altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Başınız Sağ olsun
Gözyaşlarıyla okudum Allah sabırlar versin
Cennette bekleyen bir meleğiniz var
Gerçekten tam bir melekmiş resimdeki melekse
Ne desem sizi teselli etmeye yetmez Allahtan sizin için bol bol sabır isteyip dualar edeceğim

Allah sabırlar versin..
Başınız sağolsun

doğum gününde küçük bir pasta aldım _bugüne kadar hiç mezarı kelimesini kullanmadım_ yanına gittik. mumu yaktık hadi beraber üfleyelim demeye kalmadan mum sönüyor. herzaman yaptığımız gibi bida bida diyerek tekrar tekrar mumlara üfledik kızımla

Okurken burnunun direği sızladı Allahım sabır versin size hepimiz Rabbimin emanetiyiz birgün bizide alacak yanına yavrunuzuda erken aldı ölüm bir yok oluş değil meleginizle cennette kavuştursun sizi Rabbim

sabırlar dileyebiliyorum sadece.

Canım ben daha 1 sene bile olmadı Allah verdi Allah aldı cümlesini kullanmaya başlayalı. Kabullenme sürecine girince bişeyler ağızdan çıkıveriyor.
Ben hiç mezarı demedim aksine şuan 5,5 yaşında olan kızım hala ablamın çiçek bahçesine gidelim diyor bizde öyle diyoruz. Çok Yeni senin için, umarım destek alıyorsundur canım.

Tekrar deneyin. İnşallah olur evinize bi neşe daha gelir.

evlat acısı öyle bişey ki ağlamak istersin bağırmak ...
bogazında bir hiçkirık takılıp kalır ne aglayabilirsin konuşabilirsin ...
gözünün ucunda hep bir damla yaşla gezersin ...
kokusunu hiç duymadıgın yavrunu özlersin ..
yaran kabuk baglamaz ince ince kanar ...
başınız sagolsun sizin acınız daha bir katmerli ...
rabbim sabır versin

başınız sagolsun

Ahh ahh.. aplattınız beni.. benim babaannemde 6 çocuğunu kaybetmiş. Kimi 6 aylık kimi 2 yaşında. . Duyunca bebekmiş zaten..büyüse daha zor olurdu demiştim içimden.. çok küçüktüm. Ama işte ilk hamile kaldığım an anladım babaannemi..

En büyük duam Allahım evlat acısı verme. . Evlatlarımızla imtihan etme.

Rabbim size de sabır versin. Bunu unutturacak acı vermesin. En kısa zamanda tekrar hayırlı evlat versin inş..

profesyonel yardım almıyorum . ama kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. kayınvalidem kuran öğretti okuyorum,kitap okuyorum,puzzl yapıyorum, arkadaşım 5 şişle patik örmesini öğretti örüyorum birnevi terapi gibi. bizimki de çiçek bahçesi gibi pembe açelyaları açtı hepsi

Okurken bile icim sizladi ki bizler sizin yaşadığınız acının binde birini bile tahmin edemeyiz Allah sabırlar versin, ne sanslisiniz ki boyle güzel bir meleğin annesi olmak bahşedilmiş size.. hepimizin eninde sonunda gideceği yere biraz erken gitmiş diyelim. Zaman sadece bu dünya için geçerli, kavuşma umudunuzu hiç kaybetmeyin, bu dünyada kızınızın adını layıkıyla yaşatın. Tüm kalbimle acınızın dinmesini dilerim. Allah tüm sevdiklerinizi size bağışlasın, bir daha acı yüzü göstermesin.

Son düzenleme:
Allahim sabır versin
Uyuyan Adamdan Nefret sizin de başınız sağolsun.
Geçen sene haksever in konusunu okuduğumda aglamistim. Şimdi de aynı şey oldu. Gerçekten evlat acısı çok zor olmalı. Ve bu kadar zor bir imtihanın mükafatı da eminim çok büyüktür. Evlatlarınız cennetin en güzel yerinde sizi bekliyordur. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. dualarımız hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…