• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızçeler 🌸

Gece koalası geldi 🙊 haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum asla. Bu hafta temizlik filan da yapamadım.

A Asmin75 karamelli_turta karamelli_turta teşekkür ederim canlar 🙏🏻

Küçüğün doğumgünü şerefine dedesi 500₺ verdi, yarın euro alacağım ona inşallah.

Yazmayı unutmuşum, kozmetik ve kıyafet orucum devam. En çok ona dikkat ediyorum sanırım, rimel almam lazımdı bi postta gördüm ve kurumak üzere olan rimelime göz damlası damlattım. Artık tutumlu değil de cimriyim ben galiba ya 🤣
Doğum günü kutlu olsun minigin 🥰
Dedesinin de kesesine bereket.
Benimle takila takila tutumluluk hepinize bulaştı 😁
Ilk kez duydum yalnız göz damlasi olayını.

Selam canlar,

arkadaslarla mangala gitdik bugün 3 aile. Cik güzel gecdi. Sipam cok eylendi, eve gelince küvet sokdum ve normalinde bana mutlaka uyumadan önce kitap okuturan kizim direk yorganin altina grip uyumak istedi 😂
Arabanin faydalarini bugün yine gördüm. Mangala giderken bagaca 1000 tane eysa doldurdum kiz icin. Oyuncak, ince ceket, kslin ceket, kazak, penye 😂😂😂 eskiden bir cantaya gireni ala biliyordum sadece.
sadece. Yarin ilk kez evden calisacagim 🎉😁 umarim sistemle sorun yasamam.
Mutfagimi aldigimda cok gec geldigi icin sikayet ede ede 200€ luk çek vermisdiler bana, ama onu nakit olarak degil sadece onlarin ürünlerine kullana biliyorum. Mobilya dükkani.
Demin esimle konusuyordukda kurutma makinesi sart diye, aklima geldi o 200€. Internetden baktim o mobilyacida kurutma makineleride satiliyormus 😁 fiyatlar 540€ civari, 20% de indirim varmis, 200€ degerindede çek var bende. Cebimizden 260€ civari cikacak böylece 😁 Almaya karar verdik.
Kizada halen raf ve dolap almaliyiz, onlarada ikea da bakcazy
mavimli mavimli canim sen cocuklarin odasini nasil dösedin? Kiz 3 yasinda ve sadece oyuncaklari icin istiyorum ki biraz toparliya bilelim odayi.
Güzel fikirlere acigim kizlar fotorafli 😁😘
Ne iyi oldu dimi asmin araç almaniz.
Bizim aracimiz da sürekli eşim tarafından bakimda 😃 bu işlerden biraz anlayan koca bir taraflarını sürekli açıp bakip değiştiriyor 😃
Ben halimden memnunum o pek olmasa da.
Tatile bile götürdü bizi daha ne olsun.

Çek verilmiş olmasi epey işinize yaradi o zaman yarı fiyatına almış olacaksın.

Selam canlar,

arkadaslarla mangala gitdik bugün 3 aile. Cik güzel gecdi. Sipam cok eylendi, eve gelince küvet sokdum ve normalinde bana mutlaka uyumadan önce kitap okuturan kizim direk yorganin altina grip uyumak istedi 😂
Arabanin faydalarini bugün yine gördüm. Mangala giderken bagaca 1000 tane eysa doldurdum kiz icin. Oyuncak, ince ceket, kslin ceket, kazak, penye 😂😂😂 eskiden bir cantaya gireni ala biliyordum sadece.
Mutfagimi aldigimda cok gec geldigi icin sikayet ede ede 200€ luk çek vermisdiler bana, ama onu nakit olarak degil sadece onlarin ürünlerine kullana biliyorum. Mobilya dükkani.
Demin esimle konusuyordukda kurutma makinesi sart diye, aklima geldi o 200€. Internetden baktim o mobilyacida kurutma makineleride satiliyormus 😁 fiyatlar 540€ civari, 20% de indirim varmis, 200€ degerindede çek var bende. Cebimizden 260€ civari cikacak böylece 😁 Almaya karar verdik.
mavimli mavimli canim sen cocuklarin odasini nasil dösedin? Kiz 3 yasinda ve sadece oyuncaklari icin istiyorum ki biraz toparliya bilelim odayi.
Canim yarin fotograf atayim sana. Biz öyle cocuk odasi takimi falan almadik. Yataklari ahsap ikinci el, oyuncak kutulari da, kitaplari icin aldigimiz raflarda 🤣 Duvarlari da Amazondan aldigimiz duvar cikartmalariyla süsledik, bir de benim 4-5 yasinda yaptigim resimlerle (yetenekliymisim o zamanlar:).

