• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Serikte mi oldu kaza. Allah sabır versin dayanma gücü versin. Mekanı cennet zaten cennetinde kavuştursun. :(

Canim sende mi evladını kaybetmiştin?Çok üzüldüm Rabbim sabır versin.((
4 sene oldu canım. Ablasına çok benzeyen bi melek daha verdi Rabbim, tekrar büyütüyorum onu sanki. Şükürler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin...

Profil resimlerini degistiriyorsun görünce içim yandı çok güzel bi kızın varmış bütün çocuklar melek :KK43:
Sabırlar diliyorum size

4 sene oldu canım. Ablasına çok benzeyen bi melek daha verdi Rabbim, tekrar büyütüyorum onu sanki. Şükürler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin...
Sizin de başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Okurken acınızı hissettim, eminim çok zordur...
Rabbim yüreğinizi ferahlatsın, dayanma gücü, sabır versin.
Başınız sağ olsun.

merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin

Benim kızımda 3 yaşındaydı Doğum gününü Yeni kutlamıştık. Psikolojik destek al kesin canım tek başına atlatamazsın.
Rabbim kalanlara uzun ömür versin,size dayanma gücü sabır versin. Onların yeri zaten belli bizi bekliyorlar :)

başınız sağolsun. allah sabır versin ikinize de.

merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin

Konu evlat olunca kelimeler yetersiz kalıyor. Rabbim size sabır,dayanma gücü versin. Kayıplarınız için çok üzüldüm.

Benim kızımda 3 yaşındaydı Doğum gününü Yeni kutlamıştık. Psikolojik destek al kesin canım tek başına atlatamazsın.
Rabbim kalanlara uzun ömür versin,size dayanma gücü sabır versin. Onların yeri zaten belli bizi bekliyorlar :)
Allah sabırlar versin sizede Rabbim melek yavrularinizin mekanlarını cennet eylesin inşallah :'(

Allahım sabır versin güç versin

Profil resimlerini degistiriyorsun görünce içim yandı çok güzel bi kızın varmış bütün çocuklar melek :KK43:
Sabırlar diliyorum size
bugün bakıyorum videolarına resimlerine ama seçemiyorum hepsi ayrı güzel
Profildeki resim kızınızın resmi değil mi?Ah yavrum içim sızladı çok güzelmiş melek ((
Ama şimdi cennette o dahada güzel ve cokkkk mutlu.
evet benim kızım

Acini derinden paylasiyorum Rabbim sabır versin ben doğuma iki hafta kalasi karnimda öldü

Odası beşiği herseyi hazırdı psikolojik tedavi gördüm aylarca
Ben gormedigim halde hayat benim için durmustu
Seninki daha zordur eminim yasanmisliklar var çünkü

Yasaydi dört yaşında olacaktı çok şükür şuan bir yaşında bir kızım var doğduktan sonra acim hafifledi

Rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasin
Sizede sabır ve dayanma gücü versin Rabbim

Back
X