🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuce_tuce

💜26.03.2008💜 🤪 Abi bebeğin annesi 🤪
Pro Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
11 Mart 2013
26.412
44.600
😍 Herkese merhabalar 😍
Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalım 😍 bundan sonra her ay , her sene şeklinde hedefler koyup ne kadar birikim yapabiliriz neler yapabiliriz hep birlikte bakalım ☺️ Herkes için hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻

💐🧿😍Aralık ayı birikim listemiz 😍🧿💐
tuce_tuce tuce_tuce 1 çeyrek
mutlu1988 mutlu1988 10 gram bilezik
nedemistimkibenn nedemistimkibenn
ozrengin ozrengin
Clementine__ Clementine__ 1 gram
P Penguen
boza boza 1000 TL 2 gram
Cankusunannesi Cankusunannesi 1.5 gram
NarinNarin NarinNarin
Zeynep Gulru Zeynep Gulru 1000 $ 3 gram altın
S Salty 2 gram 🧿
T Thewitcher 6 gram
A All is well
Umay- Umay- 4.65
Kocasininprensesi93 Kocasininprensesi93

😃Aralık ayı bütçe kraliçesi😃
👸🏻1. Hafta kraliçesi 👸🏻 @kocasininprensesi93💜
👸🏻2. Hafta kraliçesi 👸🏻
👸🏻3. Hafta kraliçesi👸🏻
👸🏻4. Hafta kraliçesi 👸🏻
👸🏻5. Hafta kraliçesi 👸🏻

Son düzenleme:

NarinNarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2019
2.098
7.074
Hayırlı olsun😍😍bol bol birikimler yapalım
Altın dolar Euro düşsün savaşlar bitsin virüsler bitsin güzel bir dünya olsun 💖 çok amin

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-06-2021

Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 101 gün kaldı.

Önümüzdeki dört gün içinde bebeğinizin görsel ve işitsel sistemleri için beyin dalga aktiviteleri başlayacaktır. Bebeğinizin doğumundan sonra, girdileri beyni tarafından yorumlamasına yardımcı olacak duyu sistemi bağlantılarıda bu evrede gelişiyor. Beyin dalgalarının varlığı her ne kadar bebeğinizin gözünün bir ışık kaynağı ile karşılaştığını veya bebeğinizin kulağının bir ses yakaladığını göstersede bunları anlaması mümkün değildir. Bebeğinizin akciğerlerinde hava kesecikleri gelişimine devam ediyor. Sürfaktan üretemi devam ediyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

NarinNarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2019
2.098
7.074

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-06-2021

Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 101 gün kaldı.

Önümüzdeki dört gün içinde bebeğinizin görsel ve işitsel sistemleri için beyin dalga aktiviteleri başlayacaktır. Bebeğinizin doğumundan sonra, girdileri beyni tarafından yorumlamasına yardımcı olacak duyu sistemi bağlantılarıda bu evrede gelişiyor. Beyin dalgalarının varlığı her ne kadar bebeğinizin gözünün bir ışık kaynağı ile karşılaştığını veya bebeğinizin kulağının bir ses yakaladığını göstersede bunları anlaması mümkün değildir. Bebeğinizin akciğerlerinde hava kesecikleri gelişimine devam ediyor. Sürfaktan üretemi devam ediyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

tuce_tuce

💜26.03.2008💜 🤪 Abi bebeğin annesi 🤪
Pro Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
11 Mart 2013
26.412
44.600
Olabilir bende sizi ilk kez görüyorum sanırım memnun oldum o zaman :KK36:
Bende memnun oldum kendinizden bahşeder misiniz 😍 burada tanınıyorum aslında ama bende bahsedeyim ismim tuğçe 1 oğlum var Güneydoğuda görev yapıyoruz şuan eşim asker . Birikim yapmayı seviyorum

ZeyNOS

NeydiyaDurdiliminucunagelsindesöylim
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
1.278
13.110
Bende 5i biryerde olarak birikim yapıyorum sizce mantıklı mı 😏
Screenshot_20201105_195107.jpg

Eleadora

Pencere önünde tek bir kuş yok.. 🕊️
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
3.250
10.406
Bende memnun oldum kendinizden bahşeder misiniz 😍 burada tanınıyorum aslında ama bende bahsedeyim ismim tuğçe 1 oğlum var Güneydoğuda görev yapıyoruz şuan eşim asker . Birikim yapmayı seviyorum
Bende white diyeyim o zaman 🤭 30 yaşımın son demlerini yaşıyorum 😬 İstanbul'da yaşıyorum evliyim çocuğum yok 🤭
Altını takmayı çok sevmem ama biriktirmeyi severim yani altından ciddi kar etmiş biri olarak söylüyorum altın iyidir altın candır 😅😅
Şu an da çok yüklü alamasam da elimde kaldıkça gram alıyorum yine 👌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.