Doğum günü kutlu olsun minigin 🥰
Dedesinin de kesesine bereket.
Benimle takila takila tutumluluk hepinize bulaştı 😁
Ilk kez duydum yalnız göz damlasi olayını.
Teşekkür ederiz teyzoşu, amin 🧡 vallahi işe yaradı, sevdim bu işi ben 🤭
52 hafta kumbarasina başladım tekrar 🤑
Katilsaniza bana 😀
Ama ben 25 haftalik fln yaparim muhtemelen onu ne çıkarsa artik.
Ben varım turtişim ☝🏻

Dolgum düştü bugün 🙄
Sıcak soğuk hissiyatı var.
Sabah gittim dr umun kliniği kapaliydi.
Eve gelince de uyumuşum tâbi.
Yarın da şehir dışındaymış dr,kaldık mi çarşambaya.
Kesin kanal olacak diyecek pufs.
Geçmiş olsun canım benim, inşallah sadece dolgu yenileme yeterli olur 🙏🏻

Selam canlar,

Asmin süper denk gelmiş 🌸

Ben ikeanın oyuncak dolaplarından aldım ikisine de, benim evim çok küçük dolayısıyla odalar da küçük. Hayli eşya topluyor o dolaplar.

Büyüğün odasına merdiven gibi olanlardan aldım, iki küçük çekmecesine kağıt, boyalar, hobi malzemeleri filan da koyuyorum. Küçüğün odası çok küçük olduğundan ona düz olanını aldım, şimdilik boş çekmece de kaldı. Ben kk ya fotoğraf yükleyemiyorum ama şunlar A Asmin75

Dolgum düştü bugün 🙄
Gecmis olsun canim.

Selam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar😂😂😂
Amanın pek datlıydi yaaa
kuzuya halasından bi ceyrek😂😂😂
Babamlar ev yaptırıyorlar 80gr verdim elleri bollasinca oderler.
Su an bende ne para ne altin kaldı saglik olsun.
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.

Amanın pek datlıydi yaaa
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.
Oooiii 😍 hala olmak 🧡 ben!

Bayılıyorum hala olmaya Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii , "doğayı sev halayı koru!" 🤭

Allah analı, babalı, halalı, kuzenli ve tüm sevdikleriyle, sağlıkla, şansla büyütsün 🙏🏻

Babanlar da güle güle, sağlıkla otursunlar inşallah 🌿

karamelli_turta karamelli_turta gecmis olsun, dis isi zor, gecen sene baya bir disciye gittim.
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii hayirli olsun, ben de eli kulaginda 3. kez teyze olmayi bekliyorum, tek kiz kardesim var.

Selamlar, yogun bir haftasonu gecirdim, oglanin kislik ihtiyaclarini tamamladik, arkadasina hediye aldik, evin ihtiyaclari, haftalik market alisverisi 300$ a yakin harcadik. Kredi otomatik odemede, cekilmis hesaptan, esim ara odeme de yapmis, hesabimda sadece 98$ kalmis.

Dolgum düştü bugün 🙄
cok gecmis olsun canim 😘

Ne iyi oldu dimi asmin araç almaniz.
Bizim aracimiz da sürekli eşim tarafından bakimda 😃 bu işlerden biraz anlayan koca bir taraflarını sürekli açıp bakip değiştiriyor 😃
Ben halimden memnunum o pek olmasa da.
Tatile bile götürdü bizi daha ne olsun.

Çek verilmiş olmasi epey işinize yaradi o zaman yarı fiyatına almış olacaksın.
benimki cok anlamaz arabadan malesef 😁 ama cidden keske daha önce olsaydi diyoruz herdefasinda.

52 hafta kumbarasina başladım tekrar 🤑
Katilsaniza bana 😀
Ama ben 25 haftalik fln yaparim muhtemelen onu ne çıkarsa artik.
biz cam kumbara nerdese doldu yine ☺️ gecen sefer kizima altin alamamisdim, ihtiyacimiz vardi o paraya, bakalim bu kez ala bilecekmiyim.

Asmin süper denk gelmiş 🌸

Ben ikeanın oyuncak dolaplarından aldım ikisine de, benim evim çok küçük dolayısıyla odalar da küçük. Hayli eşya topluyor o dolaplar.

Büyüğün odasına merdiven gibi olanlardan aldım, iki küçük çekmecesine kağıt, boyalar, hobi malzemeleri filan da koyuyorum. Küçüğün odası çok küçük olduğundan ona düz olanını aldım, şimdilik boş çekmece de kaldı. Ben kk ya fotoğraf yükleyemiyorum ama şunlar A Asmin75

tesekür ederim canim 😘 onlari burdada cok kisi kullaniyorda, daha fazla gercekten raf veya dolap sekli istiyorum, cünkü kasa olunca disdan bir düzeni var, ama ben gercekten dizebilmek istiyorum eysalari. Bugün tüm ivur zivirlari atdik. Artik az ama güzel oyuncagi olsun istiyorum gercekten

Amanın pek datlıydi yaaa
Allah anali babali büyütsün canim 🧿🧿🧿

Amanın pek datlıydi yaaa
Allah analı babalı büyütsün witch 🤩
Seni gidi taze hala.
Benim yeğen sayisi şu an iki rabbim isteyenin kucağını doldursun inş.

Back
X