ama en önce kendimi affediyorum

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.

Edit: Dün gece ruyamda eski erkek arkadaşımı zor durumda görüyorum daha doğrusu bana mesaj atıyor şuraya gel diye.Bende aslında oraya gidecek oluyorum hazırlanırken mesaj geliyor.Tam bende zaten oraya gelecektim yazarken vazgeçiyorum ve mesajı siliyorum.Sizce bu tamamen bitirdiğim için bilinçaltıma yerleştiğinden gördüğüm bir rüya mı yoksa başka bir anlamı da olabilir mi?

Son düzenleme:
Dönem dönem yapmak lazım bunu.
Birçok insanın kendine söylemesi gereken bir şey.

Bazen tavsiye ederim hatta insanlara

Yüksek sesle "kendimi affettim ve bütün korkularımı bırakıyorum boşluğa!" de derim :))

ek: ayrıca tebrik ederim

Dönem dönem yapmak lazım bunu.
Birçok insanın kendine söylemesi gereken bir şey.

Bazen tavsiye ederim hatta insanlara

Yüksek sesle "kendimi affettim ve bütün korkularımı bırakıyorum boşluğa!" de derim :))

ek: ayrıca tebrik ederim
Bende sizi tebrik ederim sizde kolay şeyler yaşamadınız.
Bence hayat kızarak,hırs yaparak geçirilecek kadar uzun değil.Ve kimse pişmanlığını isteyerek hırslanacağımız kadar değerli değil.Değerli olanlar zaten bizimle.
Bende sizi tebrik ederim bi küçüğünüz olarak.Gerçekten çok güçlüsünüz.

Ben kimseyle küs kalamıyorum zaten. O kadar ciddiyetin içinde gülmeye başlıyorum. :)
Yapı olarak bende dayanamam.Ama affetmiş olmam artık nefret tutmadığım anlamına gelir.Nefretim gitmişse o insanda gitmiştir artık yoktur benim için.Ve çok ferahladım.İnanılmaz bir huzur var.Buradaki insanlar boşver yoluna bak derken meğer ne kadar haklılarmış.

8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.
harika...

cok güzel yazmışsınız keşke herkes yapabilse bunu :)
Ben bunu farkedebilmek için çok geç kaldım.Sandım ki huzur kapımda pişmanlıkla bekleyen insanla gelecek.İnsan mutluluğunu da huzurunu da başkalarının eline veriyorsa mutlu olamıyor zaten.
Ve umarım her iyi kalp geç kalmadan yapar bunu

eskiden acı cektiren insanları bana guvensiz bir kişilik bıraktıkları icin affetmiyorum ama onun dısındakileriaffedebilirim:)

eskiden acı cektiren insanları bana guvensiz bir kişilik bıraktıkları icin affetmiyorum ama onun dısındakileriaffedebilirim:)
Ben artık hiç bir karşı cinse güvenmiyorum biliyor musunuz.Çünkü neye inandıysam yanıltacak biri çıktı.Ama zamanla bunu da atlatacağımı bilmiyorum. Çünkü affetmeyerek ister istemez zihninizi onunla meşgul ediyorsunuz.Şöyle düşünün kullandığımız yiyecekler,malzemeler hatta tuvalet kağıdı bile çöp oluyor.Ve siz o çöpü dışarı atmıyorsunuz ama kokudan da şikayetcisiniz.Yapmanız gereken o çöpü atmak ..
İşte ben o çöpü attım.Sizde yapın.

Unutun yaptıklarını ama yapan kişi de unutun.Yaptıklarını unutup o insanla devam ettikten sonra inanın uzulmenizin değeri kalmıyor.
o konuda sıkıntı yok:KK76: canımı sıkan,yaralamaya çalışan insanı şrakk diye bırakabilme kabiliyetine sahibim. fakat iyisi ni de kötüsünü de unutyorum. bence çok iyi bişey değil. insanların kötülükleri çok fazla ipucu veriyor. ve benim beynimde bu tarz bilgileri depolayacak bir bölüm yok:KK43:

Ben artık hiç bir karşı cinse güvenmiyorum biliyor musunuz.Çünkü neye inandıysam yanıltacak biri çıktı.Ama zamanla bunu da atlatacağımı bilmiyorum. Çünkü affetmeyerek ister istemez zihninizi onunla meşgul ediyorsunuz.Şöyle düşünün kullandığımız yiyecekler,malzemeler hatta tuvalet kağıdı bile çöp oluyor.Ve siz o çöpü dışarı atmıyorsunuz ama kokudan da şikayetcisiniz.Yapmanız gereken o çöpü atmak ..
İşte ben o çöpü attım.Sizde yapın.
belkide dediginiz gbi kendimizi affetmemiz lazım cunku en cokda niye bana bunu yapmasına izin verdim diye insan kendisine kızıyor verdiginiz ornekde cuk diye yerine oturdu valla guzel benzetme:)

bu yaşıma kadar bana yapılan bütün haksızlıkları affederim ama sadece 2 kişiyi asla affedemem.onlarla öteki dünyada hesaplaşmak için can atıyorum
Sen yinede affet ve unut.Sen unutursun zamanla yapılanları..Belki karşı tarafta unutur.Ama Allah unutmaz.Ve senin şuan o iki kişiyi bile affedebilmen o kadar yüce bir davranış olur ki.
Sana yapılanı bilmiyorum ama eminim sende üzülmüşsündur.Sence yeterince uzmediler mi seni.Yeterince zamanını çalmadılar mı? Hala onlara kin besleyerek,nefret duyarak zamanını harcıyorsun.Yapma,kendin için yapma bunu.
İlahi adalete güven sen sadece

X