptım kardeşime :KK70: 12 sene olmuş lise biteli :-) çarşıdan suluk,beslenme cantasi,önlük almam gerek :KK24: kardeşim çok hevesli :-) bizim kız 30 yaşında :KK68:

Bende mintax tablet denemeyi düşündüm fakat uzun vade de bardaklarımı tabaklarımı çizerse diye korkumdan hiç farklı birşey kullanamıyorum
Mintax yumuşatıcı denedim kalıcı değil bence ama bulaşık makinesi tabletinden çok memnunum tavsiye ederim . Çizme ,kalıntı Vs hiç olmadı bende .

Benim okul başladı koştur koştur başladı:63:
Ben de geçen yıl çağırdığım temizlikçi bayanı aradım. Yarım gün gelecek. Mutfak dolaplarimi sildireceğim. Kaca geleceksin dedim.
Vallah herşeye zam vardır dedi 65 tl istedi. Ben de bizim maaşa zam yok ama dedim:KK12:
Herkes herşeye zam yapıyor bize zam veren yok nolcak halimiz

Benim okul başladı koştur koştur başladı:63:
Ben de geçen yıl çağırdığım temizlikçi bayanı aradım. Yarım gün gelecek. Mutfak dolaplarimi sildireceğim. Kaca geleceksin dedim.
Vallah herşeye zam vardır dedi 65 tl istedi. Ben de bizim maaşa zam yok ama dedim:KK12:
Herkes herşeye zam yapıyor bize zam veren yok nolcak halimiz
Ohh herkes kafasına göre zam koydu fırsatçılar kimse kimsenin umrunda değil

o kadar cok alinacak sey varmis ki meger off kafayi yicem nasil para yetisecek

bir kismini netten bir kismini marketlerden alacagiz bazilarini 2 ya da 3 paket alirim bulunsun evimde

hatta biraz kavanoz alip biraz daha sebze konservesi mi yapsam diye dusundum

Ohh herkes kafasına göre zam koydu fırsatçılar kimse kimsenin umrunda değil
Evet maalesef olan bize çalışanlara emeklilere filan olacak.
Bir de okulda canım sıkıldı bugün. Oğlusum 3. Sınıfa gidecek ve öğlenci. Ben de aynı okuldayım ama kadrom sabah ta ortaokulda. Öğleye geçemedim bir türlü. Aynı branştan öğretmen arkadaşımı bir türlü ikna edemedim yerlerimizi değişmeye. Diyorum ki kendim için değil oğlum için rica ediyorum. Bencillik had safhada.
Sabahtan beri düşünüyorum nasıl yapacağım diye.

bir kismini netten bir kismini marketlerden alacagiz bazilarini 2 ya da 3 paket alirim bulunsun evimde

Fiyatları gördükçe herşeyden fazla fazla alasim, herşeyi eve sigdirasim geliyor.
Bir odam boş gibi oda ve kk limiti dolana kadar alırım diyorum.
İmkanlar dahilinde herşeyi al koy canım, bir haftada 7-8 lira zam geliyor herseye

Fiyatları gördükçe herşeyden fazla fazla alasim, herşeyi eve sigdirasim geliyor.
Bir odam boş gibi oda ve kk limiti dolana kadar alırım diyorum.
İmkanlar dahilinde herşeyi al koy canım, bir haftada 7-8 lira zam geliyor herseye
Benim de herşeyden çokça alasım var canım.

Benim de herşeyden çokça alasım var canım.
Marketleri gezdikce, sözüm ona kampanyalara baktıktan sonra psikolojik olarak stok yapma gereği duyuyorum canım.
Tatile gitmeden biraz daha alışveriş yapacağım, ufak çaplı bir liste hazırladım.
Akmaz, kokmaz şeyler evde dursun birşey olmaz. Bu kış bizim için zor olacak ne alırsam kardir gözüyle bakıyorum artik

Evet maalesef olan bize çalışanlara emeklilere filan olacak.
Bir de okulda canım sıkıldı bugün. Oğlusum 3. Sınıfa gidecek ve öğlenci. Ben de aynı okuldayım ama kadrom sabah ta ortaokulda. Öğleye geçemedim bir türlü. Aynı branştan öğretmen arkadaşımı bir türlü ikna edemedim yerlerimizi değişmeye. Diyorum ki kendim için değil oğlum için rica ediyorum. Bencillik had safhada.
Sabahtan beri düşünüyorum nasıl yapacağım diye.
İdarecileri devreye sokmaya çalış canım genelde çocuklu annelere öncelik veriliyor

Ben biraz daha alıp yapacağım canım Fazla fazla olsun yeriz illa

Zam rekortmeni bim!!!!!
20 kuruş, 50 kuruş her hafta etiket değiştiriyorlar.
Geçen yoğurt dikkatimi çekti bimde 10.75 kuruş gibi bir rakam olmuştu oha dedim ya o paraya dost alacağıma Pınar sütaş alıyorum enayi miyim dedim çıktım resmen :KK12:

Back
X