- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
İşte İnsan sizin gibi evlat acısı çekenlerin halini düşününce kendi derdinden utanıyor. Sabırların en büyüğünü diliyorumbugün bakıyorum videolarına resimlerine ama seçemiyorum hepsi ayrı güzel
evet benim kızım
Sizin de başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Off çok çok zor.Amin canım inşallah.Allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın.
sizinde başınız sağolsun
başınız sağolsun. allah sabır versin ikinize de.
Konu evlat olunca kelimeler yetersiz kalıyor. Rabbim size sabır,dayanma gücü versin. Kayıplarınız için çok üzüldüm.
Allah razı olsun. Rabbim eli kanlı düşmanıma dahi yaşatmasın.Allah sabırlar versin sizede Rabbim melek yavrularinizin mekanlarını cennet eylesin inşallah :'(
20 sene de olsa o acı hiç dinmez. Bir yerlerinde seni kavurur durur. Zamanını bekler o acı. Ve durup durup yine vurur. Acıtır. Rabbim konu sahibinin de senin de yardımcınız olsun. Bunları okuyunca kötü oluyorum. Üzülüyorum.4 sene oldu canım. Ablasına çok benzeyen bi melek daha verdi Rabbim, tekrar büyütüyorum onu sanki. Şükürler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin...
O acının yangının sönmesine değil 20 sene, ömür yetmez. O yüzden tesellimiz ebedi hayatta sonsuz şekilde seveceğimizi bilmek.20 sene de olsa o acı hiç dinmez. Bir yerlerinde seni kavurur durur. Zamanını bekler o acı. Ve durup durup yine vurur. Acıtır. Rabbim konu sahibinin de senin de yardımcınız olsun. Bunları okuyunca kötü oluyorum. Üzülüyorum.
Bazen eşimle konuşuyoruz. Karışan bebekler oluyor. Bizim bebeğimiz de karışmış olsa napariz diye. Ikimiz de kizimizi vermeyiz diyoruz. Çünkü alışıyor insan. Kokusuna, gülüşlerine, cilvesine..... herşeyine...
Yani evlat ... Hayatını , hayatının anlamını, seni değiştiren mis kokulu insan.. Kaybetmek ama diger dünyada onunla olacağını bilmek.. Belki bu bile teselli olmuyordur.
Çok uzattım. Içim yandı çok üzüldüm. Rabbim acinizi dindirsin.
Ay allahim ne kadar da içten yazmışsın canım benim sanırım sende aynı acıyı yaşadın. Allahım sabır versin sana daO acının yangının sönmesine değil 20 sene, ömür yetmez. O yüzden tesellimiz ebedi hayatta sonsuz şekilde seveceğimizi bilmek.
Doğum günlerinde başka başka çocuklara hediye alıp onları sevindirmek, ölüm yıldönümünü tarihten silmek...
En acısıda belkide insanların 'aa bu çocuğu ölen gelin/kız değilmi ' diye güya fısıldayarak herkesin duyacağı şekilde söylemesi.
O yüzden bahsetmiyorum artık kimseye. Kalbim onun aşkıyla dolu o bana yetiyor
Allah sabir versn. Bnmde kizim var 3 yasinda gözlerm doldu cok kötü oldm sizin halinizi dusunemiyorum bilee.((merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Canım hic bilmiyordum basın sagolsun. Yorumlarin gözümün önüne geliyor ne kadar da güçlü kalmissin.gozlerim.doldu canım benim. Allah sabirlar versin sana.kimseyi rabbim evlat acısıyla sinamasinBenim kızımda 3 yaşındaydı Doğum gününü Yeni kutlamıştık. Psikolojik destek al kesin canım tek başına atlatamazsın.
Rabbim kalanlara uzun ömür versin,size dayanma gücü sabır versin. Onların yeri zaten belli bizi bekliyorlar :)
Acini derinden paylasiyorum Rabbim sabır versin ben doğuma iki hafta kalasi karnimda öldü
Odası beşiği herseyi hazırdı psikolojik tedavi gördüm aylarca
Ben gormedigim halde hayat benim için durmustu
Seninki daha zordur eminim yasanmisliklar var çünkü
Yasaydi dört yaşında olacaktı çok şükür şuan bir yaşında bir kızım var doğduktan sonra acim hafifledi
Rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasin
Sizede sabır ve dayanma gücü versin Rabbim
Acini derinden paylasiyorum Rabbim sabır versin ben doğuma iki hafta kalasi karnimda öldü
Odası beşiği herseyi hazırdı psikolojik tedavi gördüm aylarca
Ben gormedigim halde hayat benim için durmustu
Seninki daha zordur eminim yasanmisliklar var çünkü
Yasaydi dört yaşında olacaktı çok şükür şuan bir yaşında bir kızım var doğduktan sonra acim hafifledi
Rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasin
Sizede sabır ve dayanma gücü versin Rabbim
O acının yangının sönmesine değil 20 sene, ömür yetmez. O yüzden tesellimiz ebedi hayatta sonsuz şekilde seveceğimizi bilmek.
Doğum günlerinde başka başka çocuklara hediye alıp onları sevindirmek, ölüm yıldönümünü tarihten silmek...
En acısıda belkide insanların 'aa bu çocuğu ölen gelin/kız değilmi ' diye güya fısıldayarak herkesin duyacağı şekilde söylemesi.
O acının yangının sönmesine değil 20 sene, ömür yetmez. O yüzden tesellimiz ebedi hayatta sonsuz şekilde seveceğimizi bilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?