Merhaba, bizde pazartesi tatil, oglanin da arkadasinin dogum gunu varmis o gun, onu goturecegim partiye, bahcede yapacaklarmis.
Ben bu ev isinin kismet isi olduguna cok inaniyorum, bizim alma gibi bir planimiz yoktu, burada open house oluyor evi gosteriyorlar, esime dedim gel en azindan cevreyi ogrenmis oluruz dedim ama ilk gordugumuz evi almis bulunduk. Tabi once pahali geldi, saticinin emlakcisi bize ulasti, ilgileniyor musunuz hala, siz bir teklif verin dedi. Biz de 40 bin daha dusuk bir teklif verdik, bir de bizim emlakcimiz yok oradan da saticinin cebinde 15 bin gibi bir tutar kalacak, boyle olunca kabul ettiler teklifi. Burada saticinin da alicinin da emlakci ucretini satici oduyor. Bu sene faizler cok dustu, ev piyasasi cok hareketli, bir eve bir suru teklif geliyor, satis fiyatinin da uzerinde, hatta biz dusurduk fiyati deyince arkadaslar sasirdi, biz de acaba yanlis mi yaptik bu evde bir sorun var da ondan mi kabul ettiler teklifimizi dedik, neyse simdilik bir sorun gormedik. Satan emlakci siz cok iyi fiyata aldiniz, sizinki gibi bir evi daha fazlaya sattik yeni demis esime. Insallah oyledir, Turkiye`deki evden zarardayiz, altin ve dolar bozdurup almistik, bari buradan kurtaralim :)