• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlarrr
5.40 da başlayan gün kosturmacaya devam ediyor. Kahvaltı - mutfak - fırında kofte-pilav- makinaya çamaşır - yasin,tebareke,amme süreler ve tesbihim tamam. Sporum da akşama kaldı maalesef. Az sonra okula gideceğim.

Arkadaşlar merkez bankasının müdahaleleri bize pahalıya patlayacak haberiniz olsun. Secim öncesi kura müdahalenın de sıkıntıları varmış maalesef...
ne gibi sıkıntıları mesela canım?

ne gibi sıkıntıları mesela canım?
Ekonomist selçuk gezer ı takip ediyorum. Nette videoları var izleyebilirsiniz. Tl ihtiyacı olanlara tl verilmediği için swap ile tanışmış oluyorum bu arada yabancıların güveni azalıyormuş yani yatırım yapmayacaklar. Borsa da güven kaybı oluşuyormuş ya ben çok hakim olmadığım için anlatmakta sıkıntı yaşıyorum

Ekonomist selçuk gezer ı takip ediyorum. Nette videoları var izleyebilirsiniz. Tl ihtiyacı olanlara tl verilmediği için swap ile tanışmış oluyorum bu arada yabancıların güveni azalıyormuş yani yatırım yapmayacaklar. Borsa da güven kaybı oluşuyormuş ya ben çok hakim olmadığım için anlatmakta sıkıntı yaşıyorum
teşekkür ederim canım izleyeceğim mutlaka. biz de yeni tanışıyoruz swap ile uygulamada. o yüzden araştıracağım.
özeti çok zor günler bizi bekliyor
%90 öyle olduğunu düşünüyorum ama %10 kısmım iyimser bir çözüm bulunacak diye. çünkü yabancı yatırımcı geçen sene ağustostan sonra bile güvendi geldi ülkemize. dünya genelinde iyimser hava oluşması halinde olumlu şeyler yaşanır diye düşünüyorum. hayırlısı olsun inşallah.

ben de atılla yesılada dıye bırının yazısını okudum bugun benzer seyler yazıyodu bu zorunlu düşüslerin neler dogurdugunu Rabbim sonumuzu hayretsın

Kızlar merhaba, ben yeni kaydoldum birikim yapmayı da severim aslında ama evde birikim tehlikeli değil mi benim eşim de ben de çalışıyoruz. Gündüz evde kimse olmuyor. Hırsızlık olaylarından korkuyorum. Bir apartmanda yaşıyoruz kimse kimseyi tanimiyor. Biri kapıda kaldım deyip çilingir cagirsa kimse burda başkası oturuyor demez. Nasil bir yol izliyorsunuz? Altın hesabı ya da vadeli hesabı olan var mı?

Kızlar merhaba, ben yeni kaydoldum birikim yapmayı da severim aslında ama evde birikim tehlikeli değil mi benim eşim de ben de çalışıyoruz. Gündüz evde kimse olmuyor. Hırsızlık olaylarından korkuyorum. Bir apartmanda yaşıyoruz kimse kimseyi tanimiyor. Biri kapıda kaldım deyip çilingir cagirsa kimse burda başkası oturuyor demez. Nasil bir yol izliyorsunuz? Altın hesabı ya da vadeli hesabı olan var mı?
Benim birikimim fiziki altın evde ama biz şu an lojmandayız yine de Allaha emanet tabii ki.
Bilezik yapıp takabilir ya da bankada koruyabilirsiniz.

Kızlar cok yoruldum bugun eğitim de birazdan sazli sözlü eglence yapilacak gidip gitmeme konusunda kararsizim soguk bir ortam var sonucta tanimiyorum sizce ne yapsam

Kızlar selam, yine yoğun bir gündü eve zor attım kendimi.
Öğlen arası biraz evsel alışveriş yaptım.
Banyo ve mutfağa sabunluk, dolap içine dantel görünümlü örtulerden, mutfak masasına örtü, soyacak falan derken yüz TL gitti
Herşeyin fiyatı ne kadar artmış oyle, şok oldum resmen.
Biraz da kasap alışverişi yaptım.
Yarın işe gitmeyeceğim.
Biraz uyuyup dinlenmek istiyorum sonra da temizliğe başlarım.
Utu de var. Aslında kadın alsam iyi olacaktı ama 200 TL den aşağı gelen yok.
Parça parça büyük temizliği yapmıştım zaten,
kalanları yarın yavaş yavaş yaparım.

Merhaba, hoşgeldiniz.
Banka kasasi düşünebilirsin veya altın hesabi.

Kızlar selam, yine yoğun bir gündü eve zor attım kendimi.
Öğlen arası biraz evsel alışveriş yaptım.
Banyo ve mutfağa sabunluk, dolap içine dantel görünümlü örtulerden, mutfak masasına örtü, soyacak falan derken yüz TL gitti
Herşeyin fiyatı ne kadar artmış oyle, şok oldum resmen.
Biraz da kasap alışverişi yaptım.
Yarın işe gitmeyeceğim.
Biraz uyuyup dinlenmek istiyorum sonra da temizliğe başlarım.
Utu de var. Aslında kadın alsam iyi olacaktı ama 200 TL den aşağı gelen yok.
Parça parça büyük temizliği yapmıştım zaten,
kalanları yarın yavaş yavaş yaparım.
Ah Kahvemsim fiyatlar hiç yerinde durmuyor maalesef.
Yarin dinlen biraz kendine de vakit ayir,dinlen canım.

Back
X