• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten altın da gece düşmemiş Aloben Aloben , bence bugün kritik bir gün
Hesap kitap yapıp ek hesabı patlaticam

Aslında baya düştü gece... dolar 5.33 lere kadar düştü ama banka makasları gece boyu çok açıktı, bir şeyler olacak gene, hayırlısı...

24 saat işlem yapan, özel kur tanımlı olduğum Kuveyttürk ün bile gramda makası 3.5 tu ki benim normal makasım, 0.60-0.90 arası...

Günaydın herkese :)
Nakit avans çekip altın yatırımı yapmak mantıklı mi? Burada okudum sanki böyle yapanları. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben birkaç kere yaptım ama o zaman banka kampanyası vardı nakit avans faiz ödemeden çektim, taksitle ödedim.
Bugün yarın altın beklediğim seviyeye gelirse ek hesap ile yapıp Nisan'da kapatmayı planlıyorum.
İyice hesap yapıp avantajları daha fazla ise ek hesap, nakit avans ile birikim yapılabilir bana göre

Aslında baya düştü gece... dolar 5.33 lere kadar düştü ama banka makasları gece boyu çok açıktı, bir şeyler olacak gene, hayırlısı...

24 saat işlem yapan, özel kur tanımlı olduğum Kuveyttürk ün bile gramda makası 3.5 tu ki benim normal makasım, 0.60-0.90 arası...
Yok biliyorum takip ettim düşüşleri gördüm ama gece konuştuk aloben sabah kalkınca 218 olursa ne iyi dedik ona istinaden yazdım.
Gerçekten hakkımızda hayırlısı

Sabah tartilamadim evdeki tartinin pili bitmiş
Ben de tartiyi şirkete getirdim ve pil alıp tartildim :))))
78,9 kg ile başlıyorum o zaman.
Yalnız ben birkaç gün de birşey yapamayacağım gibi görünüyor 1 Nisan itibari ile çok sağlam geliyorum.

Vay be, maşallah, bu ne azim... :)
Sen baştan kazandın, rakiplerimin sıkı olmasına sevindim, kolay olmayacak, ben de zoru severim zaten... :)

Günaydınlarrr
5.40 da başlayan gün kosturmacaya devam ediyor. Kahvaltı - mutfak - fırında kofte-pilav- makinaya çamaşır - yasin,tebareke,amme süreler ve tesbihim tamam. Sporum da akşama kaldı maalesef. Az sonra okula gideceğim.

Arkadaşlar merkez bankasının müdahaleleri bize pahalıya patlayacak haberiniz olsun. Secim öncesi kura müdahalenın de sıkıntıları varmış maalesef...

Back
X