• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anam kim gelmiş 💞💞😆 bir de yoklama almış. Al canım al,böyle sessiz gidip merak ettiriyorlar kendilerini.
Kahvem bir bitmedi yoğunlukların ya. Nerede eski sohbetler. Asmin le ikiniz gece kuşları ne güzel yazıyordunuz.
Asmin artik tavuklar gibi erken bayiliyor 😩😩😩

Amerika Massachusetts`deyim, cok uzak, bazen Avrupa olsamiydi diye dusunuyorum.
Avrupa'nın gurbeti çok zor 😓 kimsesizlik Zor yoksa yaşam şartları falan çok güzel bende fransadayim kader kısmet insanı bir şekilde çekip götürüyor işte

sene sonuna kadar küçük cocuklar için aşi cıkacakmış biontec den. Bende cıkınca bir kaç ay bekleyip kızı aşı yaptırırım diye düşünüyorum. Artık krese gidiyor ve coronanın kalıcı oldugunu artık hepimiz biliyoruz bence. Bir şekil cocukları korumalıyız diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı canım 😘
Ben de benimkileri yaptiracagim asi cikinca.

Bizede vermediler vallahi kısmet artık burda olsaydı Türkiye'den çok iyiydi bizim için elin kiralarında rezil olduk bari gider girerdik toptan para versende nerden getirdin deyip soruşturma başlatırlar
Baslatirlar mi 🤔🙄 burda da bu para nerden kaynagini göster diyorlar.

Merhaba, kabul ederseniz ben de yazmak istiyorum buraya. 36 yasindayim, kimyagerim, bir sirkette arastirmaci olarak calisiyorum, yurtdisinda yasiyorum. Iki cocugum var, oglum 6, bu sene 1. sinifa basladi, kizim 27 aylik.
3 ay once 15 yillik krediyle ev aldik, hedef krediyi 10 yilin altinda bitirmek. Kredi disinda baska bir borcumuz yok cok sukur.
Hosgeldiniz, Amerikadan biri gelince sevindim 😃 ben de yari Amerikaliyim. Yeni evinizde güle güle oturun.💜

Günaydın arkadaşlar 💞💞
Kursa gidip geleceğim,2 ders var sadece bugün. Üst katımizda oturan yaşlı teyze ve amca hoşgeldine gelmek istediler. Ben de geç kahvaltıya davet ettim. Masayı hazırlar giderim artık. Eşim de evde. O da çayı demler,detayları halleder. Çok güzel insanlar var mahallede. Samimiler. Evim yapılana kadar alisacagiz birbirimize sanki.😊

Adağımı Lösev e bağışladım. Can,kan olsun kuzulara. Rabbim hepsine şifa verip ailelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir tane de öğrenci
buldum burs verecek. Geri dönüş bekliyorum kendinden. İçimden o kadar çok şey geliyor ki,keşke gücüm yetse de yapabilsem.

