- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
Allah sabırlar versin..Benim kızımda 3 yaşındaydı Doğum gününü Yeni kutlamıştık. Psikolojik destek al kesin canım tek başına atlatamazsın.
Rabbim kalanlara uzun ömür versin,size dayanma gücü sabır versin. Onların yeri zaten belli bizi bekliyorlar :)
doğum gününde küçük bir pasta aldım _bugüne kadar hiç mezarı kelimesini kullanmadım_ yanına gittik. mumu yaktık hadi beraber üfleyelim demeye kalmadan mum sönüyor. herzaman yaptığımız gibi bida bida diyerek tekrar tekrar mumlara üfledik kızımlaO acının yangının sönmesine değil 20 sene, ömür yetmez. O yüzden tesellimiz ebedi hayatta sonsuz şekilde seveceğimizi bilmek.
Doğum günlerinde başka başka çocuklara hediye alıp onları sevindirmek, ölüm yıldönümünü tarihten silmek...
En acısıda belkide insanların 'aa bu çocuğu ölen gelin/kız değilmi ' diye güya fısıldayarak herkesin duyacağı şekilde söylemesi.
O yüzden bahsetmiyorum artık kimseye. Kalbim onun aşkıyla dolu o bana yetiyor
Ayy allahım daha büyük acı olur mu ki ? Allahım sabır versin. Evladinizin zaten melekten farkı yokmuş. Nasıl güzel bir çocuk. Allahım kimseye yaşatmasın sizede bol sabır versin. Başka çocuğunuz var mı ?
sabırlar dileyebiliyorum sadece.merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Canım ben daha 1 sene bile olmadı Allah verdi Allah aldı cümlesini kullanmaya başlayalı. Kabullenme sürecine girince bişeyler ağızdan çıkıveriyor.doğum gününde küçük bir pasta aldım _bugüne kadar hiç mezarı kelimesini kullanmadım_ yanına gittik. mumu yaktık hadi beraber üfleyelim demeye kalmadan mum sönüyor. herzaman yaptığımız gibi bida bida diyerek tekrar tekrar mumlara üfledik kızımla
Tekrar deneyin. İnşallah olur evinize bi neşe daha gelir.çok güzeldi babasıyla bile paylaşamazdık. başka çocuğum yok. Yıllarca çocuğumuz olmadı,tam umudumuzu kesip tedavileri bıraktık bir mucize oldu o geldi hayatımız değişti. 3yıl için bize misafir gelmiş ama giderken hayatımızıda götürdü
evlat acısı öyle bişey ki ağlamak istersin bağırmak ...merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
başınız sagolsunCanım ben daha 1 sene bile olmadı Allah verdi Allah aldı cümlesini kullanmaya başlayalı. Kabullenme sürecine girince bişeyler ağızdan çıkıveriyor.
Ben hiç mezarı demedim aksine şuan 5,5 yaşında olan kızım hala ablamın çiçek bahçesine gidelim diyor bizde öyle diyoruz. Çok Yeni senin için, umarım destek alıyorsundur canım.
profesyonel yardım almıyorum . ama kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. kayınvalidem kuran öğretti okuyorum,kitap okuyorum,puzzl yapıyorum, arkadaşım 5 şişle patik örmesini öğretti örüyorum birnevi terapi gibi. bizimki de çiçek bahçesi gibi pembe açelyaları açtı hepsiCanım ben daha 1 sene bile olmadı Allah verdi Allah aldı cümlesini kullanmaya başlayalı. Kabullenme sürecine girince bişeyler ağızdan çıkıveriyor.
Ben hiç mezarı demedim aksine şuan 5,5 yaşında olan kızım hala ablamın çiçek bahçesine gidelim diyor bizde öyle diyoruz. Çok Yeni senin için, umarım destek alıyorsundur canım.
Okurken bile icim sizladi ki bizler sizin yaşadığınız acının binde birini bile tahmin edemeyizmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?