• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu arada ben bugün rejime başladım
ama sağlam, bildiğin başladım, bozmak yok
sabah bir tartıldım hayatımda olmadığım kilolara ulaşmışım, şok oldum bildiğin
bayrama kadar hedefim 64,90 kg olmak.
spora da başlayacağım, gitsin fazlalıklar
Bu yil bende kilo da rekor kırıyorum ve inandigim tek sey egzersiz olmadan olmuyor nisan basina kadar toparlanayim da okuldan yürüyerek geleyim en azindan diyorum

hadi bakalim kolay gelsin

Zayıflamak için yürüyüş bile O kadar iyi geliyor ki kızlar.
Haydi kolay gelsin;)

T tatlu bayrağı kimseye vermiyorum ama vermek isterim tabi :D
O bayragi yavasca birak cnm artik guzel gunler geliyor..

Evet yuruyus harika aliskanlik haline gelse zaten yurudugumuz icin kilo da almayacagiz kaslarımız daha guclu olacak

Bu yil bende kilo da rekor kırıyorum ve inandigim tek sey egzersiz olmadan olmuyor nisan basina kadar toparlanayim da okuldan yürüyerek geleyim en azindan diyorum

hadi bakalim kolay gelsin
egzersiz kesinlikle şart,
o kadar hareketsiz bir yaşantım var ki evden şirkete yüz adım atmadan geliyorum, gün içinde de aynı
şimdi rejim ve evde spor ile başlayayım, nisandan itibaren sabahları yürüyüşe başlayacağım.

o kadar hareketsiz bir yaşantım var ki evden şirkete yüz adım atmadan geliyorum, gün içinde de aynı
şimdi rejim ve evde spor ile başlayayım, nisandan itibaren sabahları yürüyüşe başlayacağım.
Kahvemsim senin hareket olanağın daha kisitliymis..
Ben yürüyüş mesafemi uzatiyorum meselâ iki durak uzaktan gidip geliyorum işyeri servisime.
Bu bile farkediyor bende.

Kahvemsim senin hareket olanağın daha kisitliymis..
Ben yürüyüş mesafemi uzatiyorum meselâ iki durak uzaktan gidip geliyorum işyeri servisime.
Bu bile farkediyor bende.
Servis kapıdan alıyor beni, kaldırımdan arabaya seklindeyim sabahları
Akşam bir sokak yürüyorum hatta bazen yurutmuyorlar bile, mesaiye kalınca zaten taksi.

Yürümek bende de çok etki ediyor, bir ay yurus yapsam çok rahat kilo veririm

Babaanne ne kadar düşünceli bravo..

Kızlar biraz önce bir ekonomistin yazisini okudum.
Seçimden sonra dolar 9/10 tl olacak gram altın da 400 diye.
Inanamadim.
Türkiye ekonomosi kötüye gidecek demiş :KK43:
sagolsun canım oyledir bi suru gıyecek aldı bebege besıgını aldı bide 15gram altınlık para verdi ıste. gorumcemde hamıle esıt yaptı her seyi sagolsun
annem de 1700e bebek arabası aldı bide bin tl verdi kıyafet vs falan tabi bide.
Allah sonumuzu hayır etsın canım yaaa
ılce beledıyesınde arkadaslar var memur oldukları halde maas alamamıslar kurumun dogalgazını bıle kesmısler cok korktm valla
E Esila09

sagolsun canım oyledir bi suru gıyecek aldı bebege besıgını aldı bide 15gram altınlık para verdi ıste. gorumcemde hamıle esıt yaptı her seyi sagolsun
annem de 1700e bebek arabası aldı bide bin tl verdi kıyafet vs falan tabi bide.
Allah sonumuzu hayır etsın canım yaaa
ılce beledıyesınde arkadaslar var memur oldukları halde maas alamamıslar kurumun dogalgazını bıle kesmısler cok korktm valla
E Esila09

Benim soyleyecek bsyim yok
Burdada cevremde maas vermeyen belediyeler duyuyorum.
Dur moralimi bozma ben kazanma modundayim kaybetme modunda dertleselim :D

Onlarda durum farklidir gozdagi icin maas odenmiyordur.
Belediye baskanlari aday gosterildimi?
Henuz parasizlik moduna gelmedik ama insan korkuyor

aynı ben canım kapıdan bın kapıda in
ben de normal dogum için ozellikle yuruyuslerimi aksatmamaya dıkkat edıcem nısanda baslıyorum ınsAllah gunde 1saat tabi maximum o da.
havalar serin ama ya bı tam duzelemedi
evim sahıle 7-8dk yurume mesafesınde gel beraber yuruyelm:KK37:

Back
X