- Konu Sahibi karamelli_turta
- #31.921
Bu ara her okul donusu bir eksik oluyor markete uğruyorum... Ve sanirim dondurucudan yemekten sıkıldım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
226 ya düşerse talimat verdim altın icin 10 gram alsın şimdilikK kahvemsi mutluluk bugun fed karari var etkiler mi bilmiyorum piyasayi bende alcam bekliyorum
bakalim alabilecekmi denemiş olurum..Beğen seçeneğine uzun bas canım.Kizlar bende emojiler pasif neden acaba
Kaderimizde ne varsa onları yaşayacağız canım..Kızlar siz hepiniz bilinçli, gelinleri mağdur etmeden düğün yapacak, onlara destek olacak mükemmel anneler olacaksiniz![]()
6.95 idi canım.
Teşekkürler cnm benim de almam lazım bir ara.6.95 idi canım.
Evet indirimde, mutfak için olandan bugün bir tane daha aldım, olsa daha alırdım. Temizliğini ve kokusunu beğendimTeşekkürler cnm benim de almam lazım bir ara.
Viking temizleyiciler hala indirimde mi acaba kızlar, yarin alayım diyorum K kahvemsi mutluluk
Kaldiysa alayım bende temizlik stoklarim azaldı.Evet indirimde, mutfak için olandan bugün bir tane daha aldım, olsa daha alırdım. Temizliğini ve kokusunu beğendim
Banyoyu henüz kullanmadım.
Ne güzel olmuş:)Bugün iş arkadaşıma acil para gerekti ben havale yaptım, akşam evde yollarim dedi.
Baktım USD yollamış ve kuru düşük almiş :)
Kısa günün karı oldu, bozmam ben onu :))
Hepsindenbirer adet alacağım bulaşık deterjani haricinde.Evet indirimde, mutfak için olandan bugün bir tane daha aldım, olsa daha alırdım. Temizliğini ve kokusunu beğendim
Banyoyu henüz kullanmadım.
WC için olana Esila güzel değil demişti canimHepsindenbirer adet alacağım bulaşık deterjani haricinde.
Aa öyle mi canım.WC için olana Esila güzel değil demişti canim
Evet canım, ben de ondan almadimAa öyle mi canım.