- 25 Mart 2015
- 309
- 58
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tşk ederim canım... içimde biraz tereddüt vardı ama rahatladımmm :)çok güzel görünüyor canım hayırlı olsun çok beğendim
amin sağol canım benim inşallah alyanslarımızı 650 tl aldık tek taşı bilmiyorum canımÇook güzel çok çok yakışmış parmağınıza bayıldım ikisinidee
güle güle kullan canım fiyatı ne kadar bu arada maşallah
Taş değilde makine işi taş görünümlü sanırım :) Fiyatı ne kadar acaba ? Kullanışlı mı alyansınız bende klasik kullanıyorum galiba bozdurup daha düşük fiyata bi alyans alacağım..Biraz aceleye geldi ama en iyi bunları bulabildk kafamda bir kaç model daha vardı sizce nasıl kızlar
çok tşk ederim :):)Hayırlı olsun canım cok hos cok begendm :)
Evet çok kullanışlı hiç bir zaman cıkarmıyorum sürekli parmağımda bir sorun yaşamadımTaş değilde makine işi taş görünümlü sanırım :) Fiyatı ne kadar acaba ? Kullanışlı mı alyansınız bende klasik kullanıyorum galiba bozdurup daha düşük fiyata bi alyans alacağım..
sizlernde begenmesine çook sevindimmmmm değiştirmeyi düşünüyordumm artık değiştirmeyeceğimmmMuhteşemm :)
çok demode benceBiraz aceleye geldi ama en iyi bunları bulabildk kafamda bir kaç model daha vardı sizce nasıl kızlar