• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi aksamlar kizlar 30 bin tl niz olsa bu karisiklikta nasil degerlendirirdiniz altinmi euro dolar gibimi bi yardimci olsaniz

Tabiki sepet ;)
şöyle ki acil durumlar için 3bin tlde bırakırdım,
25grlık külçe altın alırım 1tane veya iki tane..gerisi $/€ kafama göre dağıtırdım.muhtemelen $ fazla olurdu.€da alırdım biraz.

Bu sepet her zaman kâr yaptırıdı bana hiç şaşmaz!!! Martda buna benzer bir sepet yaptım ama miktarı sizinki gibi çok değildi, gün param,kumbaram, kenar param vs. Toplam 7bin tlydi.tlde bıraktığım 750yide $4tl iken $a geçirdim.sepetim altın/$/€ şeklinde şuan.
Eee sağlam kârdayım ya da kaybetmeyenim diyelim ;) 3.küsürden aldıpım dolar 6.60larda geziyor:)
sepet candır :)

Tabiki ytd :)) beni banlatmayın :p

Teşekkürler canım, ya aynı tarhanayı arkadaşım da yapıyor çok lezzetli oluyor ama o hazır bulyon koyuyor onunda etkisi var tabi, ben kendi et sularımdan koyuyorum fena olmuyor ama yine de istediğim gibi buram buram tarhana olmuyor, tereyağ koymuyordum onu da denicem:KK200:
Sarımsak döv içine kekik kat müthiş oluyor
Toz tarhanayı biber biraz domates salçasıyla suda ez fıtık kalmasın
Ardından kaynayan suya yavaş yavaş karıştır sonra nane ve kekik ekle üstüne terayağı kızar içine sarımsak mükemmel olur

Kızlar ben tarhanayı önce tencereye tereyağ azıcık zeytinyağı,domates sosu,salça,nane ve doğranmış biberle biraz pişiriyorum daha sonra soğuk suyu ilave ediyorum tarhanamı koyuyorum topaklanmamasi için biraz kaynamaya yakın karıştırıyorum kaynayınca dövülmüş sarımsak ve haşlanmış nohut ekliyorum 5-10 dk daha kaynatıp kapatıyorum

Az önce hb Black friday indiriminden aldığım fiyata baktım şuan hala onları kullanıyorum 9+9kg ariel 64 tl
Fairy platinum 135li 65 tl
Şuan ki fiyatı ariel 149 tl
Fairy 205 tl
%100den daha fazla zam
Birileri kaos yaratıyor
Bu insafsızlık birileri fena kazanıyor
Alışkanlıklarımızı değiştireceğiz bu nedir
fabrika ve imalat elektriğine gelen %49 zam ve o tarihden bu yana nakliye için benzin mazot zammı!! Birde satış deposunun kirasına ve elektriğine gelen zammı topla.
Gördüğünüz gibi aslında kazanan yok.herkes ayakta kalmaya çalışıyor bu kriz ortamında. Ha stokdan satan kardadır belki ama stokcuda çok fazla değildir.zira herkes istikrar olacağını kriz çıkartmayacaklarını düşünüyordu yöneticilerin çünkü.ama akılcı ve tasarruf planları yapmak yerine "bizim allahımız var" denildiği an kriz patlak verdi.

sonuç ülkecek battık işte.hayırlısı bundan sonra :KK43:

Selamlar zamlar almış basını gitmiş.

Mobilyalar taşınırken zarar görür diye onlari yenileyemedim. Ama buzdolabın 18 yıllıktı ve önümüzdeki sene degistirecektik. Baktım herşey zam üstüne zam. Bugün eşimi kandırdım ve buzdolabımızı değiştirdik. Bir de yatak aldırdım esime bugün.

kızlar watsonda sampuanlarda yuzde 40ındırım var ben 3tane aldm 1tanede ındırımsız almıstk 4tane oldu bı sure gıder sanırım
gratiste de dus jeli 1 alana 1bedava haberiniz olsun
cnm sampuanlarin ve dus jellerini fiyati nedir alinacak listemde cunku ona gore gideegim biraz uzak
ne zaman kadar kampnya

Kizlar 7 market gezdim fiyatarastirmasi yaptim
ve calisanlar surekli tum maketlerde fiyat değiştiriyorlar yetisemiyoruz diyorlar hatta bu yüzden osten ayrilanlar olmus yorgunluktan

stok olsun diye acil degildi aldigim ürünler oldu
4 paket sut
2paket bulyon
domates ve biber salcasi
yag cozucu ve cok amacli temizleyici
3 paket makarna
1 paket bulgur
1 paket mercimek
2 paket komili isllak mendil
yarim kg zeytin 64 tl odedim

kızlar selamlar konunun adı altın biriktirmeye başlıyoruz da altın fiyatlı uçmuş gidiyor var mı biriktirebilen? 400 liraya çeyrek altın mı alınır ya :/
Altın sürekli çıkıyor inmiyor ki. Bu yüzden altın alıyoruz. Şu an elime ne geçerse az da olsa alıyorum. Geçen yıl ki bu konu başlığında yazılanlara bakıyorum mesela altına o zaman da pahali alınmaz diyenler varmış

Back
X