• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr merhabaa napiyirsunuz arkadasim geldi lafladik yedik içtik iyi oldu..
Simdi ortaligi toparladim uzandim
karamelli_turta karamelli_turta
23 nisan da cocuklar daha bur tatli oluyorlar. Lcw da guzel kiyafetler vardi.. Bende kendime 2 pantolon 1 bluz aldim en son...
Aynen canım çok tatli oluyorlar:)
Oglusum kiz arkadaşlarimin arasında oynayacakmış

Selam kızlar,
Bugün işyeri çok bunalticiydi, neyse ki bir sorun olmadan gunu bitirdim.
Akşam karşı komsuma çaya davetliydik.
Rejim tam gaz devam, eve gelirken yarım saat yürüdüm. Gün içinde karbonhidrat hiç tuketmedim, akşam yemek de yemedim komsumda bir parça börek yedim onun yerine.
Şimdi de bitki çayı koydum, biraz TV bakinirim

Günaydın kızlar
Ah bende bu hafta öğle arası yürüyüşlere başladım
Akşam yemeklerini azalttım
Zaten sabah ve öğlen güzel ölçülü yiyordum
Ama akşamları abartıyordum
Yaza girmeden verdiğim kiloları almaya başladım olmadı olmamalı:KK12:
Bol bol su içiyorum
Abur cubur yok
Pilav makarna yok olursa da sadece öğle yemeğinde

merhabalar kızlar
pazartesi günü esıme kredi kartımı vermıstım spora yazılcak dıye dün gıtmıs salona bakmıs kartım yok neyse ara ara bulamadı, dedim o cıkar bı yerden kayboldugunu sanmıyorum, kendı kendıne sınırlendı ıste kayboldu nerde bılmemne, iyice aradınmı dıyorum aradm her yeri falan ddı, yarın ararım dedım bankayı sonra baktm bulamadıgı kesınlesıyo bırının elıne gecer dıye aradım kapattırdım 5dk snra kenarda esofmanının cebınden cıktı kaybetse boyle kızmazdm ıyıce bakmadıgı için cok kızdm yaa bosuna smdı yeni kartı bekle, sanal kart vs vs sıkıntı bide tek kartm o benim kac yılllık,bekarlık soyadım vardı ustunde ck sınır oldm

merhabalar kızlar
pazartesi günü esıme kredi kartımı vermıstım spora yazılcak dıye dün gıtmıs salona bakmıs kartım yok neyse ara ara bulamadı, dedim o cıkar bı yerden kayboldugunu sanmıyorum, kendı kendıne sınırlendı ıste kayboldu nerde bılmemne, iyice aradınmı dıyorum aradm her yeri falan ddı, yarın ararım dedım bankayı sonra baktm bulamadıgı kesınlesıyo bırının elıne gecer dıye aradım kapattırdım 5dk snra kenarda esofmanının cebınden cıktı kaybetse boyle kızmazdm ıyıce bakmadıgı için cok kızdm yaa bosuna smdı yeni kartı bekle, sanal kart vs vs sıkıntı bide tek kartm o benim kac yılllık,bekarlık soyadım vardı ustunde ck sınır oldm
hamilelik, hormonlar :))

merhabalar kızlar
:)) ya kıyamam sana nasılda kızmış bence haklısında gerçi :)) erkekler işte canım …. :)))

ay canım sorma her seye bi anlam yükleme durumu :KK70:

ama canım haklıyım dımı bak sız de dıyosunuz:KK48:
yani kaybetse kızmam ama bakmadıgı için cok kızdım
ben kk mümkün mertebe eşime vermiyorum,
benzer bir olayı biz de yaşadık, iptal ettirdim ve kart arabada torpidoda çıktı
haklısın :)

Back
X