• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesi günlerini sevmediğimi daha önce söylemiş miydim?
gerginlik, kaos, stres bu insanlar haftasonu nasıl vakit geçirmiş anlamadım!!!!
neyse...
@meyraa seni görmek ne güzel :KK200:
turtişim hadi gözünüz aydın karamelli_turta karamelli_turta , artık canım çekti diyip bir tatil günü memlekete gidip geleceksin :)

elimde biraz euro vardı, geçen hafta itibari ile artık sadece altın olarak devam etmeye karar vermiştim ama :)
euro'ları usd'ye çevirdim, ve tam sayı olsun diye azıcık usd aldım.
mesai paralarından gelen biraz TL var, bu akşam da mesai yapacağım.
yarın da bu TL'ler ile altın almayı planlıyorum.
O insanlar kötü enerjilerini iyi yüzlülere atarak rahatlıyor maalesef.
Altının düşmesini beklemeyecek misiniz?

O insanlar kötü enerjilerini iyi yüzlülere atarak rahatlıyor maalesef.
Altının düşmesini beklemeyecek misiniz?
sanırım haklısın
ben almaya niyetlendiğimde 223 civarı idi, 220 seviyesine gelsin öyle dedim, şimdi 241 olmuş satış fiyatı
alacağım 2 gram civarı anca olur
beklemeye gerek yok diye düşündüm
toplu alım yapacak olsam takipte olurdum ama ben mesailerden gele ile aldığımı alıp unutuyorum

pazartesi günlerini sevmediğimi daha önce söylemiş miydim?
gerginlik, kaos, stres bu insanlar haftasonu nasıl vakit geçirmiş anlamadım!!!!
neyse...
@meyraa seni görmek ne güzel :KK200:
turtişim hadi gözünüz aydın karamelli_turta karamelli_turta , artık canım çekti diyip bir tatil günü memlekete gidip geleceksin :)

elimde biraz euro vardı, geçen hafta itibari ile artık sadece altın olarak devam etmeye karar vermiştim ama :)
euro'ları usd'ye çevirdim, ve tam sayı olsun diye azıcık usd aldım.
mesai paralarından gelen biraz TL var, bu akşam da mesai yapacağım.
yarın da bu TL'ler ile altın almayı planlıyorum.
bereketli olsun canım

Kizlarrr kosunn
Carsamba aksamina misafir cagirdim 2 cift esimin is arkadaslari ve esleri ikide bebekk
Cayin yanina
Kibris tatlisi
Sodali borek
Sarma
Arpa sehriye salatasi dusundumm ama salatadan emin degilim cunku gelen arkadaslardan biri yapmisti yanlis hatirlamiyosam farkli guzel karin doyurucu salata tarifleriniz varsa alirimm size zahmet
Yarin aksam hazirlicam hepsiniii

Kizlarrr kosunn
Carsamba aksamina misafir cagirdim 2 cift esimin is arkadaslari ve esleri ikide bebekk
Cayin yanina
Kibris tatlisi
Sodali borek
Sarma
Arpa sehriye salatasi dusundumm ama salatadan emin degilim cunku gelen arkadaslardan biri yapmisti yanlis hatirlamiyosam farkli guzel karin doyurucu salata tarifleriniz varsa alirimm size zahmet
Ben şalgamli kuskus salatasıni çok seviyorum. Aşırı şalgam tadı olmadığı için de herkese uyuyor bence.
Kolaylıklar diliyorum şimdiden.
:KK8::KK8:Tatlu kaç kişi olduk canım kilo vermek isteyenler olarak?

Bugün okula gitmeden evvel 3 mıl leslie yaptım. Benim sporlar başladı:KK6:

118 dolar daha aldım.
Maşallah :) hem sporuna hem dolarına :)

İşten gelince yemek yaptim. Bir makine çamaşırı yerleştirdim, bir diğerini yıkayıp astım. Üç dört gömlek utuledim. Yemekten sonra kitabımı okudum, eşimle takıldık biraz. Az önce de buzdolabımi biraz temizledim, yarın için yemek yaptım. Taze fasulye, salata ve havuç tarator yaptım. Birbirinden alakasız ama sevdigimiz yiyecekler 😃
Artık kitabımı okumaya devam edip sonra da yatabilirim.
Maasim gelse de yatırım yapsam diye bekliyorum 😃

Kizlarrr kosunn
Cayin yanina
Kibris tatlisi
Sodali borek
Sarma
Erişte salatası olur, makarna salatası gibi yapılışı sadece erişte ile yapıyorsun.
Ben genelde yapıyorum çay misafirlerine,epey karın doyurucu

Back
X