• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyatları gördükçe herşeyden fazla fazla alasim, herşeyi eve sigdirasim geliyor.
Bir odam boş gibi oda ve kk limiti dolana kadar alırım diyorum.
İmkanlar dahilinde herşeyi al koy canım, bir haftada 7-8 lira zam geliyor herseye
evet 2 hafta icinde her zaman aldigim yumurtanin kolisi 11 tl den 18 tl ye cıktı

kismet olursa fazla fazla alcam bozulmayacak her seyden
birikim yapmak gittikce zorlasiyor oysa ne paralar koyardim 2018 ilk aylarinda

evet 2 hafta icinde her zaman aldigim yumurtanin kolisi 11 tl den 18 tl ye cıktı

kismet olursa fazla fazla alcam bozulmayacak her seyden
birikim yapmak gittikce zorlasiyor oysa ne paralar koyardim 2018 ilk aylarinda
Stok yapacağım diye cebimizde para kalmıyor bizimde ya sinir oluyorum

Marketleri gezdikce, sözüm ona kampanyalara baktıktan sonra psikolojik olarak stok yapma gereği duyuyorum canım.
Tatile gitmeden biraz daha alışveriş yapacağım, ufak çaplı bir liste hazırladım.
Akmaz, kokmaz şeyler evde dursun birşey olmaz. Bu kış bizim için zor olacak ne alırsam kardir gözüyle bakıyorum artik
Listeni bizimle de paylaşır mısın canım, belki unuttuklarım vardır..
35 kuruşa sattığı 0.50 litrelik suyu 60 kuruşa çıkardılar... fabrikaları yenidoğanda... hayır zam yaparsın da %100 e yakın zam nedir o suya
Havlu kağıt 6lı 10 tl yi geçmiş :(
Bildiğin kağıt bunlar bu ne zam böyle.

Ben de a 101den çocuklara kırtasiye malzemesi alacağım. Kantinimize de uğrayayım. Keşke ağustos ayında daha fazla alsaymışım stok için aldıklarımi öyle uçmuş ki fiyatlar

Sec market hakmar ve sok daha avantajli hatta bime de duzgun seyler geliyor fakat a 101 brz geride kalmis bugun is arkadasim ile liste cikardik

Benim de bu aykı birikimime 2 kg ev tarhanası eklensin lütfen :)
İş arkadaşımın annesi yapıyor geçen sene çok begenmistik, bu sene de sipariş ettim.
Kilosu 35 TL. Büyük eksik et kaldı şu an. Haftaya onu da cozersem kışliklar büyük ölçüde tamam
Afiyetle yiyin canım, tarhana çorbasını ben de çok severim ama güzel yapamadığımı düşünüyorum nasıl yapıyorsun?

Afiyetle yiyin canım, tarhana çorbasını ben de çok severim ama güzel yapamadığımı düşünüyorum nasıl yapıyorsun?

Ben domatesle islatiyorum sonra soguk su ilave edip karistira karistira pisiriyorum kaynadiktan sonra tereyagi atiyorum bazen kiyma kavuruyorum isin sirri kaynatmakta ve tahta kasik kullanmakta metal karistiricilar sanki tadini bozuyo

Listeni bizimle de paylaşır mısın canım, belki unuttuklarım vardır..

Havlu kağıt 6lı 10 tl yi geçmiş :KK43:
Bildiğin kağıt bunlar bu ne zam böyle.
güya 50 bin tl ceza yedi... her subesinden 7 lira küsür para çıksa kasalarından yine öderler... ki bazen öyle fiyatlar oluyor ki mesela 7.48 tl ya. 7.50 olarak alıyor.. ahni benim geriye 2 kuruşum.. versene onu da... onlarla bile iyi ciro yapıyorlardır.. yani yine kendilerinden çıkan bişey olmayacak

Sec market hakmar ve sok daha avantajli hatta bime de duzgun seyler geliyor fakat a 101 brz geride kalmis bugun is arkadasim ile liste cikardik
Teşekkür ederim canım. A 101 evime giderken yolum üzerimde ugrayiveriyirum kolay geliyor. Ama şok da aklımda olsun. Diğerlerini burada göremedim.

M muhendiseylul ben toz tarhana aldım.
Pişirmeden önce bir kasede biraz soğuk su ile iyice cirpiyorum. Tencereye alıp azar azar su ilave Edip sürekli karıştırıyorum. Kısık ateşte pişiriyorum. En son tereyağı ilave ediyorum. Bazen bir bardak süt ekliyorum. Bazen soğan kavurup tarhanayi ve suyu öyle ilave ediyorum.
Piştikten sonrada üstü kaymak gibi olmasın diye ara ara karıştırıyorum.
Esilanin dediği gibi hep tahta kaşık kullan.
İşin sırrı lezzetli yapılmış tarhanayi bulmakta bence

Tarhana (1kg daha ev yapimi)
WC kağıdı
Peçete, havlu
buzdolabi poşeti
Sarı bez ( bence zam şampiyonu bu)
Çamaşır suyu
Bulaşık Mak tablet
Elde yıkama için sıvı
Lavabo acici
Çamasir suyu
Şampuan
Dış macunu
Duş jeli
Ped
Pamuk
Jilet, tras köpüğü, kolonyagi
Şehriye
Makarna *kimde 1tl
Un
Sıvıyağ *30 TL üstü olursa almam
Tereyağ *101de indirimdeydi
Zeytin
Kaşar
Kutu süt

Benim listem böyle, şunu da al dediğiniz atladigim birşey var mi
Bunlardan evde ikişer üçer olan da var ama uygun fiyatlı olanlardan biraz daha alıp eve koyacağım,
birazda eczane malzemesi alacağım.
Ağrı kesici, yakı, pastil, soğuk algınlığı için ilac
benim sürekli kullandığım bir iki ilaç var onlardan da son kullanma tarihine göre alıp buzdolabında saklayacagim

güya 50 bin tl ceza yedi... her subesinden 7 lira küsür para çıksa kasalarından yine öderler... ki bazen öyle fiyatlar oluyor ki mesela 7.48 tl ya. 7.50 olarak alıyor.. ahni benim geriye 2 kuruşum.. versene onu da... onlarla bile iyi ciro yapıyorlardır.. yani yine kendilerinden çıkan bişey olmayacak
Ceza yese ne olacak, fiyatları geri mi aldılar sanki!!!!
Kaç bin tane mağazası var bu marketin ne ki o para onlar için
Markette kusuratli rakam olunca ben kk ya da bankamatik kartımı veriyorum sinir oluyorum yukarı yuvarlamalarina.
Herkesten üç beş kuruş ciddi paralar yapıyor.

Back
X