Selam kizlar,

bugün ise geldigime güzel bir süprizle karsilandim 🥰 patronum odami balonlarla süslemis, deneme sürecim bitdi diye ☺️
Cok sevindim gercekten ☺️
Kizim yine gece kusu oldu. 3 saat uykuyla günü gecirdim. Güya erken cikaciktim, yine tam cikarken önemli bir is cikti 🤷‍♀️
Umarim bu gece uyur. Ekonomie gelirsek, ay sonu iyi giderse sifira sifir cikacagiz, kötü giderse eksiye gircez 😂
Durumlar vahim yani 😁 11ci ayin sonunda esim yine issizlik maasi alacak. Umarim bi 700€ ordan gelir bir süre.
Cok sevindim canım ne kadar mutlu olmuşsundur. İş yerini sevmek orada sevilmek çok güzel bir duygu
Kızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Rabbim yavrularımıza hayırlı, helal kapılar açsın. Amin.💝
Allah kabul etsin ablacım.
Selam kızlar 💞💞💞
Hepinizi çok özledim.
Bu aralar mutfağı yeniliyorum. Yemek takımını da değiştirdim. Haftasonu detaylı mutfak temizligi yapıp eskileri çıkardım evden.
Herşey aşırı pahalı, kalanlar biraz daha beklemeye devam etsin, sırayla
Dün son çeyreği kapattigimiz toplantıyı yaptık en başarılı departman benimki seçildi, çok mutluyum bunun için. Umarım bu sene sonunda terfi de alabilirim🙏
Kasım bitene kadar her haftasonu eğitimim var.
Birikim işi eşimde ama pek iyi gitmiyor.
Yine tedavi masrafları oldu oradan kullandık
Zaten herşey aşırı aşırı pahalı, evde yesek bile mutfak masrafınin önüne gecemiyoruz.
Stok yapılması gereken şeyler var, geçen sene temizlik ve kişisel bakım malzemesi hiç almadım iyi olmuştu. Yine yapmalıyım doğalgaz faturası gelmeden.
Canim gule güle kullan aldiklarini.
Gecmis olsun enişteye de.
Burdayım bebisim. Gündüz işle aksam cocuklarla yoğunum zor atıyorum kendimi yataga
Gün sırası bendeydi bu ay 😃
Kaç aydır birikim de olmadi zaten 10 gr aldim hemen.
Bereketli olsun kuzum
yok canim annem haric hepimiz hastayiz hala. Bugün gitdim pcr trsti oldum. Ne olur ne olmaz diye. Mesaji bekliyorum.
Gecmis olsun canimcim.
Adağımı Lösev e bağışladım. Can,kan olsun kuzulara. Rabbim hepsine şifa verip ailelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir tane de öğrenci
buldum burs verecek. Geri dönüş bekliyorum kendinden. İçimden o kadar çok şey geliyor ki,keşke gücüm yetse de yapabilsem.
Allah kabul etsin tekrardan.

Gunaydin canımlar
Havalar buz. Neyseki kaloriferler yandı evde. Kat kat giyinmekten çok sıkıldımdı🤣
Okul açılalı beri annemi göremiyorum cok özledim onun üzüntüsü var içimde.
Geçende kardeşimle buluştuk disarda eşi hamile ona da gidemiyoruz.
Atamaları yapmıyorlar o taraftan kederliyiz🤣
Bu ara hayat eve gel yemek ye yattan ibaret🤣

Bir tane de öğrenci
Ne güzel yapmissin, yerini bulsun insallah 💙

Avrupa'nın gurbeti çok zor 😓 kimsesizlik Zor yoksa yaşam şartları falan çok güzel bende fransadayim kader kısmet insanı bir şekilde çekip götürüyor işte
Gurbetlik gercekten her yerde cok zor, annemle babam yanimizdalar simdi Mart basi donecekler, onlardan once kayinvalidem vardi 6 ay, tabi bizim icin degil torunlar icin geliyorlar, ama kardesimi yegenlerimi cok ozledim.

Merhaba kizlar, bizim Istanbul`da kucuk bir evimiz var kirada, kendimiz icin almistik doneriz diye ama vazgecince kiraya verdik. Kiz kardesim kiradir vergidir halleder islerimizi, annemle babam gecen ay yanimiza geldiler, saglik sigortasi test gibi masraflari biriken kiradan odettirdim kardesime ama bir suru baska sey de getirdiler annemler, para da kabul etmezler, o yuzden kardesime annem icin 2 ceyrek almasini soyledim.

Ev kredisinin 3. taksitini odeyecegiz bu ay, hesap yapip ara odeme miktarini da belirlememiz gerek.

Havalar sogudu, dun aksam biraz isitmayi calistirdik. Dogalgaz 25$ gelmis. Elektrik daha gelmedi. Suyu 3 ayda bir ust katla birlikte oduyoruz, daha hic gelmedi, bize kotu bir supriz yapmasa bari.

Back
X