- 11 Mart 2013
- 26.133
- 44.278

Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalım

P Penguen

S Salty 2 gram

T Thewitcher 6 gram
A All is well

Son düzenleme:
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-06-2021
Hamileliğimin 21. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 137 gün kaldı.
Evet artık bebeğinizin bacaklarının vücuduna oranı nihayi oranına ulaştı. Bebeğiniz doğduğu zaman kol ve bacakların kısa olduğunu göreceksiniz. Emeklemeden yürümeye geçtiği zaman hem kolları hemde bacakları uzayacaktır. Ultrasonda bebeğinizin cinsiyetini hala öğrenmediniz mi?
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 400 gr. - Yaklaşık boyu : 25.6 cm. (Baştan Popoya)
Kötü günler geride kalsınHayırlı olsunbol bol birikimler yapalım
Altın dolar Euro düşsün savaşlar bitsin virüsler bitsin güzel bir dünya olsunçok amin
AminnnnnKötü günler geride kalsın![]()
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-06-2021
Hamileliğimin 21. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 137 gün kaldı.
Evet artık bebeğinizin bacaklarının vücuduna oranı nihayi oranına ulaştı. Bebeğiniz doğduğu zaman kol ve bacakların kısa olduğunu göreceksiniz. Emeklemeden yürümeye geçtiği zaman hem kolları hemde bacakları uzayacaktır. Ultrasonda bebeğinizin cinsiyetini hala öğrenmediniz mi?
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 400 gr. - Yaklaşık boyu : 25.6 cm. (Baştan Popoya)
Sizi ilk kez mi görüyorum sanki merhaba tanışalımHerkese merhabalar
Bir altıncı olarak bende şöyle yerimi alabilir miyim o zaman![]()
HoşgeldinizAyy ben de geldimmm![]()
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 21-02-2021
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 30 gün kaldı.
Bebeğin doğum zamanında, tamamen gelişmiş olan plasenta rahim içindeki alanın %15-%30 unu kaplar. Açık ve pembe kanlı mukus, rahmin çıkış noktasını kapatan mukus tıkacının açıldığını ve genelde rahim boynunun açılmaya başladığının işaretidir. Doğumun çok yakın bir günde hatta çok yakın saatler içinde olabileceğine işaret eder.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)
Hhaha zaten aşırı yüksekBen altın için böbreğimi satarım![]()
Olabilir bende sizi ilk kez görüyorum sanırım memnun oldum o zamanSizi ilk kez mi görüyorum sanki merhaba tanışalım
Hoşgeldiniz![]()
Bende memnun oldum kendinizden bahşeder misinizOlabilir bende sizi ilk kez görüyorum sanırım memnun oldum o zaman![]()
Bende white diyeyim o zamanBende memnun oldum kendinizden bahşeder misinizburada tanınıyorum aslında ama bende bahsedeyim ismim tuğçe 1 oğlum var Güneydoğuda görev yapıyoruz şuan eşim asker . Birikim yapmayı seviyorum