• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın arkadaşlar ❤️
Hayırlı bir gün olsun hepimize inşallah.
Sabah 6 da uyandım,daha ezana 1 saat varken. Yetmiş demek ki uyku. Hava kapalı ve rüzgarlı. Keşke uyanmasam dedirtiyor insana. Yaşlandıkça yazı sever oldum yahu. 😋
Mavimliyle fazla kiloları veriyoruz.O artık 80 lere veda etti maşallah. Takım arkadaşları da çok güzel insanlar. Başka kilo vermek isteyen varsa gelsin. Tavsiye ederim.
ben gelcemde, su an mutfaksiz biraz zor 😔

babyloading87 babyloading87 öyle yoğunsun ki baby çok normal değil mi, ama yine güldürdün tabisi 😄

Ya söylemek istiyorum tutamıcam artık baby! işi bırakma kuzum yaaa, tabi sen en iyisini bilirsin benim içimden geçen biraz daha direnmen.

karamelli_turta karamelli_turta nasıl oldu ablacın canım?

Günaydın herkese
moralim çok bozuk 😕 kreşlerde kapanacak gibi😭anneme yada kaynanama bırakamam çocukları babam kalp hastası tansiyon gizli şeker kolestrol ne ararsan var kaynanamda da kalp şeker var...
Annem bakabilir ama babamı riske atamam işyerinde bu döenm biraz risk altındayız temaslılarla iç içeyiz pozitif vakalar var senelik iznim hiç yok ücretsize de eşim gönülsüz ben çaresiz kalırsam ayrılayım diyorum ama idarenin onaylayacağından emin değilim...
Umarım güzel bir düzenleme yapılır da çalışan anne babalar zorda bırakılmaz😞

Bu analar napsın ya 😔 benim de iznim bitiyor aynı düşünceler beni de sardı. Hakkımızda hayırlısı olsun canım, umarım bir düzenleme yapılır 🙏🏻

babyloading87 babyloading87 öyle yoğunsun ki baby çok normal değil mi, ama yine güldürdün tabisi 😄

Ya söylemek istiyorum tutamıcam artık baby! işi bırakma kuzum yaaa, tabi sen en iyisini bilirsin benim içimden geçen biraz daha direnmen.

Bu ay 4bin sigortalara cektik🤦🏻‍♀️😂
ben bıraksam is beni bırakmaz bu borcları kim ödücek diye😂
Direniyorm valla😅

Ablam dün geceyi de kötü geçirmiş ama bugün akşamüstü msj attı bana daha iyi hissetmeye başlamış zannediyorum 🤩🤩
Rabbim tüm hastalara şifalar versin, insana çok zor geliyor.
Sağol koalacim.

Ne zaman gelecek Asmin
Yerin hazır canım.sen işlerini hallet yeter ki. Kışın ne işimiz var başka.zaten eve kapanacağız yine. Diyete ,spora ,okumaya odaklanırız biz de.
aralik 22 de gelcekmis canim. Kres cikmazsa evdeyim, kres yeri bulursam is basvurulari yapip ise basliyacagim canim. Ama öylede böylede birseyler yapmaliyim, gittikce dahada kilo aliyorum

Selam kizlar,

tasinmadan önce iki arkadasimla bulusmusdum. Ayni masada oturduk, ama acik havadaydik. Arkadasin biri biraz nezleydi, ama test yaptirmisdi ve test negativ di. Yanliz kiz 3 hafta boyunca ardindan cidfi cidfi hastaydi. Bu hafta kan aldirtmus, antikor (mu türkcesi?) bulunmus. Yani testi yanlis cikmis, kiz bildigin coronaydi, bizimle otururken. 2 sast filan bi aradaydik, allahdan hic sarilmadik ve acik havada oturduk.
Eve eksikleri almaya devam...daha ne kadar harciyacagiz merak ediyorum.
Yarin 5:30 da kalkip hazirlanip cikcam. Eski evi teslim edecegim, güya devredecegim adamin kontratinida yarin getirceklermis. 2 ay oldu.
Ardindan kendime ayakabi bakmaya ve markete gitcem ordanda eve döncem.
Öglende hali bakmaya gidecegiz.
Evi cok sevdik, ama sürekli kizin pesindeyim, odalari karistiriyor, thermostatlari ceviriyor. Sürekli bir yerin isigini aciyor. Eski evde eli yetismiyordu. Elektrik faturasi bizi bitircek belli 😂
Bu haftadonu kizin mobilyalarinida ismarlamaliyim. Bi türlü firsat bulamadim.
Komsularla tanismaya devam ediyorum. Cocuklar evin önünde oynarken sohbet ediyoruz. Simdilik hepsi cok cana yakin.

Gelecek ayda altin düşük seyreder umarım.
Haftaya sınav görevim var
Gelecek ay sıkışacak gibiydim kabaca hesap yapınca ama sınav görevi çok iyi geldi.
Sınavın ücreti diğer ayın 20sinden sonra yatıyor böyle ilaç gibi geliyor
Kış aylarinda masraflar artiyor cnm bu yüzden gider fazla oluyor.
Sinav ücreti iyi gelir ✌

eveeeet evi devrettim 😊 adamda kontratina ulasdi sonunda 🙏🏻
Elektrigini bildirdim, esimde almanyaya gelince yemege gelin görüselim dedi 😊
Sempatik biri gercekten.
Simdi kendime ayakabi bakmaya gideceyim, ordanda eve.
Hadi gözünüz aydın canısı:dua:

Hayırlı cumalar arkadaşlar☺
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım ...bugün gün içinde açıklama yapılacakmış özel kreşlerle ilgili beklemedeyiz umarım en azından kreşleri kapatmazlar çalışan anne babalar için:(
babyloading87 babyloading87 eşim alıştığından sıkıntı yaşarız diye düşünüyor 6000 civarı kazanıyorum bizim için yüksek bir meblağ kendi maaşı krediye kiraya ve kreşe gidiyordu eve destek veriyordu ama genel itibariyle diğer harcamalar ve birikim benim maaştan oluyor dediğin gibi araç alıp sattıyor arada sigortası yakıt gideri bakımı gibi şeyler gerekiyor bunları durdurması lazım birikimimizn büyük kısmını al sattan yaptı,sıkışınca içerden yememiz gerekecek hemde birikimi destekleyemeyeceğiz...
Yani mecbur kalırsak tabiki ayrılırım çok şükür maddi durumdan sıkıntı yok ama ileriyi de düşünmek gerekiyor napalım daha ev yok ortada😕

Back
X