• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yil bende kilo da rekor kırıyorum ve inandigim tek sey egzersiz olmadan olmuyor nisan basina kadar toparlanayim da okuldan yürüyerek geleyim en azindan diyorum

hadi bakalim kolay gelsin

ben de okula salata yapıp getirmeye karar verdim. hem sağlıklı hem de biraz yağ yakma moduna geçmem lazım benim de.

bu arada selamlar hatuncanlar.

Aslında o kadar al sat firsati oluyor ki..
Genis zaman ozellikle panik yapmamak gerekli
Bende geri alirsam yazarim burdan
sunu dusundum bıde dalgalanmalar ck oluyo ya bozup o kucuk rakamlarla mı sık al sat yapıp kart etsem takıp etme fırsatım var ayy 3kurus para var derdıne dusuyom ck olsa napcaz kımbılır :KK70:

sunu dusundum bıde dalgalanmalar ck oluyo ya bozup o kucuk rakamlarla mı sık al sat yapıp kart etsem takıp etme fırsatım var ayy 3kurus para var derdıne dusuyom ck olsa napcaz kımbılır :KK70:
aaa olsun oyle oyle artar... Ben dolarlari 2 ser 5 er artirdim. Aslinda abritraj da iyi oluyor...
Sennbi dusun cnm ama aceleci panik olma

Selamlar kızlar
Temizligim tuttu bugün pelte gibiyim öyle oturuyorum. Bir de hastayım hafiften iş yaptıkça terledim soğudu üzerimde. Inş. daha kötü olmam.
Yarın kuaföre gidip saçımı boyatacagim. A101e uğrarım kantinimize uğrarım.
Bir de biraz nakitim var dolar almak istiyorum ama yarın düşerse biraz alayım.

Selamlar kızlar
Temizligim tuttu bugün pelte gibiyim öyle oturuyorum. Bir de hastayım hafiften iş yaptıkça terledim soğudu üzerimde. Inş. daha kötü olmam.
Yarın kuaföre gidip saçımı boyatacagim. A101e uğrarım kantinimize uğrarım.
Bir de biraz nakitim var dolar almak istiyorum ama yarın düşerse biraz alayım.
Bende takip ediyorum piyasayı bu 2 hafta meraktayim acikcasi

Sanirim yuruyuse pzt baslayacagim okul donusleri. Zorlanirsam birakirim... Fena halde salmisim vucudum hic hos degil ordan buran fışkırıyor
Ben yürüyüşü sıkı tutuyorum...her gün en az 1saat yürüyorum sabahları sade yağmurlu havada çıkmıyorum...faydasını görüyorum:KK49:

Back
X